Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Bo francoska še dobra?

Bo francoska še dobra?

Včeraj dopoldan sem delala franosko solato. Ker jo je kar precej ostalo, bi jo rada porabila še danes popoldan. Bo to v redu? Saj veste postan krompir in te finte…..

Pri nas so jo vedno jedli še nalsednji dan, jaz je tudi sicer ne jem 🙂
In bolj kot postanega krompirja, bi se jaz bala pokvarjene majoneze. Seveda predvidevam, da si jo dobro pokrito shranila v hladilniku.

Dober tek!

Vladka

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

Je dobra. Majoneza ( verjetno si delala iz kupljene ) je sedaj polna konzervansov. Bolj vprašanje je, kadar jo delaš doma.

****************** Andreja, zavarovalni zastopnik 051-399-125

To je drugi dan že pokvarjena hrana. Če ne škoduje zdaj, si organizem zapomni in nastopijo težave pozneje.

ker je krompir sigurno že popil vso vlago in je francoska sigurno že suha še en nasvet – dolij malo kumarčne vode, če ti je prekisla, jo razredči z vodo in francoska bo spet o.k.
Pozdravček Mateja

Francosko delam skoraj vedno za drugi dan. Da se okusi bolj prepojijo. Jemo jo pa itak še par dni. Seveda tisto, ki je bila v hladilniku, ne pa ostanke, ki so bili par ur na mizi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close