Blue lagoon resort-kos; je bil kdo? Kaj pa agencija TUI? Je šel kdo preko te ag.?
Mi smo bili in gremo spet v Blue Lagoon Village – ista veriga, vendar novejši kompleks. Kot družinski resort je fenomenalen, vse v superlativih. Verjetno v B.L.Resortu tudi ne more biti ravno slabo, preberite si review-je na tripadvisorju:
http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g666312-d472075-Reviews-Blue_Lagoon_Resort-Kos_Town_Kos_Dodecanese.html
Če imate srečo pa vas upgrade-ajo v Village (nekaterim se je lani to zgodilo).
Uživajte!
Bili smo pred dvemi leti. Hotelski kompleks je velik in je po mojem za končno oceno odvisno na katerem koncu si nastanjen. Mi smo bili v objektu takoj za recepcijo in večjim bazenskim kompleksom, kjer je v bistvu center naselja in smo bili zadovoljni. Drugače pa je še en kompleks stavb, restavracij in bazenov nekoliko oddaljen, samo ni panike ker notri vozijo z električnimi vozili (naročiš prevoz). Hotelska plaža je čez cesto (ni daleč), ležalniki, bar na plaži. Pri hotelu je avtobusna postaja, kjer kar pogosto vozijo avtobusi v mesto. V kompleksu je centralna restavracija, grška in BBQ na enem delu in na drugem delu še ena (za grško in centralno so potrebne dolge hlače za večerjo). Zvečer je v centralnem delu zmeraj zabavni program najprej za otroke, nato pa še za starše. Če zaključim je bilo OK in smo bili z dopustom zadovoljni.
Nisem se spuščala v podrobnosti glede prerazporeditve v drugi hotel. Slišala sem, da so nekaterim (v večini so tu Angleži preko Thomsona), zaradi prebukiranosti, ponudili Village, s čimer so bili na koncu zelo zadovoljni. Kakorkoli, to ni bil point tega posta 🙂
Upam, da bo letos kaj več Slovencev z otroki tudi v Blue Lagoon VIllage-u.
[/quote]
Forum je zaprt za komentiranje.