Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blokiranje vseh neregistriranih

Blokiranje vseh neregistriranih

Oziroma onemogocit pisanje neregistriranim

To bi blo edino prou 🙂

Ne da pisejo v tvojem imenu 🙂

Js pisem zgolj in samo pod registr.nickom tko da umirte se fejkerji

Odgovor na objavo uporabnika
dolgolaskica, 15.12.2021 ob 19:37

Oziroma onemogocit pisanje neregistriranim

To bi blo edino prou 🙂

Ne da pisejo v tvojem imenu 🙂

Js pisem zgolj in samo pod registr.nickom tko da umirte se fejkerji

Kaj je pa tebe danes prijelo, da tako entuziastično komentiraš in odpiraš teme❓ ?

registrirala sm se prvic zdj pa naval?

Pises ja! Ce verjames.

ko sem registriran ne morem objavljat…

carry on…

wd40a148, 15.12.2021 ob 19:46

ko sem registriran ne morem objavljat…

carry on…

k nisi pri koritu

A plešeš?

dolgojezična! Včeraj si bil Viharni, pred včerajšnjem si bil Darwin, prejšnji teden si bil Šnelca_  pa verjetno tudi monmonci, danes si dolgolaskica … kaj boš jutri?

tako kot je wd napisal. Registriran ne moreš oddat komentarja… Čeprav se mi zdi, da pri enih vidim tisto majhno pikco v krogu. Njim nekako rata.

a ne pomeni bit registriran da pac

vpises up ime in geslo?

js sm skos prijavljena

zakaj nebi mogla komentirat ne vem

Popay npr, 15.12.2021 ob 20:07

tako kot je wd napisal. Registriran ne moreš oddat komentarja… Čeprav se mi zdi, da pri enih vidim tisto majhno pikco v krogu. Njim nekako rata.

Da bi se pa na novo registriral… ne, to pa ne. ?

Je kje prednost, če si registriran?!

CrazY FroG ?, 15.12.2021 ob 20:15

Je kje prednost, če si registriran?!

Zasebna sporočila, pregled na zadnjimi (nevemkoliko) odgovori, uporaba iskalnika… več ali manj je to to… pa seveda, da ti ne morejo kot rgistriranemu “krasti” vzdevka.

No, predvsem to zadnje je res lh prednost, glede na prakso sčja zadnje dni ? tnx..

A ti tudi nisi registrirana? ? Jaz tudi ne, se nisem s tem ukvarjala do zdaj.

Grenivka422, 15.12.2021 ob 20:24

A ti tudi nisi registrirana? ? Jaz tudi ne, se nisem s tem ukvarjala do zdaj.

Za Crazy Frog

who is dolgolaskica

robotic voice, I don’t know yet

Bi bilo bolje, če bi moderatorji tebe zbrisali in blokirali.

Ah bejž bejž! Jaz sem registrirana pod Zartrose od leta 2018 (prišla gor 2016 pa skoz pišem pod tem imenom!) pa ga v tem novem forumu svojega lastnega profila ne morem uporabljat! To je blesavo!!

pa dol mi visi za zasebna sporočila, ta sem si zablokirala ker so mi kar eni pisal not ne vem kaj so mislili, da jim bom jaz dala, ker naj bi bila stara in grda???? Domišljija dela na polno hahaha!!

Vseeno bi pa rada pisala iz svojega profila pa pač ne morem, in pišem izven profila ??

Mi je pa zanimivo to, d določeni lahko pišejo iz svojih starih profilov in ko sem jih vprašala kako to, so pa me ignoriral. To je tko ko novi lastnici dišiš ali pa pač ne ???.. ljubosumnica stara!

Seveda ga lahko, samo na novo se moraš registrirati. Kako je pa meni uspelo?

Zartrose izven profila, 15.12.2021 ob 21:27

Ah bejž bejž! Jaz sem registrirana pod Zartrose od leta 2018 (prišla gor 2016 pa skoz pišem pod tem imenom!) pa ga v tem novem forumu svojega lastnega profila ne morem uporabljat! To je blesavo!!

pa dol mi visi za zasebna sporočila, ta sem si zablokirala ker so mi kar eni pisal not ne vem kaj so mislili, da jim bom jaz dala, ker naj bi bila stara in grda???? Domišljija dela na polno hahaha!!

Vseeno bi pa rada pisala iz svojega profila pa pač ne morem, in pišem izven profila ??

Mi je pa zanimivo to, d določeni lahko pišejo iz svojih starih profilov in ko sem jih vprašala kako to, so pa me ignoriral. To je tko ko novi lastnici dišiš ali pa pač ne ???.. ljubosumnica stara!

Tole je zmazek in nič kaj drugega, kar je ostalo od odličnega starega foruma. Zdaj seveda bi oni zablokirali vpogled na staro registracijo. Ve se čemu. Ne ne bom se registrirala na nov forum, ker mi je to izpod časti. Nove in lepe, ki na starem forumu niso prišle v ospredje so pač sedaj na stopnički ena. Pa če bi v avatar propale Salmo Hajek bi naši moški dol popadali kolk lepe so naše curice. Hahaha

Grenivka422, 15.12.2021 ob 20:25

Za Crazy Frog

Ne, nism še v tej fazi, mi pa kraja vzdevkov ni všeč.. tk, da se bova “mogli” modernizirat, haha..

CrazY FroG ?, 16.12.2021 ob 07:49

Ne, nism še v tej fazi, mi pa kraja vzdevkov ni všeč.. tk, da se bova “mogli” modernizirat, haha..

Modernizirat ja … ne tem govnu od foruma  … saj smo jst tud tu ja, nemoderniziran, med človečnjaki najnižje vrste …

Pa ne govorim o tistih ‘ nenormalnih’  … najbl normalnih

Anonimno 5145, 16.12.2021 ob 07:57

Modernizirat ja … ne tem govnu od foruma  … saj smo jst tud tu ja, nemoderniziran, med človečnjaki najnižje vrste …

Pa ne govorim o tistih ‘ nenormalnih’  … najbl normalnih

Dj povej raj kk si? Kavo si spil? Je ne piješ? Spanje je blo ok? Sanjaš kaj? Kaj planu za danes? Js še nism v fazi  jamranja?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close