Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Blokada računa in odprtje novega

Blokada računa in odprtje novega

Imam blokiran TRR in me zanima, če odprem nov račun (sem preveril in je možno), v kolikem času je tudi ta novo odprt blokiran?

če je trr (osebni) blokiran – ne moreš odpreti novega, v nobeni banki v SLO.

Se uporablja SISBON in tu je blokacija vidna…
razen če odpreš račun – osnovni, brez limita, brez možnosti plačilnih kartic, itd.

drugače je v roku 14 dni do 1 meseca tudi drug račun blokiran in seveda posledično še na novi banki plačaš stroške izvršbe!

če je d.o.o., s.p., novega računa ni mogoče odpirati na isto (blokirano) firmo – ajpes

Nekdo, ki ga poznam, je bil blokiran, par € v minusu (brez limita). Banka mu je enostransko ukinila račun. Odprl novega, brez problemov.

Ne vem zakaj bi banka komu enostransko ukinila račun,saj oni kasirajo negativne obresti itd…

Jaz sem imela račun blokiran in sem lahko odprla na drugi banki, s tem, da blokada ni bila s strani FURS-a. Če je blokada Fursa, so mi rekli, da ne moreš. Sem pa morala iskati banko, nisem mogla odpreti na DH, moja banka (Hypo) mi ni želela odpreti računa, čeprav je bila takrat blokada v odlogu, nisem prekoračila limita in tudi kredit sem redno odplačevala. Sem pa bila v blokadi skoraj dve leti zaradi poroštva…

Ne mores.

Pozdravljeni

Če imas blokiran racun v nobeni drugi banki nemores odpret racuna. Ker so banke povezane in imajo v pogled SISBON , bojo takoj izvedli tvojo blokado in te bojo zavrnili. Osebno sem imela tak problem. Tko, da moras do deblokade racuna ostati na tej banki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close