Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Blokada domen iz banana republik?

Blokada domen iz banana republik?

V Outlooku 2003 sem za probo blokiral domene iz vseh eksotičnih banana republik, iz katerih nikoli ne bom prejemal nobene resne pošte. Na seznamu sem pustil le evropske domene, pa še te bi najraje blokiral.
Kakšne imate izkušnje s tem? Najbrž ne bo kaj dosti učinka, saj se spam že nezadržno širi tudi prek slovenkih domen. Pa vendar – probat ni greh, mar ne?

Dobra ideja. Slovenski spam pa lahko prijaviš.

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Ah to je pa skorajda brez veze..
Poglej spodnje linke:

Tega ti pa priporočam, ker dejansko iz ‘neta osvežuje black liste,
oz. za vsak email preveri, ali je pošiljatelj na črni listi, ali ne.
Je pa potrebno nekaj malega znanja programiranja v VB.

lp

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Spamfighter zašteka po namestitvi oz. že med konfiguracijo – vzrok menda še iščejo.
Klemenxx imaš na zalogi še kaj podobnega ali celo boljšega v boju zoper spam. Outlook sicer kar lepo izloča spam, moti me le, da medenj dokaj pogosto zaide ‘prava’ pošta.

Pa saj če pride pošta, itaq poveš da je to prava pošta in potem ne bo več
te nadlege..

Poglej malce link št. 2..

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Sedaj sem izklopil opcijo za spam v Outlooku in testiram MatadorSpam filter. Bom poročal, kako se obnese.
Saj klikam, da je prava pošta, jezi me le, ker moram biti previden pred brisanjem spama, da ne fliknem kaj pravega dol.

Torej, namestil sem Matador Spam filter (pred instalacijo mora biti nameščen MS NET Framework), izključil opcije za spam pošto v Outlooku 2003 – in odtlej zanjo skrbi Matador. Dokaj uspešno. Doslej med nezaželeno pošto ni uvrstil niti ene prave. Priporočam, če ne drugače kot alternativo Outlooku, ki se prav glede tega dokaj pogosto zmoti – in to kljub učenju.

Še link, kjer lahko malo več preberete o tem filtru:

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close