bližnica
No, če je pa tako, potem raje vzamem Ashtona Kutcherja. Ima šest prstov na eni nogi.
Vzamem ga tudi brez čokolade. :)[/quote]
s cokolado je boljsi 🙂 Samo kje bi margot posipala cokolado v prahu 🙂 Ali bi kar nutello?[/quote]
m111, ti ne rabiš ničesar – ti kar pojdi v akcijo, tetka Margot bo pa zate pesti držala :)))
Le kateri kreten bi bil tako neumen, da bi se trudil za osebo, ki potem sčasoma po internetu oz običnem čvekalu prizna, da RES ni vse tako kot se zdi. Hvala bogu, da sem jo zgrešil in še kako prav ima, res je milijon forumašic, ki verjetno niso tako arogantne in samovšečne ter absolutno popolne, kot se nam predstavlja Pandora, ki je žal v resnici vse prej kot to :/
Le kateri kreten bi bil tako neumen, da bi se trudil za osebo, ki potem sčasoma po internetu oz običnem čvekalu prizna, da RES ni vse tako kot se zdi. Hvala bogu, da sem jo zgrešil in še kako prav ima, res je milijon forumašic, ki verjetno niso tako arogantne in samovšečne ter absolutno popolne, kot se nam predstavlja Pandora, ki je žal v resnici vse prej kot to :/[/quote]Meni je pa ona čisto realna ženska, ki ne hinavi in pove tisto kar misli oz si želi.
Kaj češ lepšega? :/
Da se ne vpletaš v moje poste! si tečnoba,ki se vtika povsod! me boli k*rac kaj si msiliš o kmetavzarkah z mona – dovolj jasno!!??[/quote]
Mene pa zanima, kaj si misli On in vsi ostali. Če tebe ne zanima, briši od tu! Vem, da ti ne bo jasno. :))
Na starpševskem si oni dan nekaj lajal na enega jebacha, d anima spoštovanja do žensk. Ti ga imaš? Ni zaznati spoštovanja, samo neko hudo vsesplošno zagrenjenost. Ampak oni ejbach iz starševskega najbrž vsaj tu pa tam kako nabriše, ti pa v soboto zvečer tukaj žališ Pandoro, namesto, da bi šel v akcijo…
Od 14.16 pa vse do poznih ur si iskal pot do Pandorinega srca.
Kaj je bilo? Nisi našel bližnice???
Tako jaz vidim.
Na starpševskem si oni dan nekaj lajal na enega jebacha, d anima spoštovanja do žensk. Ti ga imaš? Ni zaznati spoštovanja, samo neko hudo vsesplošno zagrenjenost. Ampak oni ejbach iz starševskega najbrž vsaj tu pa tam kako nabriše, ti pa v soboto zvečer tukaj žališ Pandoro, namesto, da bi šel v akcijo…[/quote]
Ti si tudi pogosto na teh straneh, kar bi lahko pomenilo, da si brez akcije, no…v končni fazi me ne zanima. Ne gledam na ženske, dekleta, punce kot na nekaj kar se mora zgolj nabrisati, svojega luleka ne bi vtikal v katerokoli kakor ti – ogabno! ! !
Ti si sam rekel, da “svojih” žensk ne šmirglaš kaj preveč, torej se morajo one tudi malo potrudit, da dosežejo svoje.
Forum je zaprt za komentiranje.