Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bližnica

bližnica

Problem predalckov 🙂

No, če je pa tako, potem raje vzamem Ashtona Kutcherja. Ima šest prstov na eni nogi.
Vzamem ga tudi brez čokolade. :)[/quote]

s cokolado je boljsi 🙂 Samo kje bi margot posipala cokolado v prahu 🙂 Ali bi kar nutello?[/quote]

m111, ti ne rabiš ničesar – ti kar pojdi v akcijo, tetka Margot bo pa zate pesti držala :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Margot izmuzljiva jegulja. Vrzes oko na postavnega mladenica in mene porivas v akcijo.

Jahhh…saj veš, s tujimi rokami je vedno lažje koprive šlatat.
Ko se bo treba pa “izmuzniti” pa le pridi k meni po nasvet :)))

Sem se ze ustrasil da odpiras salon Kitty 🙂 Mogoce pa je kriv le avatar…

Mogoče veš kako je Sir Oliver delil denar?

alan ford generacija: kako brat?

Halo Bing? Kako brat? Opet u zatvoru?

Deljenje denarja gre pa: prvi tebi – en meni, drugi tebi – dva meni, tretjega tebi – tri meni.
Kakršnakoli razlika je le optična varka.

http://www.youtube.com/watch?v=ehMkAk1gI5A

4am

Le kateri kreten bi bil tako neumen, da bi se trudil za osebo, ki potem sčasoma po internetu oz običnem čvekalu prizna, da RES ni vse tako kot se zdi. Hvala bogu, da sem jo zgrešil in še kako prav ima, res je milijon forumašic, ki verjetno niso tako arogantne in samovšečne ter absolutno popolne, kot se nam predstavlja Pandora, ki je žal v resnici vse prej kot to :/

Le kateri kreten bi bil tako neumen, da bi se trudil za osebo, ki potem sčasoma po internetu oz običnem čvekalu prizna, da RES ni vse tako kot se zdi. Hvala bogu, da sem jo zgrešil in še kako prav ima, res je milijon forumašic, ki verjetno niso tako arogantne in samovšečne ter absolutno popolne, kot se nam predstavlja Pandora, ki je žal v resnici vse prej kot to :/[/quote]Meni je pa ona čisto realna ženska, ki ne hinavi in pove tisto kar misli oz si želi.
Kaj češ lepšega? :/

To lahko tudi pomeni, da nekdo izpade boljše, kot je kazalo na začetku. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Da se ne vpletaš v moje poste! si tečnoba,ki se vtika povsod! me boli k*rac kaj si msiliš o kmetavzarkah z mona – dovolj jasno!!??

“bližnjica” je časovno najdaljša razdalja do cilja 🙂

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

To

ni isto kot to:

Jaz govorim o okolju.

In hvala za (ponovne) žalitve. Še dobro, da sem tako samovšečna, da se me ne dotaknejo.

Da se ne vpletaš v moje poste! si tečnoba,ki se vtika povsod! me boli k*rac kaj si msiliš o kmetavzarkah z mona – dovolj jasno!!??[/quote]
Mene pa zanima, kaj si misli On in vsi ostali. Če tebe ne zanima, briši od tu! Vem, da ti ne bo jasno. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

tale Marko je najpametnejsi tukaj kadar je samo on tukaj
.
.

ocitno tukaj nekateri zganjajo teror in brisejo komentarje
bo treba dolocene stvari ponoviti
.
.

Na starpševskem si oni dan nekaj lajal na enega jebacha, d anima spoštovanja do žensk. Ti ga imaš? Ni zaznati spoštovanja, samo neko hudo vsesplošno zagrenjenost. Ampak oni ejbach iz starševskega najbrž vsaj tu pa tam kako nabriše, ti pa v soboto zvečer tukaj žališ Pandoro, namesto, da bi šel v akcijo…

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

@Mitko

Od 14.16 pa vse do poznih ur si iskal pot do Pandorinega srca.

Kaj je bilo? Nisi našel bližnice???

Tako jaz vidim.

Na starpševskem si oni dan nekaj lajal na enega jebacha, d anima spoštovanja do žensk. Ti ga imaš? Ni zaznati spoštovanja, samo neko hudo vsesplošno zagrenjenost. Ampak oni ejbach iz starševskega najbrž vsaj tu pa tam kako nabriše, ti pa v soboto zvečer tukaj žališ Pandoro, namesto, da bi šel v akcijo…[/quote]

Ti si tudi pogosto na teh straneh, kar bi lahko pomenilo, da si brez akcije, no…v končni fazi me ne zanima. Ne gledam na ženske, dekleta, punce kot na nekaj kar se mora zgolj nabrisati, svojega luleka ne bi vtikal v katerokoli kakor ti – ogabno! ! !

Veš kako je…ženske na koncu dosežejo svoje, ne glede na to, kolk so smotane…Tip pa…se mora malo potrudit..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Ti si sam rekel, da “svojih” žensk ne šmirglaš kaj preveč, torej se morajo one tudi malo potrudit, da dosežejo svoje.

Šopek ivanjščic. 🙂

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nikakor ne bi mogli razumeti prihodnosti, če se ne bi zavedali preteklosti. (G.A. Livraga) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close