bližnica
Spider kaj pa če ji sam obljubiš, da ji boš kupil čeveljce? 😉
————————————
Petelinček hodi okoli kokoške in poje:
“Kupil ti bom čeveljce, kupil ti bom čeveljce……”
Bila je zima in kokoško je zeblo v noge in si je mislila, da bi bilo dobro, če bi bila obuta in je počepnila.
Petelinček je opravil svoje in gredoč pel:
“Pojdi bosa kot grem jaz, pojdi bosa kot grem jaz….”
Saj sem napisala, da NA ZAČETKU ne. Sprašuješ po bližnjicah. Zame komplimenti bistveno podaljšujejo pot, ker se mi ob njih vklopijo vsi alarmi in še antene zraven – kakšne interese in namene ima tisti, ki mi jih poklanja in torej – zakaj mi jih poklanja. In potem je šele težko prodreti … ko so vsi čuti izostreni, jezik našpičen in možgani v 100 % pogonu…. če je tip manj kot superman, nima šanse 😀
Mater si zahtevna, zdaj mi je popolnoma razumljivo tvoje oziranje raje ženskah, kakor po moških :))[/quote]
A me ti nisi že odpikal? Ali pa si vmes ugotovil, da mora biti zanimivo imeti odnos z žensko, ki je biseksualka, saj tako, ko ti je ena druga všeč, imaš namesto razjarjene ali užaljene partnerke sogovornico, s katero lahko deliš grešne misli in potem z malo sreče tudi …. trojčka – in to z dvema ženskama, ki sta ti res zelo všeč….
Mater si zahtevna, zdaj mi je popolnoma razumljivo tvoje oziranje raje ženskah, kakor po moških :))[/quote]
A me ti nisi že odpikal? Ali pa si vmes ugotovil, da mora biti zanimivo imeti odnos z žensko, ki je biseksualka, saj tako, ko ti je ena druga všeč, imaš namesto razjarjene ali užaljene partnerke sogovornico, s katero lahko deliš grešne misli in potem z malo sreče tudi …. trojčka – in to z dvema ženskama, ki sta ti res zelo všeč….[/quote]
Ne, nisem te odpikal – sem imel občutek, da si ti mene.
No offence, malo te zbadam – ne biti huda.
Nemogoče mi je fantazirati o osebkih, ki jih vsaj na videz ne poznam, grešnih misli zaenkrat še ni 😉 So morda pri tebi, lahko bi se bolj razpisala o njih, če te že v živo ne smem(o) spoznati 🙂
Kaj je zdaj to? A naj temo preimenujemo v Psihoanaliza Pandore?
m111: Če se me loti nekdo z komplimenti (ki so po možnosti še šablonski in se začnejo pri očeh…) in me želi z njimi osvojiti – pač je isto, kot da bi se ti zdaj odločil, da boš šel v Francijo, peš, čez Mont Blanc. Če se me loti drugače … je isto, kot da bi ti šel v Francijo z letalom iz Brnika. Će se nekdo odloči, ga bo pešačil čez Mont Blanc mu pa jaz res ne morem pomagati …
In če greš peš čez Mont Blanc … seciram, prav gotovo, z vsem, kar imam in sem sposobna. Vendar ta moški mora biti superman, da (psihično) zdrži to seciranje, in ne v tem, da nima napak…
Zato pravim: zakaj peš, če lahko greš z letalom? 😀
Mitko, morda bi lahko ponudil najprej poravnavo starega računa, preden odpreš novega …?
Še starega niti nisem pošteno odprl, ni bilo potrebe po tem. Če imaš ti kakšnega odprtega pa kar na dan z besedo, kako in čemu ga poravnati 🙂
Nekaj me lovi, da bi odprl temo z naslovom Psihoanaliza Pandore – pa naj uporabniki oz uporabnice zapišejo vanjo, kakšna se jim zdiš, kako te berejo, razumejo, česar ne marajo pri tebi, itd. Dovoliš?
Še starega niti nisem pošteno odprl, ni bilo potrebe po tem. Če imaš ti kakšnega odprtega pa kar na dan z besedo, kako in čemu ga poravnati 🙂
Nekaj me lovi, da bi odprl temo z naslovom Psihoanaliza Pandore – pa naj uporabniki oz uporabnice zapišejo vanjo, kakšna se jim zdiš, kako te berejo, razumejo, česar ne marajo pri tebi, itd. Dovoliš?[/quote]
Če želiš razumeti, razumeš, Če ne želiš, ni treba. Zakaj imam občutek, da se ponavljam … ?
Tvoje drugo vprašanje pa je Traps 101. Nisem tako neumna, da bom nanj nasedla.
Odločitev ni moja, ampak tvoja. Tvoj predlog pa odpira zanimivo vprašanje, zakaj te jaz tako zanimam, da bi celo temo o meni odprl? In, če nadaljujem s tvojim razmišljanjem, kako bi drugi brali in interpretirali to, da odpiraš temo o meni … glede na najino zgodovino …
Nekaj me lovi, da bi odprl temo z naslovom Psihoanaliza Pandore – pa naj uporabniki oz uporabnice zapišejo vanjo, kakšna se jim zdiš, kako te berejo, razumejo, česar ne marajo pri tebi, itd. Dovoliš?[/quote]
Če želiš razumeti, razumeš, Če ne želiš, ni treba. Zakaj imam občutek, da se ponavljam … ?
Tvoje drugo vprašanje pa je Traps 101. Nisem tako neumna, da bom nanj nasedla.
Odločitev ni moja, ampak tvoja. Tvoj predlog pa odpira zanimivo vprašanje, zakaj te jaz tako zanimam, da bi celo temo o meni odprl? In, če nadaljujem s tvojim razmišljanjem, kako bi drugi brali in interpretirali to, da odpiraš temo o meni … glede na najino zgodovino …[/quote]
Prav 😉
Zakaj si slabe volje?
Si v živo tudi tako arogantna in redkobesedna? Tvoji današnji posti so precej negativni, kaj je muči?? Si odprla oči prepozno? Vse se da popraviti, pravijo.[/quote]
In evo, spet. Kot mačka okrog vrele kaše. Zakaj jaz? Ni milijon drugih forumašic, ki bi jim lahko posvetil pozornost?
Negativni niso moji današnji posti. Odgovori tebi so .pač … primerni glede na situacijo.
Pandora se drži reka, “najdaljša pot do sreče je po bližnjici” in pri njej pač ne prideš skozi po bližnjicah. Kar se meni zdi pravilno, če jo prav razumem. Moški se mora potrudit zanjo. Potrudi pa se takrat, ko mu ona veliko pomeni. Za to pa mora tudi sama nekaj pokazat. 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.