bližnica
Haha, to sem se nasmejala… da kažeš znake življenja:))). Je sicer hecno, ampak kar resnično. In da sem še malo bolj zahtevna dodajam, da je fajn, da kdaj pa kdaj še iniciativo prevzameš in sprejmeš kakšno odločitev. Npr. če želiš žensko kam povabit, da jo povabiš s konkretno idejo in ne v smislu: “Lahko se kej zmeniva, če želiš, samo povej kam bi šla in kdaj”… halooo:).
Se pa pridružujem ostalim, humor imam tud jest ful rada:).
Turn off je pa npr. da govoriš o denarju. Se mi je zgodilo, da mi je tip razlagal koliko zasluži, koliko keša je dobil z nekim poslom, pa z drugim poslom, koliko denarja je vložil v stanovanje, koliko je dal za avto, za to in ono… wtf. Ok, razumem, da se želi pohvalit, ampak to je pa mal preveč;).
Veš zakaj ? Ker bose noge delujejo erotično. :)[/quote]Po tej razlagi bi potem vezane prinesle dodatne čeveljce sabo, da ne bi kdo prišel v skušnjavo….
Mogoče gojzarje al bi ji pa kar podkve nabile….. :))))
Tone cvetja so en dober začetek … ampak le, če so dobro izbrane in predstavljajo presenečenje.
Pozornost izjemno dobro nadaljevanje.
Nakit … hmm, niti ne. Raje kasneje, da si izberem sama 😀
Komplimenti …. na začetku ne, raje kasneje. Zakaj .. je predolga zgodba, da bi razlagala…
Humor – overrated. Sposobnost izpeljati neko dobro debato me definitivno bolj pritegne. Pa nekaj energije in “iskrice v očeh” 🙂
Ćokolada – absolutno ne :/, kvečjemu jagode 😀
Bankovci … kaj češ z njimi? Stol brisat, preden se bo usedla, al kako? :DDDDDD
Pandora ne mara skladosnednežev, če si slučajno pozabil. 🙂 Ona potrebuje nekaj časa, da človeku zaupa, potem pa tudi komplimenti že nekaj štejejo. :))
Forum je zaprt za komentiranje.