Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bližnica

bližnica

Antilopa z lepoardovim ceveljcki?

Neeee … jaz ne maram bližnjic… se bolj držim tega, da se je treba za vsako stvar maksimalno potrudit in potem uspeh ne izostane :))))

Bližnjice pa saj veš…. sladko, kratko traje :))))

Bibita 39?

-10 :))))))

Tvoja stevilka noge je 29 :)???

Hehehe…. ta številka je še vedno 39 🙂 upam vsaj, da čez zimo ni kaj zrasla 🙂

O Bibita, midva se pa že dolg nisva slišala 😀

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ja res Sadni, kje si se potepal? 🙂

V real lajfa sm šov mal pogledat, zdej pa spet na istem :'(

Pa ti ni blo všeč in si prišel nazaj na lušno? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

In temu potem rečejo bližnjica. 🙂

Lahko je leopardji, kačji ali zebrast vzorec. 🙂 Številka noge 38.

No lepo, treba je it tudi na drugo stran pogledat.. še dobro, če si na istem, samo da nisi na slabšem :)))

Ce ima moski pri roki cevelcke v ustrezni stevilki je na konju 🙂

Ja, vsi nekaj obljubljate, Pocahontas je pa še vedno bosa na sliki. 🙂

Sem preprican da so “sledilci” registrirali in da bo ob srecanju drustvenikov tega foruma antilopa imela kar nekaj parov novih cevelckov 🙂

Veš zakaj ? Ker bose noge delujejo erotično. 🙂

Haha, to sem se nasmejala… da kažeš znake življenja:))). Je sicer hecno, ampak kar resnično. In da sem še malo bolj zahtevna dodajam, da je fajn, da kdaj pa kdaj še iniciativo prevzameš in sprejmeš kakšno odločitev. Npr. če želiš žensko kam povabit, da jo povabiš s konkretno idejo in ne v smislu: “Lahko se kej zmeniva, če želiš, samo povej kam bi šla in kdaj”… halooo:).

Se pa pridružujem ostalim, humor imam tud jest ful rada:).

Turn off je pa npr. da govoriš o denarju. Se mi je zgodilo, da mi je tip razlagal koliko zasluži, koliko keša je dobil z nekim poslom, pa z drugim poslom, koliko denarja je vložil v stanovanje, koliko je dal za avto, za to in ono… wtf. Ok, razumem, da se želi pohvalit, ampak to je pa mal preveč;).

------------------------ "And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair." (Khalil Gibran)

Veš zakaj ? Ker bose noge delujejo erotično. :)[/quote]Po tej razlagi bi potem vezane prinesle dodatne čeveljce sabo, da ne bi kdo prišel v skušnjavo….
Mogoče gojzarje al bi ji pa kar podkve nabile….. :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No, ste že kupili antilopi nove čevlje, da bo zrihtana za randi z mano?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Fakfehtr

😀

Če boš na druge čakal, pol boš na ta randi še dolgo čakal. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tone cvetja so en dober začetek … ampak le, če so dobro izbrane in predstavljajo presenečenje.
Pozornost izjemno dobro nadaljevanje.

Nakit … hmm, niti ne. Raje kasneje, da si izberem sama 😀

Komplimenti …. na začetku ne, raje kasneje. Zakaj .. je predolga zgodba, da bi razlagala…

Humor – overrated. Sposobnost izpeljati neko dobro debato me definitivno bolj pritegne. Pa nekaj energije in “iskrice v očeh” 🙂

Ćokolada – absolutno ne :/, kvečjemu jagode 😀

Bankovci … kaj češ z njimi? Stol brisat, preden se bo usedla, al kako? :DDDDDD

Pandora ti pa si en cuden cvet. Vse bi se razumel, no da se zenska odpoveduje komplimentov , tega pa moja preprosta moska pamet ne razume.

Pandora ne mara skladosnednežev, če si slučajno pozabil. 🙂 Ona potrebuje nekaj časa, da človeku zaupa, potem pa tudi komplimenti že nekaj štejejo. :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close