Bled mala Zaka katastrofa
Včeraj smo bili na kopanju v Mali Zaki Bled. Prišli smo kljub beri “blejski” antipopagandi . Bilo je zelo lepo, veliko kopalcev, vse OK. No samo, pardon ne samo mi smo bili malo bolj skromni gostje , kot sem videl večino v Mali Zaki, verjetno tisti iz kampa, vsaj po govorici sodeč. . Pa bili so zadovoljni. Prišli smo z vlakom iz Mosta na Soči in malo sem opazoval. kaj se dogaja v kampu Zaka. Res katastrofa za slovenski turizem. Seveda tujci nepoznani vseh te SLO fint so kar rinili v kamp… in glej ga hudička, pred kapom piše da so “totalno zasedeni”. vsi so se obračali po nemogoči obratni cesti. Tabla pa 40 krat 40. Nastala je čista totalna panika, pa nobenega od “fency” kampa , nikjer okoli. Sem si pa še kamp ogledal in brez komentarja. Zmeda je bila 1000 %%. Razmišljam , kaj si ti ljudje, ki so prišli iz Danske, Nemčije, Romunije, Great Britain , celo iz Ukrajine, sem videl in kaj mislijo o tem. Jaz bi rekel ..nikoli veččččččččč. No so pa pletne, konjički in vlakci veselo “laufali” naokoli. Ali plačujejo DDV , kot ga moramo ostali bedaki. Menda ne vem, pravijo ……. jaz pa.
Turizem smo ljudje, ampak ne na Bledu, vsaj za nas Slovence to očitno ne velja. Dobrodošli bomo pa takrat ko drugih ni, pozimi .
Čas vas je “povozil” čas za 50 let , ostajate brez razvoja, obenem pa ” šinfate ” raven tistega tipa ki govori, da smo Slovenci po novem kao “nezaželjeni”.
Seveda govorijo o uspešnem turističnem letu, vsi., ki iamjo in predvsem so plačani z tem dobrim državnim “cashem” obenem pa pozabljajo , da sso turizem ljudje…………………….
No pritisk ob teh dogajanjih v Španiji in še kje drugje itd. itd. bo pa še večji.
In na naš odgovor ????????
Govorim o turizmu in vplivu na nas.
Lp
[attachment=0]zaka.jpg[/attachment]
Prosim, da ste malo bolj strpni do avtorja! Post je res napisan, kako bi človek temu rekel … katastrofalno, ampak avtor je v šoku po vsem tem kar je doživel na Bledu, in ima očitno posttravmatsko stresno motnjo. Vsi znaki so zelo dobro izraženi v zapisu.
Jaz osebno bi tožila občino Bled in celovito turistično ponudbo (turistično informacijski center) za prestane duševne muke.
Upam, da so bile vsaj kremšnite dobre?
Napiši, kaj nisi razumela pa ti z veseljem pojasnim. Vtisi so še sveži ???? Turisti, ki so iz vseh EU in zunaj z velikimi prikolicami obračali , ker je pred kampom 30×30 cm napis, da moraš imeti očala, da ga prebereš, da so zasedeni. Turisti z avtodomi, verjetno šotori itd. so pa kar “nabijali ” noter in si očitno že na vhodu niso zaslužili “kvazi” prijaznega sprejema. A misliš, da en tip ne bi mogel stati tam in jih informirat o stanju v kampu in verjemi bila je čista zmeda na ozki cesti.
Ne ni ga bilo samo napis !!!!!
Turisti so bili kot ovce, zbegani, niso vedeli kaj storiti. Ali vsaj to razumeš. !!!!! Daj no in meni razlagaš, da ne razumeš kaj pišem. Zagotovo so se obrnili in rekli , saj veš kaj …. Samo gledal sem .
Pač bili smo na vlaku Bled-Most na Soči in obratno in se šli kopat na Bled. Seveda smo pa še kaj kupili v restavraciji in trgovini.
Ali še nisi ugotovila o čem govorim.
Ja o zmedi, neinformiranosti in neredu na Bledu.
No upam, da sedaj bolje razumeš ti in podobni.
Pa prosim , ne spet “nabijat” o zaželenosti Slovencev na Bledu.
Napiši, kaj nisi razumela pa ti z veseljem pojasnim. Vtisi so še sveži ???? Turisti, ki so iz vseh EU in zunaj z velikimi prikolicami obračali , ker je pred kampom 30×30 cm napis, da moraš imeti očala, da ga prebereš, da so zasedeni. Turisti z avtodomi, verjetno šotori itd. so pa kar “nabijali ” noter in si očitno že na vhodu niso zaslužili “kvazi” prijaznega sprejema. A misliš, da en tip ne bi mogel stati tam in jih informirat o stanju v kampu in verjemi bila je čista zmeda na ozki cesti.
Turisti so bili kot ovce, zbegani, niso vedeli kaj storiti. Ali vsaj to razumeš. !!!!! Daj no in meni razlagaš, da ne razumeš kaj pišem. Zagotovo so se obrnili in rekli , saj veš kaj …. Samo gledal sem .
Pač bili smo na vlaku Bled-Most na Soči in obratno in se šli kopat na Bled. Seveda smo pa še kaj kupili v restavraciji in trgovini.
[/quote]
Na začetku si napisal, da je bila tabla 40 x40, sedaj pišeš da je 30 x 30, ostalo je napisano popolnoma nerazumljivo, tako da sploh ni jasno kaj te je tako šokiralo?
Malo manj vinčka, saj vem vožnja z vlakom po ovinkasti progi je zelo stresna.
[/quote]
Pišeš da so turisti iz vseh EU in zunaj, pa bi mi mogoče pojasnil katere turiste si mislil, ker je tvoje pojmovanje zemljepisa malce skregano z logiko…
No, no malo si tudi ti krivičen. Smo v visoki sezoni. Trenutno so kampi po vsej Evropi noro zasedeni. V vseh večjih mestih jih je treba rezervirati in plačati vnaprej, vključno z rezervacijo. Malo so tudi vsi prikoličarji naivni, če so mislili, da bodo brez telefonskega klica kar prišli in se utaborili na eni najelitnejših lokacij na Bledu. Se ti ne zdi?
Sama mislim, da gre Bledu letos veliko bolje kot v preteklih letih. Samo še zapreti bi ga morali za avtomobile in uvesti mini buse na elektriko, pa bi zmagali.
Zakaj moramo biti Slovenci vedno največjih kritiki sebe?
Za tisto, ki ne čuti nobene potrebe po obisku “grdega” Bleda pa je edino prav, da ostane doma in visi na monu. Preveč nas je takih, ki imamo Bled radi. Tudi, če samo za eno kremno rezino. Tudi te so letos (kot vsa leta do sedaj) v hotelu Park, fantastične!
Bled je sam sebi zadosten, že od nekdaj.
Če pa veš, da je lastnina karađorđevićev, ti pa pankrtski potomci Habsburgov, kot je tudi večina oblastnikov ex yuge, in evrope, s titejem in dolfetom na čelu, potem je jasno, da raja ni za tja gor.
Pedofili, gej in ostali mafijski lobiji, ki jih vodi vatikan, imajo tam že stoletja črne maše.
Če tega raja noče razumet zlepa, bo razumela zgrda. V breznih.
Vsaj take so pobožne želje in nameni te mafije.
Jaz pa prav vse razumem…na Bledu imamo infrastrukturo , ki je bila mogoce ustrezna 50 let nazaj…to velja za vsa podrocja…vse kar je nspisano zgoraj je cisto res, hvala bogu da se kaksen vidi situacijo na taksen nacin.. ko je bil se ziv Marko Potocnik, so vso , ki so ziveli od turizma na Bledu prispevalu nekaj procentov zasluzka v skupno blagajno za razvoj kraja v turisticne namene in res se je vlagali v to… zdaj pa samo se na to gledajo, da cimvec vodilna “mafija” z Sava hoteli poberej in boli njih
[/quote]
Na začetku si napisal, da je bila tabla 40 x40, sedaj pišeš da je 30 x 30, ostalo je napisano popolnoma nerazumljivo, tako da sploh ni jasno kaj te je tako šokiralo?
[/quote]
Tipični “slovenceljni”, bi rekla znana slovenska pisateljica in pesnica. Ni vam nekaterim pomoči v duši in na in v telesu. Niste razumeli bistva sporočila. Sploh pa nekateri, sploh niste omenili Bleda, njegovih lepot itd.ampak samo “nabijate” proti temu , kar sem napisal. Ne vem , kakšen je bil vaš namen , ampak besede Bled ni v vašem “nakladanju”.
Napisal sem samo, da je logistika kampa v mali Zaki, informiranje, prometna ureditev in še kaj ob tem res izjemnem obisku gostov nezadostna in kaj še, da vam očitno potrebno nekaterim “zlivati ” take izjave.
Aja ne razumete, tabla ni po merah ampak je 50×40 cm..nova mera. Pomembna je velikost table ne pomen, ha, ha.
Državljani EU so prihajali v kamp, pa tudi iz EU (če ne veš kdo so to poglej pri atu GOOGLU), Ukrajina, Srbija, Makedonija, celo Turčija ( videl in slišal) obleke itd.
Aja “vinček” me je zj…al. Bravo. Motiš se spil sem eno pivo in gledal vso to zmedo ….
No pa še odgovor “teti”, ki ima “gurmina”. Izgubila si lokacijo. Upam, pa da še ne pamet.
Gledala sva s sinom njihove reakcije. Funnny , a nisi ti to teta.
Povzetek nihče od vas ni omenil BLEDA KOT LOKACIJE, da bi povedal kaj in ka
[/quote]
Tipični “slovenceljni”, bi rekla znana slovenska pisateljica in pesnica. Ni vam nekaterim pomoči v duši in na in v telesu. Niste razumeli bistva sporočila. Sploh pa nekateri, sploh niste omenili Bleda, njegovih lepot itd.ampak samo “nabijate” proti temu , kar sem napisal. Ne vem , kakšen je bil vaš namen , ampak besede Bled ni v vašem “nakladanju”.
Napisal sem samo, da je logistika kampa v mali Zaki, informiranje, prometna ureditev in še kaj ob tem res izjemnem obisku gostov nezadostna in kaj še, da vam očitno potrebno nekaterim “zlivati ” take izjave.
Aja ne razumete, tabla ni po merah ampak je 50×40 cm..nova mera. Pomembna je velikost table ne pomen, ha, ha.
Državljani EU so prihajali v kamp, pa tudi iz EU (če ne veš kdo so to poglej pri atu GOOGLU), Ukrajina, Srbija, Makedonija, celo Turčija ( videl in slišal) obleke itd.
Aja “vinček” me je zj…al. Bravo. Motiš se spil sem eno pivo in gledal vso to zmedo ….
No pa še odgovor “teti”, ki ima “gurmina”. Izgubila si lokacijo. Upam, pa da še ne pamet.
Gledala sva s sinom njihove reakcije. Funnny , a nisi ti to teta.
Povzetek nihče od vas ni omenil BLEDA KOT LOKACIJE, da bi povedal kaj in ka
Forum je zaprt za komentiranje.