Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Blazinica za puder

Blazinica za puder

Pozdravljene!

Ker vem da veliko veste se obračam na vas. Pred par meseci sem od prjijazne gospe s katero več nimam stika dobila blazinico za puder v prhu kot jo uporabljajo prave vizažistke..okorglo iz blaga.večjo v taki ko lahko zatakneš roko..

Vsepovsod zravn pudrov dobiš take manjše različice, tudi oriflame ima manjšo različico jaz bi pa rada imela to večjo pravo za vizažiste ker sme se nanjo navadla, ampak moja je v zlo zlo slabem stanju in bi jo morala zamenjuat. ve morda katera kje bi lahko to čudo dobila:)?

Vsepovsod sprašujem pa nič. MI LAHKO KERA POMAGA??
Morda Nadi ki sigurno ve kaj mislim:)
Če ne boste vedli kakšno mislim lahko objavim slikico moje

Jaz si tako “tapravo gobico” za puder kupim v Mullerju, mislim da jih imajo.

lp Jadranka

sem iskala tam pa ni:(((jaz bi rabila tisto pravo za vizaziste:(
kak se pa temu sploh prav strokovno reče??

žametna blazinica?

Enkrat sem tako blazinico videla tudi v Dominurjevi Beauty word drogeriji. Ne vem od kod si in če pri vas taka drogerija je. Blazinica pa nima nekega posebnega imena.

lp Jadranka

iz maribora…

Tako pravo imajo v Trstu, trgovina Kryolan.

No, potem pa poglej v drogeriji v Cityu v prvem nadstropju, tam sem jo jaz kupila.

lp Jadranka

Pozdravljena nina 1,

za tako blazinico za puder v prahu uporabljamo izraz powder puff. Res je, da se profesionalne stvari za vizažistke in seveda uporabnice make-upa dobijo v Kryolanu, kateri ima zastopstvo tudi v Ljubljani in ne samo v Trstu. Obrni se na podjetje Schlamberger P&J d.o.o., Novo Polje, cesta X13, tel št. 01 549 11 00. Verjetno je bolje, da jih prej pokličeš in se pozanimaš, če imajo blazinico na zalogi, morda lahko urediš, da ti jo pošljejo po pošti.

Upam, da sem ti kaj pomagala in lp,

Pe

ja samo tja ne morem:(

Powder puff v prevodu “pihljaj pudra” rečemo kar vsem gobicam za puder. Nina 1 iščeš pa gobico prav z zanko za prst, tako malo bolj kompaktno, ali ne?

lp J

Kam ne moreš, v Trst ali v City?
Sicer pa ti je prijazna forumovka napisala kam se obrni. In tam jo zagotovo dobiš.

lp J

JA V TRST NE MOREM:(KAM SE NAJ OBRNEM???

Sem tudi sama zdaj malo iskala to gobico in je trenutno nisem našla. Ko jo bom kje zasledila ti javim.

lp Jadranka

Punce, nina 1 mal žica, a ne? Če ne more nikamor, je pač ne rabi tako nujno. Hudo, če si doma iz Maribora, pa takih stvari ne moreš kupit. Jaz sem s totalnih kmetov, pa zadeve, ki jih želim oz. potrebujem, vedno kje staknem. Pa ni treba glih v Trst. Dobila si telefon, nekaj krajev in naslovov, ti pa še vedno ne moreš. Huda fora. Brez zamere. Ej Jadranka, dobra si, da se ti da tolk časa ukvarjat s takimi. Poveš enkrat, dvakrat, pa je. Nini pa kar v nedogled.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close