Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Blago za šivanje – tržnica Arizona BIH

Blago za šivanje – tržnica Arizona BIH

Tiste, ki kupujete na tržnici v Arizoni v BIH-imajo mogoče blago za šivanje in kakšne so cene le-tega? V Sloveniji gledam po trgovinah in so cene blazno zasoljene, tako da se praktično sploh ne splača šivat, ker te pride izdelek na koncu dražji, kot če bi ga gotovega kupil v trgovini.

konc aprila grem tja pa če te zanima lahko se pridružiš.

Hvala za ponudbo. Najprej moram preverit, ali imajo sploh to, kar želim kupiti ter ali se splača.

Predvidevam, da v Arizoni to imajo, vendar se natancno res ne spomnim. Sem pa pred 2 letoma kupila

blago za stranske zavese v Gradiski. Za tekoci meter sem dala 2,50 eura, sirina 1,50m.

Moram pa ti povedati, da se na kvaliteti kar pozna razlika….

Splaca se res ze nekaj let ne vec….ampak jaz sivam iz uzitka. Hlace bi lahko recimo kupila za 30 eur,
ce pa sama sivam, stanejo 50 eurov. Ampak so edinstvene in narejene tocno tako kot sama zelim.

Najraje pa blago kupim kar v svet metraze. Ceprav imam do tja kar 150km, se vsake toliko z veseljem zapeljem do njih. Vsec pa mi je tudi njihova spletna prodajalna.

Nazadnje sem blago kupila v jysku. 5m za 7,5 eur. Je bilo znizano, ker baje gre iz prodaje 🙂

Ker je kar vzorcasto, ga bom uporabila za razne kombinacije, nastaja tudi ze ena poletna torbica, zraven bo se pas za hlace itd…

Veliko srece pri iskanju ti zelim.

----------------------------------------------------------- That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is 'Act natural, you are innocent.' ...................................................................................................

Kako to misliš, da se na kvaliteti pozna razlika? Jaz gledam po trgovinah cunjice, ki jih šivajo Turki in opažam, da imajo zelo dober fin bombaž, samo zašito je s slabo nitjo, drugače pa so stvari dobre.
A tudi v Jysku imajo blago? No, hvala za to info, tega nisem vedela.

Ja, v Svet metraže sem bila včeraj – ceno so blazno navite, zato se meni osebno tam ne splača kupovati. Imajo pa res veliko izbiro, vendar me cene res odbijejo.

Blago po dolzini ni odrezano v ravni liniji, vmes je bilo luknjasto, niti izvlecene,…ampak meni je zavese kljub vsemu uspelo sesiti, ker sem zaradi cene kupila veliko viska.

Ja, v jyisku pa ga odprodajajo. Kupis pa lahko le 5 metersko balo- ne rezejo na metre.

Sem gledala ze preko ebaya ce bi se dalo kaj ceneje dobiti….pa se razen gumbov ne splaca.

Zasledila pa sem, da blago kupujejo tudi v ikei. Bo treba tudi tja pogledat 🙂

----------------------------------------------------------- That awkward moment when you leave a store without buying anything and all you can think is 'Act natural, you are innocent.' ...................................................................................................

v Ikei ni preveč izbire ne blaga ne zaves…

V xxxLutz imajo veliko izbiro blaga za zavese.
Bila včeraj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close