Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bivši fant od prijateljice

Bivši fant od prijateljice

S prijateljico sva se nekaj let nazaj večkrat družili, nato so se najine poti razšle, zadnje čase pa se zopet večkrat dobiva na kakšni šprtni dejavnosti ali pijači (sva obnovili druženje in stike iz preteklosti).

V tem vmesnem času, ko se nisva preveč družili je 5 let imela fanta. Jaz sem ga takrat videla samo 1x in nikoli se nismo skupaj družili. Sedaj sta ona dva že eno leto narazen, vendar je ona še vedno zaljubljena vanj. Kar naprej govori o njem in misli, da bosta enkrat še nazaj skupaj.

Stvar je pa taka, da sva se midva s tem njenim bivšim fantom nekaj časa nazaj slučajno srečala na enem žuru in od takrat dalje sva kar v rednih stikih. Vem, da sem mu všeč in on je všeč meni, ampak imam zadržke zaradi prijateljice, ki je še vedno zaljubljena vanj. O tem sva se pogovarjala, on je mnjenja, da se o tem ne splača sekirati, da ona dva nista več skupaj in da on ne vidi problema. Jaz pa sem prepričana, da bi v primeru, če bi bila z njim za vedno izgubila to prijateljico.

Torej kaj narediti? Biti z njim ali ohraniti prijateljstvo, dvomim, da je mogoče oboje?? Imate kakšne izkušnje s tem, da je prijatljica skupaj z bivšim fantom od prijateljice?

na svetu je le nekaj zlatih pravil. Eno od teh je, da so fantje in bivši fantje prijateljic prepovedani. Pomisli, kako bi se ti počutila. Izigrano? Vsaj to.

Odvisno koliko ti pomeni prijateljstvo z njo, če misliš, da lahko traja…, pa kaj veš kako bo s tem tipom, koliko ti je res všeč. Lahko izgubiš oba.
Za kaj pa sta šla narazen? Ziher ti veliko govori o njem in že veš njegove “napake”, no jaz se ne bi spuščala v takšno razmerje…

Ona o njem govori samo dobre stvari, saj je nenazadnje še vedno zaljubljena vanj in bi bila takoj zopet z njim skupaj.

Zakaj sta šla narazen ne vem. On je njo pustil.

Drugače bi bilo, če bi ga tvoja prijateljica že pozabila, ker pa še vedno upa, da bosta skupaj in ti je to tudi zaupala, se bo počutila izdano, če boš zdaj ti z njim. Seveda njen bivši zase ne vidi problema pri tem, saj on ne bo nič izgubil, ti pa tvegaš, da izgubiš prijateljico. Tudi če bo ona razumela, bo vse skupaj neprijetno. Vajinih zaupnih pogovorov ne bo več.

Se strijam!

Jaz sem bila v isti situaciji kot ti. Razlika je bila edino ta, da nisva bili neki hudi prijateljici od vedno ampak sva se poznali kakšne pol leta pred tem dogodkom. Sem vedela da ga ima rada itd… Samo on mi je rekel da se meče za njim in da nima namene met več karkoli z njo.

Ni mi žal, zdej mam super fanta, tista punca je pa pozabljena.

go for it:)

aja, če je ta dečva RES tvoja kolegica in jo bi pogrešala potem tega nikar na stori. Samo če ste pa bolj neki znanki oziroma se družita samo po potrebi potem pa pomoje komot. Res je pa grdo tako zafrknit nekoga res bližnjega, ki je bil ob tebi celo življenje.

V mojo sedanjo ženo so bili zaljubljeni trije kolegi, en je pred tem z njo nekaj časa tudi resno hodil, pa ga je pustila prav zaradi mene. Jaz sem z njo sicer že ko sta hodila nekaj mutil, ker je bila to res usodna privlačnost, ampak ni bil pravi čas.

Nimam niti malo slabe vesti, ne da ga je varala z mano, niti, da sva potem prišla skupaj.

Sedaj sva poročena, imam super ženo in dva otroka.

Prijatelj mi je takrat sicer zelo zameril, a sva sedaj, po skoraj 15 letih v boljših odnosih kot pa z večino takratnih “najboljših” prijateljev. Kajti prijateljstvo lahko hitro zgubiš, za to, da si pa dobiš dobrega partnerja, upamo, da za celo življenje, pa imaš le nekaj, morda celo samo eno priložnost v življenju. Tako, da – go for it! Takoj! Morda v trenutku, ko to bereš on že drugo gleda.

Valda je treba biti v zakonu priden, pred tem pa je ta zvestoba, pa prijateljstvo, pa zamere 100x precenjeno. Mladost je zato, da poskusiš kaj ti paše, pa potem počasi najdeš nekoga, ki ti bo pomagal skozi življenje. Kaj je več vredno, neka kao frendica, ki je morda jutri ne bo več v tvojem svetu ali človek, za katerega obstaja šansa, da bo dober mož, pa bo stal ob tebi in brisal riti tvojim otrokom in morda še tebi, ko boš v domu za stare.

Glede na to, da te je prijateljica odpikala verjetno zaradi fanta, se jaz ne bi sekirala. Prisla je nazaj k tebi, ko je ostala sama. Jaz, ce se 5 let ne druzim z eno prijateljico, se tudi potem ne bom vec, kje je bila pa tistih 5 let?

Jaz bi ji ziher povedala, da sva v rednih stikih in sva en drugemu vsec. To je to. Vec pa tako nimata – zaenkrat.

[Valda je treba biti v zakonu priden, pred tem pa je ta zvestoba, pa prijateljstvo, pa zamere 100x precenjeno. Mladost je zato, da poskusiš kaj ti paše, pa potem počasi najdeš nekoga, ki ti bo pomagal skozi življenje. Kaj je več vredno, neka kao frendica, ki je morda jutri ne bo več v tvojem svetu ali človek, za katerega obstaja šansa, da bo dober mož, pa bo stal ob tebi in brisal riti tvojim otrokom in morda še tebi, ko boš v domu za stare.[/quote]

Se popolnoma strinjam z napisanim.

Seveda, ker ti na skrivaj vrača! 🙂

Na kratko ti bom povedal, ti si človek, ki ne more b iti prijatelm nikomur. Namreč, zgradil si svojo srečo na tuji nesreči, imeti pa đše celo otroka z žesnkom od bližnjega prijatelja pa je več kot odurno. Veliko si upaš, kpo takole mimo grede poveš tako zgodbo , da si svojemu najbljižjemu bratu speljal žensko, mislim, pa da bi storil isto recimo svojemu bratu, namereč razvidno je tvoje dejanje , da si brez obžalovanja. Ne glede, da si si ustavril družino, zelo te je lahko SRAM na kakšen način si si jo ustvaril, najmanj kar lahko narediš pa je, da priznaš vsem kakšen pokvarjenec brez morale si. Zamisli se malo nad sabo.

Očitno si se zaljubila v tipa, ker ta tvoja prijateljica tako lepo govori o njemu. Če pa ona lepo govori o njemu je pa ja jasno, da je še vedno zaljubljena v njega, torej je logično, da jo boš prizadela, ko se boš veselo dol dajala s tem tipom. Tako,da go for it, kot pravjo eni pametjakoviči nad mano.

Jaz bom pa res na kratko povedal. Ženske ne moreš nobenemu speljati, ker ni pes, ki ga odvežeš z vrvice in ga odneseš v žaklju, ampak se sama odloči, s kom bo živela. 😉 Zamisli se ti nad odnosom do žensk.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close