Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivšega pozabit z novim ljubimcem?

Bivšega pozabit z novim ljubimcem?

Jaz sem pa bil srecen da sem mojo ljubezen spoznal kmalu po res bedni kao vezi z izkoriscevalsko in manipulatorsko bivso.Rad sem jo imel a ni slo,en ne more pricarat dvojine. Bilo pa je dosti zlorabe in sem potem zadevo koncno zakljucil… in imel sreco jo spoznal ter se prisilil da sem odprl svoje ranjeno srce moji čudoviti ženski.Ce bi kdo od dalec opazoval bi res mislil da menjam hitro a dejstvo je da si lahko v vezi tudi sam,sesut in nesrecen ter ze znotraj nje predelas vse. Se postavis nazaj na noge,delas na sebi,se naucis imeti rad in ko se konca taksna veza si dejansko ze svoboden.

Delaj na sebi, pojdi kam privošči si samski dopust imaš akcije tudi za samske  – Maldive ali kej podobnega.

Prva stvar, ki pa jo naredi je da se zjutraj poglej v ogledalo in sama sebi obljubi da bos lepo delala sama s sabo,se imela rada ter da bo vsak dan novo doživetje. Odkrivanje sveta,nove stvari,novi okusi,novi ljudje vsak dan je lahko dogodivscina le živeti ga je treba tako. Pa si upati. Bivsi bo tako postal postranskega pomena ter zbledel s casom,se bos smejala tem zapisom nekoc in se sprasevala o smiselnosti razmisljanja o nekom s katerim ni slo ter ki se ocitno ne ukvarja toliko s steboj.

Vse bo na koncu dobro,le pogumno!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close