Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bivša partnerja-najboljša prijatelja nadaljevanje

bivša partnerja-najboljša prijatelja nadaljevanje

Nadaljevanje zgodbe bivša partnerja-najboljša prijatelja
zanimiva mnenja, komentarji, ….
Pa še ena cvetka: taista bivša partnerja sta sodelavca, in ugotovim, da mi partner zamolči odgovor na pritožbo v njegovi privat zadevi in na prejetem odgovoru je njena pisava ….

Kaj nas to tvoje, tu briga?

Zakaj pa bereš?

kot si že prebral..je to skorajda nemogoče…da se ne bi f.u.k…..glede na to..da sta bila kdaj skupaj….in je najlažje….skočiti s “prijateljem”…

fracek…javi se na mail….modrina69@gmail.com…….pa bova kakšno privat rekla…..lp…miha

no way..bi rekli na zahodu….ko si enkreat preveč intiemn..en moreš biti več prijatelj…..vsaj ne na tak način…..bolj kolega….kot prijatelj……

Možno je vse…. kdaj seboste to naučili…. je pa res da je verjetnost majhna….

jaz sem nekoč trdil da ni možno da bi en tip imel zaprte babe v kelti in jih posiljeval…. pa poglejte kako sem se motil 🙂

Torej nevem zakaj nebi bilo možno…. možno je praktično VSE, le verjetnost je različna!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close