Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivša me nadleguje

Bivša me nadleguje

Z bivšo sva bila skupaj 6 let. V zadnjem letu preden sva končala je bilo kar veliko drame. S tem, da sem izvedel, da me vara z starejšim in poročenim. Že, ko sva šla narazen me je klicala, da jo ta tepe, in jaz neumen sem tekel takoj do nje itd. Po 2 letih sem spoznal novo punco, s katero se imam res zelo, zelo lepo. Problem pa je, ker mi zadnje čase piše in piše bivša, prvič sem ji odgovoril, drugic sem jo pa blokiral. In zdaj teži moji punci, sicer nevem kako jo je našla, saj nimam nobenih skupnih fotk al pa kaj. Pa vseeno piše ji zelo čudna sporočila itd. Punca jo je blokirala in od tistega naprej jo konstantno kličejo neke čudne številke. Na njih se ne oglaša. Me pa zanima kaj v tem primeru narediti? Razmišljala sva že o prijavi na policijo pa punca se noce v to vmešavati.

Policija ne bo nič, sem že poskusila jaz. Lahko pa se oba zaščitita, zamenjata številki in se ne zmenita za nore ljudi. S seboj pa vedno kaj nevarnega za obrambo 😉 nikoli ne veš kaj takim hodi po glavi

Bivša te je varala, potem si tekel k njej ko copatka k je rekla da jo tepe. Po vsem tem se ji pa še oglasiš na telefon. Jah sam si si kriv. Bivši so z razlogom bivši. Ti zgleda nimaš razčiščeno v glavi glede tega.

A se želi samo pogovorit, ali pa kaj hujšega? Zakaj si tako naoštren? Morda nista čisto vse še razčistila. Bolj se je boš izogibal, slabše bo in problem ostaja. Pogovori se z njo, da vidiš kaj hoče. Morda rabi pomoč.

Odgovor na objavo uporabnika
Kaj pa piše?, 16.07.2021 ob 15:40

A se želi samo pogovorit, ali pa kaj hujšega? Zakaj si tako naoštren? Morda nista čisto vse še razčistila. Bolj se je boš izogibal, slabše bo in problem ostaja. Pogovori se z njo, da vidiš kaj hoče. Morda rabi pomoč.

Če si dopisuješ z njo se šteje kot da te ne nadleguje! Dobro premisli, s takimi ni za imet opravka. Karkoli je bilo je bilo in je mimo. Sedaj imaš drugo zvezo, glej da spoštuješ to kar imaš zdaj.

Jaz bi sla do policije.  Prepoved peiblizevanja.

Jaz sem bila ena taka bivša. Mešalo se mi je, zvečer sem hodila gledat če ima v sobi luč, po vseh omrežjih sem ga iskala, mu pisala, vedela s vse o njegovi novi punci… Daleč od psihe, le globoka globoka žalost, sem žalovala dolga leta za njim. Imaš ti, avtor, čisto vest? Je med vama res vse zaključeno? Na energijskem nivoju zagotovo ni.

V kolikor je bivša, presekaš in odrežeš! Ignoriraš in živiš svoje življenje!

Vedno znova se čudim moškim, ki podležejo manipulativnim prijemom bivših žensk, običajno precej zafrustriranih. V kolikor te je je varala, odje*eš in prečrtaš! Precej preprosto za moške s hrbtenico, ki se zavedajo svoje vrednosti in ne tripajo na solze in votle zgodbe bivših 😉

katarina iz doline, 16.07.2021 ob 16:04

Jaz sem bila ena taka bivša. Mešalo se mi je, zvečer sem hodila gledat če ima v sobi luč, po vseh omrežjih sem ga iskala, mu pisala, vedela s vse o njegovi novi punci… Daleč od psihe, le globoka globoka žalost, sem žalovala dolga leta za njim. Imaš ti, avtor, čisto vest? Je med vama res vse zaključeno? Na energijskem nivoju zagotovo ni.

Seveda imam čisto vest, mogoče sem malo čudno napisal. To, da je rekla da jo tepe je bilo par dni preden sva zaključila. Ampak se je vse izkazalo za laž. Potem je bilo dve leti popolnoma mir. In zdaj, ko sem v zvezi konstantno teži in teži. Ne odpisujem se z njo in nikoli se nisem, odgovoril sem ji samo, ker je tako želela punca in to je to.

Motenabivša, 16.07.2021 ob 16:42

Seveda imam čisto vest, mogoče sem malo čudno napisal. To, da je rekla da jo tepe je bilo par dni preden sva zaključila. Ampak se je vse izkazalo za laž. Potem je bilo dve leti popolnoma mir. In zdaj, ko sem v zvezi konstantno teži in teži. Ne odpisujem se z njo in nikoli se nisem, odgovoril sem ji samo, ker je tako želela punca in to je to.

Un drugi jo je tepel preden sta vidva končala. No izkazalo se je za laž. Ja šit. Ona je bla že z drugmu med tem ko s teboj še zaključila ni. Kakšen folk hodi po svetu.

12_;&__nnj, 16.07.2021 ob 16:46

Un drugi jo je tepel preden sta vidva končala. No izkazalo se je za laž. Ja šit. Ona je bla že z drugmu med tem ko s teboj še zaključila ni. Kakšen folk hodi po svetu.

Si ti mal motena?

Je še lih odtenek bolj trčena kot ti sam. Zakaj naj bi ona želela, da bivši odgovarjaš? Pa kaj je z vama narobe? A te nadleguje ali ne? To je vprašanje, če ji želiš odgovoriti ali ti ali tvoja, potem imate komunikacijo, terapijo, debatni krožek, čvek..imenuj po želji, ni pa to nadlegovanje. Po toliko letih pa sploh nima kaj praskat. Saj niti sam ne veš kaj bi. Če ti je vsaj malo mar za svojo novo partnerico, pusti bivšo pri miru, se bo naveličala prej ali slej ali našla vsaj koga drugega, ki se je bo usmilil. Ni pa to tvoja naloga. Če pa te vleče k njej, potem pa ježš imata z novo očitno problem in to velik

Janezvajkard, 16.07.2021 ob 17:28

Si ti mal motena?

Ne zakaj? A si ti? Pač sklepam ker še spola ne znaš določit. Jah bogi si ni kaj.pa srečno v življenju , ker vidim da ti kr manjka mal gor v glavi.

Nekaj je sigurno. Ta tvoja bivša ima neko motnjo. Če si bil ti po njenem mnenju kriv za vse in vidi zadeve črno bele. Če je tvoji sedanji razlagala o vaju in o tem, da si ti kriv za vse. Verjetno borderline. Vse kar lahko in moraš narediti je POPOLNA prekinitev stikov. Kdaj bo odnehala? Ne vem, verjetno takrat ko bo našla novega tipa. Takrat boš imel sigurno mir.

Se dobro da ji nisi otroka speku. Ker bi naredil življensko napako. Danes moreš res ahtati kako ludaco oplodis…

Če poznaš kakšnega odvetnika naj ji pošlje en dopis. Običajno se streznijo potem ljudje. Lahko daš pa tudi samo prijavo na policijo, ali pa niti ne rabiš, samo napišeš ji da če ne preneha jo bosta prijavila.

Kar se tiče vas in vaše bivše je potrebno odločno potegnit črto in zadevo zaključit. Glede na to, da se je “spravila” na vašo sedanjo partnerko, pokličite na policijo in se pozanimajte, kaj lahko sami ukrenete glede nadlegovanja in kaj lahko partnerka, ki te osebe ne pozna, stori glede tega ter v kolikor se to psihično nasilje ne bo nehalo, laj lahko oni ukrenejo kot pristojni. Včasih je dovolj, da takim ljudem povemo, da bomo sprožili proti njim ustrezne postopke v kolikor se to ne preneha. Včasih je dovolj, velikokrat pa ne.

Mi pa bolj pade na misel manipulativna osebnost vaše bivše. S takim človekom je potrebno odločno prekinit in tudi pristop mora biti odločen.

Dajte ukrepat, saj vam bo uspelo ?

Saj ce bi bilo to res tud ce je bivs je clovek jbt ne mors pustit da nekoga tepejo stem da bi moral poklicat policijo

Ha, ha, copata ostane copata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close