Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivša me hoče nazaj

Bivša me hoče nazaj

Odgovor na objavo uporabnika
Uredništvo Over.Net, 11.09.2021 ob 15:28

BdL, 27.08.2020 ob 20:45

Ti nisi dec, ti si navadna pi Č ka z velikim P.

Ji ne upaš na kratko povedat “NE” ?

Pokaži kje ji je pri tebi mesto, če že vidiš, da ne razume.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu. 

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu. 

Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.

Točno tako, ni povedal razloga. Mene je moj pustil brez razloga (še predobra sem bila zanj) skrbela zanj, nič ni potreboval stresnega delati, skupaj sva bila 5 let. Vmes me prevara s sestrično, ga jaz zapustim, nakar je pričel manipulirati prosjačiti kako me želi nazaj, kako tega ni želel, da je bila ona na voljo itd. Skratka manipulacija je bolj stresno delovala name saj je grozil s samomorom in jaz kot dobra duša ga po pol leta vzamem nazaj. Seveda nič ni bilo več isto-ko sva bila skupaj je bilo ok, vendar jaz nisem mogla iz svoje kože in sem mu ob slabem dnevu tole afero skozi metala naprej. Tako, da 14 dni sva bila ok, potem pa spet kak teden na trnih-enostavno jaz nisem mogla preko te prevare. Želim povedati avtorju, da sva potem se sporazumno razšla, jaz se popolnoma umaknem, pa se vmes pojavi neka nova deklica, vendar je očitno ugotovil, da tale ni to to, ampak kaj ko je v tem času njenemu očetu obljubil vse kar bo naredil zanjo in se na tak način privezal (iz te veze sedaj ne more kar tako) saj je po par mesecih bedak kupil hišo od njenega fotra na njihovi zemlji, ženske sploh pozna ne logično 2x smo bili zaprti nikamor ni mogel, mogla, ne potovanja ne nič, pa se v bistvu prav nista niti spoznala. Po domače vložila ga je. Iz tega kroga še dolgo ne bo mogel. In po pol leta se ponovno javi in mi eno uro joče v telefon, saj če gre iz te veze bo ob vložek v hišo itd…skratka težave na težave.

Ker pa jaz več nisem želela z njim kontakta se popolnoma umaknem pa me idiot blokira, češ ker ga ne pozdravim itd. Hočem povedati, da dedi sploh ne vejo kaj bi radi. Nimajo muda, da bi se odkrito pogovorili, da bi eno vezo zaključili s pogovorom itd, raje stisnejo rep med mnoge in blokirajo. To delajo slabiči, pussiji. Veza, ki je trajala toliko časa se na tak nečloveški način ne bi smela končat, v večini se pa konča, ker se dedi ne znajo zjasnit. Zato je toliko brezveznih parov, ker so potem bodisi zaradi financ, materialnih stvari ujeti ob neki osebi in se pač šlepajo in trpijo skozi leta. Tako ob meni v 5 letih ni spravil skupaj niti za stanovanje, zdaj pa je v borih 6 mesecih, kupil hišo na njeni zemlji, se on zakreditiral, dela od jutra do večera, misli na mene, ona želi po 2 mesecih poznanstva dva otroka-mislim ženska a si butasta itd itd, spletka na spletko. In ker on ni dozorel in razčistil sem po njegovo jaz psihopat, ker on obrača besede in se ne zna soočiti ne z eno ne z drugo.

Skratka bivšega/bivšo se rešiš samo z vljudnostjo in da razčistiš vse s pogovorom. Za to pa moraš imeti muda.

Poslji ji na vrata kaksnega bosanca,da jo dobro pofuka.

Če izbiram med ljubeznijo in svobodo se vedno odločim za svobodo.

xrobe, 14.09.2021 ob 11:06

Če izbiram med ljubeznijo in svobodo se vedno odločim za svobodo.

“Freedom is just another word for nothing left to lose”.

@Prazno

Iščem tisto nekaj česar ni, že celo večnost.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close