Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bivša me hoče nazaj

Bivša me hoče nazaj

Ni mi vseeno zanjo, ampak enostavno ji ne morem več zaupati, brez zaupanja pa ni prave zveze. Kaj naj naredim z njo? Drugače se ponavadi ravnam po načelu one strike, you’re out, ampak je nenormalno vztrajna. Piše mi že skoraj grozilna sporočila in resnično me skrbi, da bo naredila kaj neumnega.

Daj jo na ignore

Kaj je bil razlog za razhod? Prevara iz njene strani?

Če grozi pol jo raje pusti na miru. Si ji lahko samo prijatelj.

Ignore ne deluje, vrača se kot Lassie.

Če ji še nisi, ji lepo poveš da ji ne zaupaš več….da je med vama konc, naj ti ne piše več, če ne pomaga, pa takoj ignor.

Sem nekako mnenja, da postaneš bivša ali bivši z razlogom. In največkrat se ta razlog znova in znova pojavlja.

Ti nisi dec, ti si navadna pi Č ka z velikim P.

Ji ne upaš na kratko povedat “NE” ?

Pokaži kje ji je pri tebi mesto, če že vidiš, da ne razume.

Taflajf

A se ti hecaš? Bivša te nadleguje in ustrahuje in bi ji dal še eno možnost zaradi tega?
Če se hočeš pobotati, se pobotaj ker si sam želiš, ne zato ker te ustrahuje in izsiljuje. Nisi se pa dolžen pobotati.

Taflajf

A se ti hecaš? Bivša te nadleguje in ustrahuje in bi ji dal še eno možnost zaradi tega?
Če se hočeš pobotati, se pobotaj ker si sam želiš, ne zato ker te ustrahuje in izsiljuje. Nisi se pa dolžen pobotati.
[/quote]

Model je kronični mazohist, kateremu manjka pozornosti, zato mu na nek način taka situacija paše vendar zaradi ofenzivnosti proti njemu mu dejansko NE paše.

Do figure.

Ni tako enostavno. Imava veliko zgodovine in vem, da to počne bolj iz obupa, njene grožnje niso resne.

rečeš, da bosta probala, jo nabrišeš tako, da izživiš vse skrite fetiše, potem pa rečeš, da zdaj vidiš, da ne bo šlo in greš.

Pusti jo pri miru, očitno je nimaš rad če ne ne bi spraševal drugih in bi vedel kaj moraš nardit. S časom bo pozabila in te pustila pri miru

Če ni na obzorju boljšega, je včasih lahk za nategnit. Se danes jo nategnem, pa sva oba poročena z drugimi. Kriv sem bil jaz, sem pač varalica jbg.

Če si pameten blokiraj telefonsko številko, blokiraj fb ig … se bo navadila, da si izginil iz njenega življenja. Zgodba pred kratkim videna, ko je punca dobila še eno priložnost, veza je bila mnogo slabša kot prvič in model se je komaj izkopal iz te veze. Enako grozila s samomorom, se metala ob tla….. na koncu odnehala.

edino vprašanje je, ali hočeš biti z njo, ali nočeš
njeno duševno stanje ne more biti parameter v odločanju

1.Piše mi že skoraj grozilna sporočila in resnično me skrbi, da bo naredila kaj neumnega.

2. in vem, da to počne bolj iz obupa, njene grožnje niso resne.

Kako gre to dvoje skupaj?? Logika???🤷‍♀️🤦‍♀️

Deluje zamenjana telefonska številka, zamenjan mail naslov in blokada na omrežjih. Za vse ostalo pa popoln ignor.
Razen, če ti paše, da te zasleduje in grozi. Vse ostalo so izgovori.

ce je dosti vredna je za premislit

Ves kako je dragi gospod, mislim, da ti godi to, da nekomu zbujas taksne obcutke, da te ne more pozabiti. Sprasujes se, ce ti bo zal, ker mogoce taksne ne bos vec nasel. Ce bi ti bilo ravno, se tega nebi spraseval kaj narediti, ker enostavno sploh nebi pomislil nanjo in bi ti dol viselo kaj ona pocne. Rad jo imas pa si noces tega priznati, dobro premisli kaj bos naredil, ker veliko bivsih tipov ponavadi prijokca nazaj, vendar ze takrat, ko je prepozno in potem kar mislijo, da bodo mal z repkom pomahali in bo ona kar priskakljala nazaj, ampak na zalost ne. Dobro se odloci pa srecno!

Tukaj je situacija ravno obratna, ampak vseeno hvala za tvoj prispevek.

Pa če lahko lepo prosim odstranite tisto trapasto sliko.

Sicer pa nic nisi povedal, zakaj sta se razsla, glede na njeno obnasanje si jo mogoce pustil brez pojasnila, ker moski to delate, ne znate dokoncati stvari in si vedno puscate odprte opcije. Zbudite se potem, ko je ze prepozno in ima ona drugega partnerja, da ne bos potem letal za njo ;).

bedak, zdaj maš priliko da se ti izpolnijo use fantazije. izkoristi. preževeči in izpljuni. preprosto.

Ženske imajo dva pola. Emocionalni – ljubi, ljubezen – in seksualen – seks za eno noč al pa še mal več. Tvoja je ugotovila , da ji je emocionalen pol več kot seksualen in te hoče nazaj , zaradi ljubezni ! Mogoče si bo to izkušnjo zapomnila za v bodoče , lahko pa tudi ne . Še zmeraj je boljše vrniti se k ženski, ki te ljubi , kot pa iskati ali dobiti drugo o kateri nič ne veš , lahko pa je s tabo samo zaradi seksa ali pa ugodnosti , ki jih nudiš !

Nabriši jo pošteno pol pa pusti. Čim dalje bek od nje.

Stare župe se ne pogreva. Še posebno če te je ona dala na nogo. Milijone žensk, ki te bodo spoštovale in ljubile takšnega kot si je okrog tebe po svetu. Le ozreti in prisluhniti je potrebno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close