Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bitkojn pada kot kamen

Bitkojn pada kot kamen

Danes ponoči je bil zabit zadnji žebelj v krsto bitkojna. Veljaven break in sedaj bo šlo dol do 10EUR. Koliko kreditov ste najeli za ta brezvezen digitalen zapis na ključku?

Iz dneva v dan smo vse bližje poletni razprodaji. To sem napisal že aprila. Vse manj in manj je časa za pobiranje profita v tem ciklu. Torej je vprašanje vzeti profit ali pa HODL do naslednjega cikla, ki ne bo prej kot v Q4 2021.

samo poskušal sem ugotoviti, zakaj bomo hodl. Jest mam BMW, mi ni treba nikamor hodit. Tolk sem še pomatral na guglu, da se izobrazim gled te hoje.

This phrase is used to describe cryptocurrency newbies who, instead of hodling, nervously panic-sell their coins in response to market jitters or negative headlines that wouldn’t faze experienced traders. Some weak hands bail out of Bitcoin in favor of so-called alt coins, cryptocurrencies other than Bitcoin

Samo prav moj prjatu, expert na področju kripto, da bo Bitcoin najprej padu pod 15, če ne 10 jurjev.

Pravim, da kdor ni prodal zadnjih 14 dni med 30K in 40K, bo še dolg čakal na novo priložnost prodat po tej ceni.

Odgovor na objavo uporabnika
nezainteresiran, 24.06.2021 ob 15:16

samo poskušal sem ugotoviti, zakaj bomo hodl. Jest mam BMW, mi ni treba nikamor hodit. Tolk sem še pomatral na guglu, da se izobrazim gled te hoje.

This phrase is used to describe cryptocurrency newbies who, instead of hodling, nervously panic-sell their coins in response to market jitters or negative headlines that wouldn’t faze experienced traders. Some weak hands bail out of Bitcoin in favor of so-called alt coins, cryptocurrencies other than Bitcoin

Samo prav moj prjatu, expert na področju kripto, da bo Bitcoin najprej padu pod 15, če ne 10 jurjev.

Bitcoin lahko z lahkoto pade pod 10k, to je samo vprašanje časa, verjetno enega do dveh mesecev. Se bo pa zelo hitro zgodil tudi odboj gor, ko bo padel pod 10k.

Prjatu mi pravi, da pod 10K bo taka panika, da bo verjetno spet šel bančni sistem v maloro. Folk nakupu bitcoine po 60 na kredit brez obresti. Niso vedli, da bo treba glavnico vrnit.

prjatu mi pravi, 24.06.2021 ob 15:52

Prjatu mi pravi, da pod 10K bo taka panika, da bo verjetno spet šel bančni sistem v maloro. Folk nakupu bitcoine po 60 na kredit brez obresti. Niso vedli, da bo treba glavnico vrnit.

Ne tega verjet, da bo to vplivalo na bančni sistem. To je drobtinica gledano v primerjavi z bančnim sistemom. Panic sell bo samo to povzročil, da se bo zgodil dump in cena lahko rapidno pade, prosti pad tudi pod 2k. Ampak to bo zelo kratek čas držalo, morda pol ure. Potem pa bo odboj nazaj v rang 7-10k in počasi bo splezal gor v rang 15-20k.

bom pačakal na 2K, pol bom pa kupu. Tud če gre potem na 5K je zame dost.

Jih poznam kar precej, ki imajo buy orderje za bitcoin nastavljene na 2k.

Kredite jemljete zato da vlagate?

Fak enim bi blo treba res opravilno sposobnost vzet.

če vzameš 100k kredita in kupiš bitcoin po 2k in prodaš po 5K potem imaš pač novo stanovanje in še kredit odplačaš. ne? Mislm, kolk so eni trdi.

prjatu mi pravi, 24.06.2021 ob 20:03

če vzameš 100k kredita in kupiš bitcoin po 2k in prodaš po 5K potem imaš pač novo stanovanje in še kredit odplačaš. ne? Mislm, kolk so eni trdi.

Saj prijatelj ima prav, stvar se je super obnesla tistim, ki so kupili po dva jurja in prodali po pet.

Malo manj super pa pač tistim, ki so kupili po pet in potem prodali po dva.

Če, če, če 🙂

Če bi bili ljudje tako grozno inteligentni bi že zdavnaj imeli tisto stanovanje. Vlaga se denar ki ga lahko pogrešaš. Sploh če si tako revše da niti za bivat nimaš kje. Fak doma pri tastarih pa se pufajo za nekaj kar sosedov francelj trdi da jih bo miljonarje nardil brez da bi rit premaknili. Veš koliko ljudi na svetu je miljonarjev brez da bi rit premaknili ali pa podedovali / zadeli na lotu? Ne glih dost :). Ja en na youtube pove da je kredit vzel in ful zaslužil. Super. Pozabi pa povedat da tudi če bi vse izgubil ne bi bil na cesti ker ima še marsikje drugje denar.

No saj boste vsaj imeli čas iskati novo verzijo obogatel bom čez noč doma v otroški sobici naslednjih  let ko boste kredite odplačevali 🙂

mislim, če je nekaj sedaj 30K in potem pade na 2K, ni hudič, da je bo šlo nazaj na 5K spet. Mislim, če bo 2K bo folk kupoval kot nor.

Ni hudič da ne res 🙂

Jaz mislim da ko pade na 2 je najbolj pametno da še tastare prepričaš da vzamete kredit na bajto in vložite. Ni hudič da ne boste mel pol dveh bajt! Če pa si še bolj pameten pa ne boš pri 5 prodal, ampak boš čakal da pride višje….ker alo je že bil, ni hudič da ne bo spet! Pol lahko celo vas kupiš!
Če pa ne rata pa še zmer ostane tednik, lahko tam žrtev špilate pa vam bo zihr kdo kaj dal. Zmagaš v vsakem primeru 🙂

Jaz bom bitkonja kupil ko bo vrednost na max 50 eur. Javite mi ko bo. Do takrat bom pa imel samo kobilo…

bitkojn se čudežno drži na 30K. Danes Jolo JJ. ni še nič tvitnil?

vi to resno, 24.06.2021 ob 20:27

Če, če, če 🙂

Če bi bili ljudje tako grozno inteligentni bi že zdavnaj imeli tisto stanovanje. Vlaga se denar ki ga lahko pogrešaš. Sploh če si tako revše da niti za bivat nimaš kje. Fak doma pri tastarih pa se pufajo za nekaj kar sosedov francelj trdi da jih bo miljonarje nardil brez da bi rit premaknili. Veš koliko ljudi na svetu je miljonarjev brez da bi rit premaknili ali pa podedovali / zadeli na lotu? Ne glih dost :). Ja en na youtube pove da je kredit vzel in ful zaslužil. Super. Pozabi pa povedat da tudi če bi vse izgubil ne bi bil na cesti ker ima še marsikje drugje denar.

No saj boste vsaj imeli čas iskati novo verzijo obogatel bom čez noč doma v otroški sobici naslednjih  let ko boste kredite odplačevali 🙂

Kje pa piše da lahko vrneš kredit, če greš v osebni stečaj? Kar nekaj milijard eurov je v zadnjih desetletjih šlo v bančni sistem za reševanje odpisanih gospodarskih kreditov, pa ni bilo to nič tragičnega. Zakaj bi bili potrošniški problem?

brifing, 24.06.2021 ob 07:34

Danes ponoči je bil zabit zadnji žebelj v krsto bitkojna. Veljaven break in sedaj bo šlo dol do 10EUR. Koliko kreditov ste najeli za ta brezvezen digitalen zapis na ključku?

pa dobr – a lahko že nehate nabijati s temi jemanji kreditov, zastavljanjem nepremičnin, sposoojanji denarja pri znancih ☺☺☺
1. s kriptami se ukvarja zelo majhen delež ljudi (manj kot 1% v vsaki državi) – pa še to 85% mularija, ki je investirala žepnine ☺
2. ti ljudje niso neumni in jim je jasno za kaj gre
3. če bi bili v tej sveri neki hudi grebatorji, potem cene ne bi tako nihale☺
4. večina prometa se dogaja med različnimi kriptami – ne pa v zaslužkih / izgubah v realnem denarju
btw: tisto, kar se na grafih vidi kot €, $, … je samo vrednost žetonov – to niso pravi €, $ … prave €, $  dobiš ko, ČE!! ti menjalnica izplača na tvoj TRR pri banki – je pa 75% članov kriptomenjalnic brez opcije za nakazilo na TRR — če ne bi bilo tako, bi menjalnice propadala hitreje kot domine ☺

Kupte no. Eto prilike. Še bo šlo dol. Ne bit neumni. Cim vec ulozit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close