Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Biti poročena s …

Biti poročena s …

Ti si želiš tipa z visoko izobrazbo in pisarniško službo,seveda na visokem položaju.Materializem,delno se strinjam a veljajo tudi notranje dobrine…

Točno sem vedela, kaj boš rekel 🙂 Žal se motiš… Sploh pa moj tip ne dela v pisarni. Zanimivo ne 🙂 Izobražen tud ni visoko, moram pa rečt da je zelo inteligenten in razgledan. Mu je pa uspelo v življenju naredit marsikaj, zaradi česar ga cenim. Poseldično pa mislim, da je jasno, da ne trpi pomanjkanja. BTW sem imela pri 19. letih eno vezo s fantom, ki je takrat ravno doktorat delal, pa ga je tud dokončal, moram rečt da je zelo uspešen, ampak ker se men ni zdelo, nek trenutek, da bi to lahko šlo in ker se nisem počutila srečno ob nejm, sem ga pustila. Ne moreš si predstavljat olajšanja… Je pa bila takrat moja mam tista, ki mi je rekla, če sem neumna, da ne vem, da je denar najpomembnejši v življenju… tem se seveda ne strinjam. In tud ni bil razlog njegov uspeh, da sme z njim… Razlog za razhod je pa bilo njegovo nenormalno ljubosumje.

Uh, sam tole, da me vsi obzožujejo,d a sme materialistka mi gre pa že včasih rahlo na živce… OK, če bi me poznali v resnici, ne vem, eč bi kdo rekel kaj takega. Pa oprosti, nisem jezna na tebe, nisi kriv, če dajem jaz anpačen vtis, vsak se kdaj zmoti tud…

Nikoli ne bi bila poročena z zdravnikom ki dela v bolnišnici.

Jao jao kako ste izbirčni ……………..

Nikoli ne reci nikoli!!!!!!!!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close