Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Biti musliman v Cerkljah na Gorenjskem

Biti musliman v Cerkljah na Gorenjskem

Kako to izgleda? Bi bilo veliko opravljanja pri sveti maši?

V Cerkljah imaš vsaj eno albansko, muslimansko družino. Če ne boš sokrajanom solil pameti in se kako drugače izpostavljal, boš imel popoln mir.

Je pa hudič v podrobnostih… npr. vaših pravilih kot je takija (taquiyyah) in pravilih, ki se tičejo odnosa do žensk. V manjših krajih to folk opazi. 😉

Kaj se zgodi, če se zadekana muslimanka pojavi pri sveti maši v Cerkljah na Gorenjskem, skupaj z možem, katoličanskim Cerkljanom?

Odgovor na objavo uporabnika
mene pa zanima, 21.01.2022 ob 11:11

Kaj se zgodi, če se zadekana muslimanka pojavi pri sveti maši v Cerkljah na Gorenjskem, skupaj z možem, katoličanskim Cerkljanom?

Če muslimanka to naredi, potem ni prava muslimanka. 😉

Če je to pod prisilo, jo varuje takija, ampak mora zraven molit k Alahu!

Se pravi v cerkvi ne smeš pit, lahko pa v gostilni moliš?

Kaksen odnos do zensk??

Eeee… Sej jadni ne znate locit napak posameznika in sunneta.

Pa kje vas bo clovek resno jemal? Kje???

Somebody1107, 21.01.2022 ob 11:27

Kaksen odnos do zensk??

Eeee… Sej jadni ne znate locit napak posameznika in sunneta.

Pa kje vas bo clovek resno jemal? Kje???

Dokler ne boste sami opravili s tistimi ki delajo napake, kot jim ti praviš, bo padalo po vseh. Kot pada po vsej RKC zaradi “par” pedofilov. In prav je tako. Dokler pa ne samo da ne obračunavate z njimi, ampak jih odobravate, pa fakit, kaj pa pričakuješ…

A ni to malo nerazumno in nepravedno? To da posplosujes??? Vse v isto kanro meces???

Tako kot vladarji niso vedno ogledalo naroda tudi verniki niso vedno ogledalo vere.

Saj se strinjas?

Al bos spet zacel o tolmacih arabskega jezika… Pa kako si vceraj v pekarni bil..  Pa kako je danes petek itd…

leto nazaj sem fukal mojo v avtu pred to cerkvijo v cerkvah, naju je allah gledal

Nekoč bo prišel dan ko vam bomo cerkvu u Cerkljah u džamiju prezidali, inshallah.

Poglejte samo koliko otrok imamo mi muslimani. In kako malo jih imate vi neverniki. Pa še ogromno muslimanov se bo u Evropu priselilo. Pa tudi u Slovenijo, inshallah.

Mustafa I, 22.01.2022 ob 13:20

Nekoč bo prišel dan ko vam bomo cerkvu u Cerkljah u džamiju prezidali, inshallah.

Poglejte samo koliko otrok imamo mi muslimani. In kako malo jih imate vi neverniki. Pa še ogromno muslimanov se bo u Evropu priselilo. Pa tudi u Slovenijo, inshallah.

Ko pride sodni dan ne bo važno koliko otrok si naredil. Neverniki in vsi, ki ste zavrnili Jezusa (musliči in židje), boste bili kaznovani. Pazi gobec

Glih obratno je. Pise v Kuranu da se bo odrekel tistih ki so ga za bozanstvo vzeli.

Sem hotel nekaj napisat… ?? mustafa… Kdo si?

Ja. Delas se budalo. Samo vidim da nekaj predpisov ti je znanih. Zakaj se jih ne drzis?

Ko pride sodni dan ne bo važno koliko otrok si naredil. Neverniki in vsi, ki ste zavrnili Jezusa (musliči in židje), boste bili kaznovani. Pazi gobec
Hahaha, za nas muslimane ste židi in kristjani opice in prašiči. Tako piše u kuranu. Pa tudi vi sami ne spoštujete vašega jezusa, ker množično nečistujete in se celo pedrate med seboj.

Ampak Allah je največji in bo zmagal. Če se ne boste prostovoljno priznali muslimansko nadoblast, ne boste dhimmi, ampak vas bomo žive nabili na kolac.

Samo vprašanje časa je, kdaj bomo u večini najprej u kranju in bomo prevzeli oblast, inshallah. Zato pazi gobec.

Mustafa I, 22.01.2022 ob 16:51
Hahaha, za nas muslimane ste židi in kristjani opice in prašiči. Tako piše u kuranu. Pa tudi vi sami ne spoštujete vašega jezusa, ker množično nečistujete in se celo pedrate med seboj.

Ampak Allah je največji in bo zmagal. Če se ne boste prostovoljno priznali muslimansko nadoblast, ne boste dhimmi, ampak vas bomo žive nabili na kolac.

Samo vprašanje časa je, kdaj bomo u večini najprej u kranju in bomo prevzeli oblast, inshallah. Zato pazi gobec.

Kva si pa ti zdej pameten neki?

???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close