Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Biti Ime – legenda ☺

Biti Ime – legenda ☺

pa ne ravno namenoma .. kot npr, da se medijsko izpostavljaš, lupetaš politične floskule, bulšitaš neke projekte …

ampak kot skromen, garaški osebek (v neki manjši – ampak pomembni, močni skupnosti) … brez zavor, da znanje, vedenje, izkušnje … deliš drugim (za plačo, ker pač prihajajo mlajši, … )
ko te juniorji pred svojimi konkurenti, tvojimi šefi in trenutnimi sodelavci imenujejo “legenda”, te toplo pozdravijo (ženske objamejo in pocmokajo) …

paše.
Neglede na to, koliko 8si) iztržil v € do sedaj in tržiš sedaj ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Težko je biti dandanes legenda. Če si sami ne zaserjemo imena, nam/vam ga zaserjejo tisti, ki jih skrbi, da bi kdorkoli postal legenda, oni pa ne bi štrleli iz gnoja!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

bil včeraj tukaj-klik

od 1.000+ ljudi nas je bilo SVN 20%- ☺
tujci pa so delali tako “štalo”, da samo gledaš ☺ … in to vseh starosti v jerharicah in dirndlih ☺

To je Legenda !!!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Saj veš zakaj so miličarjem rekli Avseniki!?
Slavc in Vilko sta ustvarila vse tisto o čemer je in bo sanjala SLO svojat!
Zanimivo, pa je, da nisem slišal veliko fovšije od ljudi, so/smo/ste jima pa malce zavidali.

ni kaj zavidati .. to je DELO!! kot npr, Akrapovič …
pa še “srečo” imajo (kot UK dvor), da imajo dobrega v 3. generaciji za “princa” ☺

Jaz sem svojo ???legendarnost??? zapravil, ko sem postal moderator na monu.
Nič ne de, zdaj sem popljuvana legenda. Tudi to je nekaj.☺☺☺☺

tale-klik[/url] bo pa naslednje leto končno zadosti blizu, da se srečava ☺♥♥♥

Žive legende? Noben pri zdravi pameti si ne želi bit to. Prave legende so vse že mrtve.

he he … poizkusi biti živa legenda ☺

tudi tale – BP spada sem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close