Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu Biserne papule na robu glavice Penisa

Biserne papule na robu glavice Penisa

Ali imate punce izkušnje s tipi kateri imajo ali pa so imeli Penile Papule Pearls po glavici penisa. Po slovensko baje, da se reče biserne papule. Ne vem ali imam samo jaz tako “srečo”, da jih je okoli polovica mojih moških imelo to zadevo. Ali ste bile zaskrbljene glede tega. Če sem iskrena moram priznati da sama do prvega takega primerka nisem vedela da to obstaja in ni nikakršna bolezen. Takratni fant se je moral prav potrudit, da sem mu verjela.
Prosim tudi moške, če lahko povejo kaj o temu. Povejte če to Imate in ali vas moti. V kolikor ste si papule dali odstranit, na kakšen način ste to odstranili in v kolikem času.

Penilne (biserne) papule so majhne, belo-rumene bulice na robu penisove glavice, ki izgledajo kot drobni mozoljčki. Strokovno se stanje imenuje papilomatoza korone glandis, imel pa naj bi jo eden od treh moških. Papule so povsem nenevarne in se smatrajo za normalno variacijo videza kože. Mehanizem razvoja ni poznan, znano pa je, da se ne prenašajo s spolnimi odnosi in da so bolj pogoste pri neobrezanih moških. Običajno same od sebe ne izginejo, z leti pa postanejo manj vidne. Večina dermatologov odsvetuje odstranjevanje penilnih papul, ker so same po sebi povsem neproblematične, brazgotine, ki bi morda nastale po odstranjevanju, pa bi lahko bile moteče in boleče pri spolnem odnosu. Ker penilne papule lahko izgledajo podobno kot nekatere druge bolezni (na primer genitalne bradavice), se v primeru dvomov posvetuj z zdravnikom.

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Naslednjič, ko se boš delal pametnega, vsaj prilepi vir, od kje si to prepisal.

Vir[/url][/quote]

Saj ne pišem diplomske in dejansko ne boš verjel, vem marsikaj takega tudi na pamet, čeprav se osebno pri sebi nisem srečevall s tem.:))

. .......................................................................................................................................................................................... Več ljudi brez dlake na jeziku...in bi se sčasoma rodilo upanje za boljši svet... ...........................................................................................................................................................................................

Moj ima Penile Papule Pearls in to kar veliko.
Tudi mene zanima kok moških jih še dejansko ima.
Dajte še druge/drugi povedat če imate kaj izkušenj s PPP.

Jaz jih imam tudi.

aja pa še to bi rad povedal, da sem v življenju povedal, to da jih imam samo dvema prijateljema in oba sta jih imela…eden sicer veliko manj…..
ženske večinoma tega ne opazijo tudi ko ga obdelujejo s usti (če koga skrbi)…če ni zelo dobra svetloba in ga ne pogledajo direktno….
mene osebno vseeno precej motijo….saj zaradi njih napreimor ne maram, da ga moja na dobri svetlobi direktno gleda in se znjim igra…saj meni grdo zgleda sigurno bo tudi njej če bo videla..kakšna je se bo delala da izgleda lepo in da nimam kaj skrbeti…amapk dejstvo je da izgledajo grdo…..možno da jih celo je videla….pa nikoli ni nič komentirala…le dostikrat me vpraša zakaj ne maram da ga gleda na svetlobi…pa ji rečem da me je sram :D…..tudi pred to punco ki jo imam zdaj sem imel punce in nobena ni opazila na isti način….ta zadeva me kar moti saj želim da se moja znjim igra tudi v svetlobi…zato malo razmišljam, da si jih grem odstranit..iščem kje bi se to dalo narediti s lasarjem…če ima kdo kakšen nasvet, izkušnjo naj prosim napiše!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close