Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bioterme Mali Moravci

Bioterme Mali Moravci

Zanimajo me izkušnje nekoga,ki je že tam bil.
Imamo namen iti med tednom,ko je verjetno manj gužve.
A je primerno tudi za 4 letnega otroka,je kaj naravne sence,kako najlažje priti do term mimo Ptuja?
Bral sem preko spleta,samo zanimajo me izkušnje iz prve roke.Hvala.

senca – če prideš pravi čas.
drugače same pozitivne izkušnje. tudi notranji bazeni so narejeni tako, da iz vsakega kota ta večjih bazenov vidiš v otroški bazen.
je poceni. tudi kisilo/malica sta poceni in dobra.
Ko prideš iz Ptuja mislim, da imaš kaj hitro tablo Gomila in bioterme
ali pa se pelješ prek Dornave in v kraju Savci spet tabla
oz. že prej na Polenšaku, odvisno kako so ti kraji in ceste poznane.

Hvala za informacije.Poti čez Ptuj so mi dobro poznane,če pa so še smerokazi pri Gomili ali v Savciv,pa ni problem.
Samo zanima me,ali je med tednom tudi gužva(pon.-čet.),kajti nismo pristaši velike gužve?

jaz sem bila 14 dni nazaj, takrat ko je bila največja vročina. Ker so naslednje dni napovedovali dež, je bila velika gužva. So rekli, da prejšnje dni ni bilo takšne gužve. Po peti uri popoldan se je pa zelo izpraznilo.

Na Ptuju se drži smeri Juršinci, potem greš za Gomilo, potem pa je tako ali tako že označeno. Cene so zmerne, več si lahko pogledaš na http://www.bioterme.si. Voda je globoka mislim da od 120 cm navzgor. Ne pozabite rokavčkov in/ali balončka. Bolje pa je, da greš med tednom – manjša gužva, po 18.00 uri je užitek se kopati. Senca je, vendar so zaradi gradnje hotela podrli stara drevesa, boš morala priti dovolj zgodaj, da se zagrebeš za najboljšo senco. Sicer pa v času največje vročine lahko namakate svoje ta zadnje v notranjih bazenih.
Sprijazniti se pa je treba, da ni nobenih igral, ni dovoljeno skakanje v vodo, kar še verjetno za tvojega malčka trenutno niti ni atraktivno.
Moje izkušnje? Zahajam, ker sem oddaljena samo dva ovinka, ker je razmerje med ceno in kvaliteto še dokaj dobro in ker sem pač skoraj domačinka 😀

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close