Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bioterme mala nedelja

bioterme mala nedelja

Odločamo se za omenjeni hotel.

Je že kdo bil tukaj, mnenja?

bili smo takoj po odprtju leta 2010. Zelo lep hotel. Moderno opremljen. Tudi hrana zelo dobra samopostrežna. Okolica mirna, saj je na vasi, kjer se daleč naokoli nič ne dogaja.

Bila že dvakrat. Nazadnje letos spomladi. Zelo lep hotel in sobe. Hrana enkratna in zelo prijazno osebje. Sigurno se še vrneva tja.

Mi smo bili tudi takoj po odprtju,bilo je krasno,res pa v okolici ni ničesar.
Brat je bil tam 14 dni nazaj,je bil pa totalno razočaran-neprijazni,hrana slaba,ko so prišli na obroke so bile mize od predhodnih gostov še nepospravljene in se tudi nikomur ni mudilo da bi jih pospravil,okrog bazenov polno vode po tleh,kar seveda drsi in spet nikogar ki bi to uredil….
Skratka totalno nasprotje tistega kar smo mi doživeli.

Mi smo bili tam za 1. maj in res je hotel zelo lep, sobe krasne…hrana pa vsaj za nas BLJAK in vedno eno in isto, če primerjamo hrano z drugimi termami kjer smo do sedaj bili (Olimia, Dobrna, Moravske, Laško, Topolšica, Snovik, Čatež, Dolenjske) je v BIOTERMAH najslabša hrana, neokusna, brez nobene domišljije kako bi skombinirali hrano, da bi pasala skupaj….za kosilo so 3 menuji na izbiro vse varianta knorr kocka…. Bazeni solidni, seveda, ko ni noter 1000 domačinov ob vikendih ….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close