bioterme mala nedelja
Sem bila letos februarja. Ker hotel še ni bil odprt sva z možem stanovala v gostilni
MED JELŠAMI cca 200 m oddaljeno od term. Z bazeni, hrano pri bazenu sem bila zadovoljna.
Zelo zadovoljna sem bila tudi z nastanivijo v gostilni, manjša gostilna cca 6 – 8 sob,
zelo prijazni, odlična hrana – plačala sem 30 eur/dan za enega – polpenzion.
Ko bo priložnost spet grem.
Mi smo ravno ta teden na dopustu v Prekmurju, spimo v Veržeju in se vozimo tja na kopanje. Meni je fino, ker ni gneče, ni atrakcij in s tem z možem laže nadzorujeva naše štiri male plavalce. Kosilo tudi jemo kar tam. Rada imam tudi, da imajo dovolj bazenov in prostora notri, tako, da nas ne opeče na soncu ali pa, da nas ne zebe, ker na dopust hodimo že nekaj let v zadnjem tednu avgusta. Če pa se čez dan kje potepamo, gremo zvečer na večerno kopanje s pijačo za 2 eura v Banovce. Tam je sicer notranji bazen manjši in prevroč, pa ljudi preveč, čeprav nam je čisto blizu.
Aja hotel že obratuje, ni najcenejši, pa tudi z gradbenimi deli še niso čisto pri koncu. Zunaj je letos nekaj več igral, hrana z žara se dobi tudi zunaj, je precej miz.
raglja
Mi smo bili v juliju,bazeni tako kot so napisali zgoraj,hotel pa vsaj nam super,nov,zelooo lepo opremljene sobe,z okusom in ravno prav moderno.
Čisto,glede na to,da se naša plazi in se potem vse pozna na hlačah tukaj nimam nobene pripombe.
Hrana zelo okusna vsi zelo prijazni in ustrežljivi.
Takrat so bili še v fazi izgradnje hotelskega bazena,mogoče je sedaj že.
Vsekakor nas bodo tam še videli.
Forum je zaprt za komentiranje.