Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Biokovko – Makarska

Biokovko – Makarska

Letos razmišljam o dopustu, da bi se odpravili v ta hotel. Pozna kdo kako je tam? Predvsem izkušnje tistih, ki so tam že bili, ostali podatki se najdejo tako na netu. Hvala

sem bva pa so mn opanke ukral

V Makarski je fajn, ker je takšna gužva, da zvečer ne rabiš šetat – te drugi šetajo.

ma dej sekirček. Sem bila 15. avgusta pa je bilo zelo fajn, vsi vedno govorijo o nevem kaki gužvi, ma dejte no.

Pejt na Brelo tam je še lepše.

Meni je narava na makarski rivieri zelooo lepa. Hodimo sicer v Brelo, ki je bolj mirna, ogledali pa smo si tiste kraje v okolici Makarske.

Živi in pusti živeti

Hotel je sicer čist, ampak v Slo še nisem bila v tako slabem hotelu kot je ta. Nastanitev v sobah s staro opremo razmajene omare, posteljnina iz YU časov, na balkonu se nismo smeli naslonit na ograjo, da nisi padel dol.., hrana postana in porazna, gužva v jedilnici miza ena zraven druge, tako, da komi hodiš vmes…. Aja pa hotel je zdraviliškega tipa, če te ne moti… Je sicer hotelsko parkirišče, ampak takrat ko ga rabiš ga ni bilo, tako, da parkiraš pač nekje v mestu in greš pešaka do hotela. Plaža je sicer takoj pod hotelom, prodnata primerna za majhne otročke, vendar je bila gužva, ter posledično veliko smeti.
Je pa malo naprej še en hotel žal se ne spomnim imena, takšen v nivojih kot tista stolpnica za železniško postajo, vreden vsakega evra. Mal poglej na netu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close