Najdi forum

Biograd na moru

Je bil mogoče kdo v hotelu Ilirija Biograd na moru? Ali pa mogoče gre kdo letos tja??

Mi gremo

Uff, kdaj pa greste?

Drugi teden v Juliju v hotel

Mi pa gremo zadnji teden v juniju. Zgleda, da bom jaz lahko tebi podala frišne informacije o hotelu in okolici. Spomni me takrat.

Nič ne rabimo……

Midva sva bila lani. Super!

msambo,
ali sta bila v hotelu Ilirija? Predvsem me zanima če sta bila zadovoljna z hrano v hotelu??

Jaz sem bil predlani julija (čez dan, za nekaj ur); biograd oz. njegove plaže bi z eno besedo opisal z besedo “sardinija”.
Sem enemu omenil, ko je šel tja, pa ni razumel. Ko se je vrnil, mu je bilo vse jasno 🙂
Kaj podobnega sem doživel samo še na Murterju v Slanici.

Ne vem pa za ta hotel, priznam.

Jaz še sedaj ne vem, kaj hočeš povedati?

Ja bila sva v hotelu Ilirija. Imela sva polpenzion, oboje (zajtrk in večerja) je samopostrežno. Hrana je kr ok. Midva sva pri hrani zelo izbirčna, pa sva bila sita:).Je pa fajn, ker je pri večerji veliko sadja (npr. melone, lubenice, grozdje), pa vsak dan tudi nekaj morskega.

Se zna zgoditi, da greva letos spet tja, ker imava 6 mesečno hčerkico in za otroke je res super, pa še blizu.

Ali ima kdo telefonske, ali kakršnekoli zveze za kakšen apartma, ki je blizu kampa Soline? Imamo majhne otroke… poznate zadevo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close