Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Binna Sajovic Lyconet

Binna Sajovic Lyconet

Pozdravljeni,

Ima kdo izkušnje z Binno Sajovic in piramidnim sistemom Lyconet in @Media?

Mojo znanko prepričujejo v bajne zaslužke, pa kako ji naj dopovem da je vse samo nateg?

Hvala za mnenja.

Piramidni sistem je. A je treba še kaj dodat?

Sm šel čist za hec v živo tam na “sestanek”? en kup enga pihanja na dušo pa že od začetka vidiš da neki ne štima tm. Da ne govorim o napihovanju @media kokr da bom zdj ratu miljonar….čist za hec sm šou pa je blo prou vredno da sm se mal posmeju kakšne bedake delajo vn iz sebe noro no. Pol so kr predlagal da kr 3000€ investiram v to njihovo zadevo, a na koncu k mi je hotla pokazat kako dela, se niti pržgalo ni…

Zdravo,

uf.. sem videl video. Tale Binna in njeni kompanjerosi. Bože mili. Ko pa začneš bolj podrobnosti spraševat pa začnejo kolcat in nimajo argumentov..

Na kratko: beži in teci stran, kolker premorejo noge.

lp, EnPostenKnebiradDaVasOkolPrnesejo

Ojoj. Prste stran. Samo prste stran. ?

Če je to kaj povezano z Borutom Sajovicem, soldatom, veterinarjem in nepremičninskim mogotcem v eni osebi, potem je zagotovo nateg

Jest sm se ujel v njihovo past pa mi je tok žal k sm šele kasneje dojel kaka ponzi shema je to

Ampak je pa dobro zamaskirana ta ponzi shema da na začetku ne posumiš da bi to bilo.

Prevarantka da večje ni…. Moja prijateljica ostala brez denarja 30.000 plus

Osnovni namen podjetja je super. Povracila ob nakupih. Kar se pa tiče Lyconeta pa je zadeva taka, da firma nima denarja. Predstavniki znajo obljubjat kar vse bo z tem da si zakupis deleže v podjetju. Ko pa pride čas za izplacila pa je jok ? To se je izkazalo letos. V glavnem jaz nebi. Vsak se pa odloči za sebe. Lp

Res je ljudje so izgubili ogromno denarja eni so zakreditirani itd

Ta bina je tak prevarant pokvarjen da res ni večje, prevarantka številka 1 v sloveniji ki menda ne bo nikoli odgovarjala.

Z bivšim možem je imela bencinsko črpalko v Naklem pri Kranju. Bojana Sajovic mislm, da je.

Ja res je imela bencinsko črpalko v naklem se je še sama pohvalila enkrat

Potem je pa očitno dobila dober posel kjer bo zavajala ljudi z lažnimi obljubami in dobila s,tem visoke provizije sedaj pa uživa luksuzno življenje na,račun takih ki so na bankah zakreditirani, mene bi bilo sram ne vem kako nje ni.

La

Pozna kdo dejansko koga, ki je vložil v ta Lyconet? Rad bi nekaj vprašal.

Ne razumem, kako si lahko nategnjen od te piramidne sheme? Se pravi oseba te vključi v program zvestobe in s tem dobiva provizijo? Jaz uporabljam cashback za DM, za nobeno drugo trgovino ne, ker se mi zdi sistem res tak, da dobiš minimalno popusta ven. Ampak prijaviš se itak na spletu na dm strani active beauty.

Povabiš ljudi, da mogoče uporabljajo cashback. Če ga uporabijo, potem dobiš provizijo. Ker nihče tega ne uporablja (rečejo ti, da boš zaslužil z rekruterji), moraš plačat za višji rang in tako te scammajo. Kdo sploh nasede na take pramidne sheme??

Jaz bom tak reku ideja cashback ( myworld ) deluje odlicno. V vsakem markwtingu je shema piramide z tem ni nc narobe. Narobe je to ker je narobe prikazan poslovni model. Ali uporabis free aplikacijo ali placas 500€ in kulis teh 1000SP ko ljudem delis aplikaciji in skozi njihovuh nakupov zamenjas 1000Sp v 1000€ tuki je treba dosti delat da mas tako mocno mrezo potem to ponovis 3x mreza raste tep se pa pocasi dobicek nabira. Prav tako mas moznost da registriras trgovca. Ampak nihov interes je da placas 3000€ in da ljudem tezis za teh 3000€ plus. In ce sam prodajas pakete in nedevas fokusa na to kar je idjea podjetja je pa nateg.

Zdravo , iz kje je prijateljica

Prosim naj piše na svetloba.zdravi@gmail.com

Odgovor na objavo uporabnika
Ponzi shema, 05.11.2024 ob 11:43

Jest sm se ujel v njihovo past pa mi je tok žal k sm šele kasneje dojel kaka ponzi shema je to

Ampak je pa dobro zamaskirana ta ponzi shema da na začetku ne posumiš da bi to bilo.

Maskirano je samo za budale. Vsak normalen se tega ne dotakne niti s palico.

Nateg

ali lahko njen kontakt se združujemo

piši mi anonimno

PIŠI MI  V ZASEBNO

VSI KI STE BILI OŠKODOVANI S STRANI LYCONET PIŠITE V ZASEBNO

Če bi vpisali v Google “lyconet” in odpri vsaj prve tri linke bi takoj dojeli, da je nateg.

Kako lahko greš nekam vlagat denar brez, da si o tem prebereš na internetu?

Sedaj jokate po nekih skupinah, da ste vložili vse svoje prihranke…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close