Bil sedaj na Petrolu in na Posti
jebo vas čuk, 15.09.2021 ob 10:37
te če lahko zaposlen preverja pct in odkela zaklepa pumpe bi pa lahko še tankal in ne bi noben okužen niti šel iz avta – ne z ne brez ptc.
točno tako, ampak ni fora v tem, fora je v tem, da ljudje ne pridejo do goriva, treba jih je je.bat v glavo!
Breda67, 15.09.2021 ob 09:49
A vi to resno, da nihče ne preverja? A se nekdo malce heca?
Ja pejdi pa ti. Psihološka vojna ti očitno sd. Si taka kot tisti v flumu Walking dad – ko s prstom kažjo š na “živ”; ki jih j trba potamanit?
Nism anticpilec, ampak vaša psiho obsedena gonja proti ncpljenim je že absurdna Dihaj, dihaj.
In necepljeni – ne hvalite se in ne provocirajte cepljenih s takim, da greste sem pisat, da vam je ratalo brez. Brezveze to počnete – če vam je ratalo, vam je ratalo – je treba to na veliki zvon obešat in provocirat cepljene?
Bodi zadovoljna s svojim lajfom, 15.09.2021 ob 11:18
Fora je da premagamo epidemijo ne pa jebanje v glavo… Cepite se pa bo prej konc ajoj
dejstvo je, da je v skladuščih preveč cepiva, ki mu bo rok zdaj zdaj potekl, vsaj 300. 000 odmerkom je potekel julija 2021.. je pisalo v medijih. Epidmije pa ni od junija 2021 več pri nas razglašene… Inu torej? In ne, nisem proti cepljenjem.
sem samotestirana nonstop, cepla se bom sam mrtva, cel kup protiteles – potrjeno, v bolniški nazadnje 2018 (nega otroka). delam v taki branži, da nas dnevno jebejo s cepljenjem.
danes na pošto in v trafiko, so me sam vprašali če izpolnjujem pogoje, sem rekla mhm mhm vsakič in to je to.
če bi pa rekla da nimam, kar itak nimam, bi pa prosla naj mi pakete ven prinesejo. fajn smo se nasmejali. fajn.
sam še mal pa mi ne bo več do smeha. bencin pa šparam sam za na šiht.
petrol zapira ročke, 15.09.2021 ob 10:27
sam fprašam, 15.09.2021 ob 10:24
A je greh pošiljat mlajše od 12 let tankat gorivo v avtomobile?
Sam res 🙂 Evo biznis za sosedovo mularijo 🙂
to je prekoračitev odloka – diskriminacija… itak je tudi odlok neumen, neustaven…
ampak tanka lahko vsak, saj je odlok za vstop v zaprte prostore bencinske pumpe… in rtorej za tankanje nikomur ne smejo prepovedati… plačat notri pa gre tisti, ki pogoj izpolnjuje…
itak ne tankam na petrolu, ampak to kar počenjo je nezakonito tudi po odloku. on nima pravice prepovedati točenja bencina in pogojevati točenje bencina na prostem s pct pogojem. če imam jaz zraven npr. otroka mu lahko dam denar in plača znesek, ki ga jaz natočim v avto – in mi nobeden tam na bencinski tega nima pravice prepovedat.
Tole si je petrol vzel preveč priostojnosti, ki jih NITI PO ODLOKU NIMAJO.
ne vem574, 15.09.2021 ob 11:38
A potem pokažeš potdilo o prebolelosti in je to to? Jaz ga imam, amoak ni qr kode gor.
Na drugo črpalko greš in je problem rešen.
Jaz na Petrol od včeraj, ko so povedali, kakšno diskriminacijo nameravajo uvesti, ne grem več nikoli.
Nikoli več na Petrol!
ergo930, 15.09.2021 ob 10:34
Saj v trgovskih centrih se tudi prodajajo nujne življenjske potrebščine, pa brez pct nimaš vstopa. Nisem še videl tega ampak me ne bi presenečalo, če bi stali tudi pred pekarno ali hoferjem. Itak že vsak dela nekaj po svoje.
življensko nujne potrebščine lahko kupiš zunaj centra, če je trgovina v centru moraš imeti pct, tako piše v odloku
zelozabavno, 15.09.2021 ob 10:14
Verjetno je kakor kje ampak pri nas so policisti zjutraj ob osmih z inšpektorjem stali pred pekarno ter na podlagi pct odločali kdo bo danes jedel svež kruh.
Pa sej pekarna najbrž ni v trgovskem centru! a se je vsem skisal! Sem bila v najbližji pekarni srečala sem iste obraze kot vsak dan…
saj niste gladki, 15.09.2021 ob 10:13
Neko, 15.09.2021 ob 09:50
Evo jaz tudi pravkar z petrola in so preverjali. Zaposleni stoji tam z racunalnikom in preverja. Sploh ne vem kolk je to ok, kolk pristojnosti ma. Ponavadi on dela na blagajni… Svasta…
Jebovas pristojnost! A spet imate probleme s tem? A taka reč je v tem, da zaposleni vidi “ime, priimek, cepljen” ali “ime, priimek, prebolel” ??
A ko taisti zaposleni vidi bistveno več osebnih podatkov na osebni izkaznici (ime, priimek, naslov, datum rojstva), ki jo zahteva od vašega mladoletnega sončka, ki želi kupiti alkohol ali cigarete, vas pa to nič ne moti???? Ne, takrat ste pa veseli, ker opravlja nalogo vas, staršev, ne?
Daj se malo skuliraj. Pred našimi očmi se izvaja genocid.
Neko, 15.09.2021 ob 10:16
Ne pravim za to. Pol bi lahko tudi cistilko postavili tja. Šema pač. To hocem povedat.
Npr varnostnik te lahko zadrzi ti prepove vstop itd. Kaj pa on lahko? To mi je “smesno”. Ma moze se danas sve. Demokracija, clovekove pravice in svoboscine… Mhm. Malo morgen.
Neko, kolk si pa ti zoprn !!
Forum je zaprt za komentiranje.