Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bil sedaj na Petrolu in na Posti

Bil sedaj na Petrolu in na Posti

Nobeden me ni nic vprasal o kaksnem pct,itd!

Zanimivo. Jaz sem šla zjutraj tankat, pa mi je gospa na pumpi šele po pokazanem potrdilu odklenila ročko.

Mi bomo pač pošiljalo cepljenega 70 letnega dedka po opravkih.

SPET IZPOSTAVLJAJMO NAJBOLJ RANLJIVO SKUPINO.

Ravno sem vstopila v nakupovalni center. Nikjer nikogar na vhodu, da bi preverjal PCT potrdilo.

Bravo. Tako se dela.

Odgovor na objavo uporabnika
dfhfsdhfg, 15.09.2021 ob 09:47

Mi bomo pač pošiljalo cepljenega 70 letnega dedka po opravkih.

SPET IZPOSTAVLJAJMO NAJBOLJ RANLJIVO SKUPINO.

Niste me razočarali, to je pač vaš domet.

A vi to resno, da nihče ne preverja? A se nekdo malce heca?

Evo jaz tudi pravkar z petrola in so preverjali. Zaposleni stoji tam z racunalnikom in preverja. Sploh ne vem kolk je to ok, kolk pristojnosti ma. Ponavadi on dela na blagajni… Svasta…

Breda67, 15.09.2021 ob 09:49

A vi to resno, da nihče ne preverja? A se nekdo malce heca?

Ma to spet Darko pod 100 nicki provocira.  Seveda preverjajo.

Neko, 15.09.2021 ob 09:50

Evo jaz tudi pravkar z petrola in so preverjali. Zaposleni stoji tam z racunalnikom in preverja. Sploh ne vem kolk je to ok, kolk pristojnosti ma. Ponavadi on dela na blagajni… Svasta…

Jebovas pristojnost! A spet imate probleme s tem? A taka reč je v tem, da zaposleni vidi “ime, priimek, cepljen” ali “ime, priimek, prebolel” ??

A ko taisti zaposleni vidi bistveno več osebnih podatkov na osebni izkaznici (ime, priimek, naslov, datum rojstva), ki jo zahteva od vašega mladoletnega sončka, ki želi kupiti alkohol ali cigarete, vas pa to nič ne moti???? Ne, takrat ste pa veseli, ker opravlja nalogo vas, staršev, ne?

Verjetno je kakor kje ampak pri nas so policisti zjutraj ob osmih z inšpektorjem stali pred pekarno ter na podlagi pct odločali kdo bo danes jedel svež kruh.

To pa ni lepo, da v prvo bojno linijo pošiljate dedka. Kaj ni kroks lepo rekel, da po opravkih pošiljajte otroke do 12 let?

saj niste gladki, 15.09.2021 ob 10:13

Jebovas pristojnost! A spet imate probleme s tem? A taka reč je v tem, da zaposleni vidi “ime, priimek, cepljen” ali “ime, priimek, prebolel” ??

A ko taisti zaposleni vidi bistveno več osebnih podatkov na osebni izkaznici (ime, priimek, naslov, datum rojstva), ki jo zahteva od vašega mladoletnega sončka, ki želi kupiti alkohol ali cigarete, vas pa to nič ne moti???? Ne, takrat ste pa veseli, ker opravlja nalogo vas, staršev, ne?

Ne pravim za to. Pol bi lahko tudi cistilko postavili tja. Šema pač. To hocem povedat.

Npr varnostnik te lahko zadrzi ti prepove vstop itd. Kaj pa on lahko? To mi je “smesno”. Ma moze se danas sve. Demokracija, clovekove pravice in svoboscine… Mhm. Malo morgen.

zelozabavno, 15.09.2021 ob 10:14

Verjetno je kakor kje ampak pri nas so policisti zjutraj ob osmih z inšpektorjem stali pred pekarno ter na podlagi pct odločali kdo bo danes jedel svež kruh.

To pa ne bo držalo. Živilske trgovine so out.

A resno? In vam je to normalno? Zakaj prodajalka temu, ki ni imel izpolnjenega pogoja ni prinesla kruha ven in naredila plačilo. Če bi jaz tam stala bi sem brez pogoja kruh ven prinesla. Vam se je pa totalno zmešalo, če podpirate to, da pred pekarno stoji policija in inšpektor in se te brez PCT pogoja zavrača, da ne morejo kupiti kruha.  Sram naj vas bo.

Pri nas so bile zj. crpalke kar lepo prazne. Naj tako ostane.

Naj jim pade promet. Se v pon se je hvalil kako se bodo zavzemali za ljudi. Zdaj pa takoj pohlevno kot jim recejo.

Pri nas na obali je se vedno toplo in vidim veliko vec kolesarjev.

Prej na sprehodu mi je en ocka rekel, bom sel pa 2x s kolesom v trgovino, avto samo za nujne primere.

Pa naj cvilijo, da jim promet upada.

Prej preden sem sel na petrol (celovska)… Sem sel mimo bavarskega. In je tam na prazakovi za burek olimpijo nek lokal… Tam je tudi sedel nekdo v tistem florostencnem telovniku in verjetno tudi preverjal.

Eto vam demokratije. Use je to enostransko.

A je greh pošiljat mlajše od 12 let tankat gorivo v avtomobile?

sam fprašam, 15.09.2021 ob 10:24

A je greh pošiljat mlajše od 12 let tankat gorivo v avtomobile?

Sam res 🙂 Evo biznis za sosedovo mularijo 🙂

To ne vem. ? vem pa da je sigurno greh tako kot smo to delali vcasih. Na kantico, ne… Se placat nisi rabil.

breda iz Ljubljane, 15.09.2021 ob 10:19

A resno? In vam je to normalno? Zakaj prodajalka temu, ki ni imel izpolnjenega pogoja ni prinesla kruha ven in naredila plačilo. Če bi jaz tam stala bi sem brez pogoja kruh ven prinesla. Vam se je pa totalno zmešalo, če podpirate to, da pred pekarno stoji policija in inšpektor in se te brez PCT pogoja zavrača, da ne morejo kupiti kruha.  Sram naj vas bo.

Živimo v svobodni deželi in vsak se sam odloči ali se bo testiral ali ne. Tisti, ki se ne testirajo, so se sami odločili, da ne bodo dobili kruha.

Pa daj ne verjemi vsakemu butastemu provokatroju, no! Laže.

Trgovine, ki v pretežni meri prodajajo nujne življenske potrebščine, so iz tega izvzete. In kaj se ti zdi da prodaja pekarna?

Imam služben avto, zjutraj smo se  peljaji 4 na sestanek, vsak iz svojega gospodinjstva seveda, sodelavci. Gremo tankat, jaz vozim, grem ven, opala, PCT, ga nimam, se testiram, po novem v službi, ampak ta test velja samo v službi, kjer sem v stiku s 100 ljudmi, pa tudi v avtu, kjer smo 4 je, seveda z masko:-), na pumpi pa ni šanse, je prenevarno..In potem je tip gledal v avto in spraševal, kdo od nas štirih ima PCT, ta lahko natanka in plača..Sej ne veš, a bi se smeju, al jokal, komedija, to svet ni videl.

Bodimo posteni. Ni vse Darko kriv. Ima nas jos.

Anonimno 7817, 15.09.2021 ob 09:17

Nobeden me ni nic vprasal o kaksnem pct,itd!

Jaz sem se včeraj malo pozanimala. Na Petrolovih črpalkah je različen pristop. Ena črpalka bo imela zakljenjene vse pištole, zaposleni bo zunaj preverjal PCT in če boš izpolnjeval pogoj, boš lahko tankal, ti bodo odklenili pištolo. Na drugi isto, le da imajo dve točilni mesti kjer se lahko plača s kartico ali aplikacijo, tam se ne preverja PTC. Za ostale pa ne vem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close