Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bikini predel

bikini predel

Sama si redno brijem bikini predel ker mi je grdo da je porascen in se mi zdi zelo neprimerno da bi bila porascena fant pa bi me lizal po muci in dobil kaksno dlako v usta. Tudi on se vedno btije. Imam pa prijateljico ki se ne brije v predelu bikinija ceprau njenega fanta to moti.
Kako pa vi gledate na to?

že mame ženšijo sinove
je.bi.ce pa še potencirate

da se ne boš kdaj pritoževala, da tvoj ni desc

Kaj mislim? Da trpiš za pomanjkanjem domišljije z odpiranjem podobnih ali precej enoličnih tem. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Gola koža je lepša 🙂

Jaz mojemu nisem nikoli rekla naj se pobrije! On je spodej pobrit ze odkar se poznava js ga nisem se videla da ne bi bil pobrit. Pac vsak ima svoj okus sem sam vprasala za mnenje. Meni se ne zdi da bi bil moski zaradi britja manj mozat.

Marsikatera koža je preobčutljiva na britje ali depiliranje in ima marsikdo potem težave s kožo.

To vsiljevanje nekih idealov, je spet le povzročilo še več možnih težav in razhajanj zaradi različnih mnenj in pogledov.
Če njenega fanta to tako zelo moti, pa si naj poišče drugo, zdepilirano žensko.
Če se mu splača zaradi tega pustiti punco, ker ga tistih par dlak moti..Ali pa je razlog kje drugje. 🙂

Marsikatera koža je preobčutljiva na britje ali depiliranje in ima marsikdo potem težave s kožo.

To vsiljevanje nekih idealov, je spet le povzročilo še več možnih težav in razhajanj zaradi različnih mnenj in pogledov.
Če njenega fanta to tako zelo moti, pa si naj poišče drugo, zdepilirano žensko.
Če se mu splača zaradi tega pustiti punco, ker ga tistih par dlak moti..Ali pa je razlog kje drugje. :)[/quote]

Kakšno vsiljevanje idealov neki? Vsak zase sam ve, kaj mu je všeč in kaj ni in izražanje tega mnenja ni nobeno vsiljevanje idealov.

Za bikini predel je najbolje uporabljati depilacijsko kremo, ker je tam koža zelo tanka, bolj občutljiva, nikakor ni primerna za surfanje z britvico ipd.

Če ni v ozadju ideje o idealu, potem ne bi smelo biti nobenega problema in ne konflikta okrog različnih mnenj.
Pa temu ni tako. Že ta tema je primer.

Ma te dlake in obrite pi.čke smo že obdelali 100x

Vsak teden ista tema, obrito al pac neobrito, sam da je lustnoooo,

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close