bikini predel
Sama si redno brijem bikini predel ker mi je grdo da je porascen in se mi zdi zelo neprimerno da bi bila porascena fant pa bi me lizal po muci in dobil kaksno dlako v usta. Tudi on se vedno btije. Imam pa prijateljico ki se ne brije v predelu bikinija ceprau njenega fanta to moti.
Kako pa vi gledate na to?
Marsikatera koža je preobčutljiva na britje ali depiliranje in ima marsikdo potem težave s kožo.
To vsiljevanje nekih idealov, je spet le povzročilo še več možnih težav in razhajanj zaradi različnih mnenj in pogledov.
Če njenega fanta to tako zelo moti, pa si naj poišče drugo, zdepilirano žensko.
Če se mu splača zaradi tega pustiti punco, ker ga tistih par dlak moti..Ali pa je razlog kje drugje. 🙂
Marsikatera koža je preobčutljiva na britje ali depiliranje in ima marsikdo potem težave s kožo.
To vsiljevanje nekih idealov, je spet le povzročilo še več možnih težav in razhajanj zaradi različnih mnenj in pogledov.
Če njenega fanta to tako zelo moti, pa si naj poišče drugo, zdepilirano žensko.
Če se mu splača zaradi tega pustiti punco, ker ga tistih par dlak moti..Ali pa je razlog kje drugje. :)[/quote]
Kakšno vsiljevanje idealov neki? Vsak zase sam ve, kaj mu je všeč in kaj ni in izražanje tega mnenja ni nobeno vsiljevanje idealov.
Za bikini predel je najbolje uporabljati depilacijsko kremo, ker je tam koža zelo tanka, bolj občutljiva, nikakor ni primerna za surfanje z britvico ipd.
Forum je zaprt za komentiranje.