Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi zamerili

bi zamerili

Kok morš bit ti dolgočasna ali pa lažeš. Verjamem da si v otroštvu vse slišala, ampak nikakor ne verjamem da se pari nikoli ne skregajo ali nikoli ne izbruhnejo ali rečejo kakšno ¨primitivno¨.
Ali se ljudje sploh več ne pogovarjajo ali se pa z vsem strinjate?
Doma s partnerjem moram biti sproščena in tudi kakšna taka beseda pade, to pa, da to ni besednjak dveh odraslih normalnih ljudi. pika. ah ja. Dolgčas.
Ne moreš se vedno strinjati z vsemi, kimati z glavo, z nasmehom vse narediti. Ne verjamem.

ojoj, kaj vse prenašate…………..jaz bi mu zamerila, mi česa takega ali podobnega še ni izrekel. Žalitve so stvar osebne odločitve, prav tako prenašanje žaljivk! Oboji ste za nizke udarce…….kaj čmo, kakor ste si posltale, tako pač ležite…………….diši obojestransko po primitivnosti! Nekatere tudi brce ne bolijo, niti klofute, mene bi pa take besede zabolele………..a sem mogoče preveč občutljivaaaaaaa??? Ne nisem! Imam pač svojo ceno!

To “imam svojo ceno” si ali skregana z vsemi ali pa lažeš. No, mogoče pa tudi teroriziraš vs eokoli sebe in ti ne upajo nič reči.

Konflikti in nestrinjanja so povsem normalen del življenja in normalen del odnosov. Da nekoga pošlješ “v rit” ali podobno, je po mnenju psihologov celo zaželjeno, ker s temi besedami sprostiš svojo negativno energijo in lahko vdihneš in rešuješ konflikt.

Se spričkava, vendar ne kričiva drug na drugega in tudi zmerljiv, pa tudi stila “jebi se” ne uporabljava.

bravo Barca, tako je prav

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close