Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi sploh šli v razmerje z žensko?

Bi sploh šli v razmerje z žensko?

Napiše se S slovnico. Smešiš se :>[/quote]
ko bi le tudi pri ženskah bil tako picajzlast kot si pri slovnici, čaki mali saj si picajzlast..le glej da se si ga srebrno premažeš da ne širiš okužbe))[/quote]
Ti še stavkov ne znaš pravilno tvorit. S takšnim besednim izražanjem lahko kvečjemu osvojiš samo kako 10 letnico, pa še ta bi podvomila v tvoje sposobnosti…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

ljuba gela, od kod jih jemlješ, mislim te tvoje umotvore? si pa res naiven Matkic…))

ko bi le tudi pri ženskah bil tako picajzlast kot si pri slovnici, čaki mali saj si picajzlast..le glej da se si ga srebrno premažeš da ne širiš okužbe))[/quote]
Ti še stavkov ne znaš pravilno tvorit. S takšnim besednim izražanjem lahko kvečjemu osvojiš samo kako 10 letnico, pa še ta bi podvomila v tvoje sposobnosti…[/quote]
ah, važno da sem osvojil tebe Sadni)) tudi to nekaj šteje, a ne?))

Kot sem napisal že prej, smešiš se. Včasih je bolje zapret usta, oz. prenehat tipkat, izpadeš bolj normalen.

glej glej, pa bo le obrodila sadove najina seansa, zdaj samo še upoštevaj svoje lastne nasvete, do katerih sem te pripeljal, če smem skromno pripomniti:)

Od vernih ljudi ponavadi ne sprejemam nasvete…

saj, ponavadi, ampak tokrat si naredil izjemo, kar cenim:)
in ker sem radoveden in me zanima tudi druga plat, pa napiši, zakaj tako zavračaš Vero, se upiraš? imaš raje drugo stran ali to počneš zaradi zanikanja ker ne moreš sprejeti lastne podobe? zaradi okolja, staršev, vrstnikov, punce?

Če verjameš v boga, potem lahko tudi v božička. Oba sta izmišljena karakterja…

kot vedno poenostavljaš, malo bolj se potrudi pa lahko rečeva kaj bolj konkretno, ampak brez poenostavljanja in neumestnih pripomb ter Coca Cole, ok?

Ne maram se spuščat v globoke debate z vernimi ljudmi, to se še nikoli ni izkazalo za pametno odločitev…

a zdaj boš pa še z slovnico težil?))) higijena, hijena, higiena))[/quote]
Napiše se S slovnico. Smešiš se :>[/quote]
Hahaha… Ta pravi se oglaša.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

[youtube]LZJ-_OTvsqo[/youtube]

Res je.Največ vojn zaradi verskih fanatikov v zgodovini človeštva.

Spet verski fanatik druge moške sprašuje, ali si želijo stvari, ki si jih želi sam. In potem po otroško “kaj pa veste vi o mojem življenju”. Kot da ne znamo brati med vrsticami. Kateri moški, ki je zadovoljen s sovjim spolnim življenjem, pa bo odpiral take teme, kjer sprašuje moške forumske anonimneže, ali bi šli v zvezo z žensko? ROFL

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kateri moški, ki ima izpolnjeno svoje spolno življenje, se bo pa obremenjeval, obregal ob tiste, ki so baje srečni in se “obregajo” ob druge. To pa že ne gre skupaj , a ne Spider, kako so zabavni ti “logični” sklepi? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tebi ni pomoči. Niti smešen nisi. Se pa sprašujem, če ti vse štima tam zgoraj.

anti/nasprotni, drugi/pod boga je Dedek Mraz ☺
Božiček spada k bogu, pa Miklavž tudi.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

kaj pa, če bi se ti tipčki med sabo poparčkal ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Kaj pa če bi vi fukfehtarski šankisti naredili skupinski samomor in odrešili človeštvo svoje sluzaste prisotnosti?

ob prvem prostem terminu – za tabo ☺

Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. :)[/quote]

Ne da je ne rabiš, ti si izven okvirov pomoči 😉

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Celih sedem let že utruja s tem ogledalom. Če si slab, si preprosto slab. Isto, kot na youtubu, ko se pojavi kak nov slo raper, v stilu Challe Sale varianta, ki že samo z enim videjem nabere več kot 5000 dislajkov, potem se pa tolaži s tem, da to kar on počne, počne s srcem, drugi so mu pa samo nevoščljivi, ker živi svoje sanje lol

lej, izmed mnogih nespametnih odločitev ki si jih naredil v življenju je čas za eno pametno…kaj je Zuma pred parimi dnevi svetoval državljanom? naj molijo, jim je mogoče svetoval naj opustijo upanje?

Res je.Največ vojn zaradi verskih fanatikov v zgodovini človeštva.[/quote]
dojemaš sebe kot fanatika misonka? tu se celo strinjam s tabo, si fanatik, le druge vrste in zato nič manj nevaren kot kak zaslepljenec z vero…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close