Bi sploh šli v razmerje z žensko?
Napiše se S slovnico. Smešiš se :>[/quote]
ko bi le tudi pri ženskah bil tako picajzlast kot si pri slovnici, čaki mali saj si picajzlast..le glej da se si ga srebrno premažeš da ne širiš okužbe))[/quote]
Ti še stavkov ne znaš pravilno tvorit. S takšnim besednim izražanjem lahko kvečjemu osvojiš samo kako 10 letnico, pa še ta bi podvomila v tvoje sposobnosti…
ko bi le tudi pri ženskah bil tako picajzlast kot si pri slovnici, čaki mali saj si picajzlast..le glej da se si ga srebrno premažeš da ne širiš okužbe))[/quote]
Ti še stavkov ne znaš pravilno tvorit. S takšnim besednim izražanjem lahko kvečjemu osvojiš samo kako 10 letnico, pa še ta bi podvomila v tvoje sposobnosti…[/quote]
ah, važno da sem osvojil tebe Sadni)) tudi to nekaj šteje, a ne?))
a zdaj boš pa še z slovnico težil?))) higijena, hijena, higiena))[/quote]
Napiše se S slovnico. Smešiš se :>[/quote]
Hahaha… Ta pravi se oglaša.
Spet verski fanatik druge moške sprašuje, ali si želijo stvari, ki si jih želi sam. In potem po otroško “kaj pa veste vi o mojem življenju”. Kot da ne znamo brati med vrsticami. Kateri moški, ki je zadovoljen s sovjim spolnim življenjem, pa bo odpiral take teme, kjer sprašuje moške forumske anonimneže, ali bi šli v zvezo z žensko? ROFL
Kateri moški, ki ima izpolnjeno svoje spolno življenje, se bo pa obremenjeval, obregal ob tiste, ki so baje srečni in se “obregajo” ob druge. To pa že ne gre skupaj , a ne Spider, kako so zabavni ti “logični” sklepi? :))
Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. 🙂
Verjamem, da ti ni smešno, ko ti nekdo nastavi ogledalo, ti pa z odsevom nisi zadovoljen. Meni je pa vseeno smešno, kakšne sklepe delaš o drugih ljudeh, ko ga pa nekdo postavi o tebi na “tvoj” način, pa se sprašuješ, če z njim vse štima.
Meni pa res ni pomoči, saj je ne rabim, vsaj ne trenutno. :)[/quote]
Ne da je ne rabiš, ti si izven okvirov pomoči 😉
Celih sedem let že utruja s tem ogledalom. Če si slab, si preprosto slab. Isto, kot na youtubu, ko se pojavi kak nov slo raper, v stilu Challe Sale varianta, ki že samo z enim videjem nabere več kot 5000 dislajkov, potem se pa tolaži s tem, da to kar on počne, počne s srcem, drugi so mu pa samo nevoščljivi, ker živi svoje sanje lol
Forum je zaprt za komentiranje.