Najdi forum

Bi šlo?

Pozdravljeni.

Imam temno rjavo barvo las, vendar ne kostanjevo, temvec bolj mišjo, meni nezanimivo.

Lasje so zelo gosti, kodrasti, vendar jih imam večino časa tesno spete v figo.
So tudi kar dolgi-segajo nekako do sredine hrbta.

Pred kakšne pol leta, sem si pri frizerju naredila zelo tanke pramene dveh barv, obe malenkost svetlejšega odtenka (skoraj neopazne).

Ko imam lase spete ali spuščene kodraste, se narastka ne vidi, ko pa so lasje zravnani, se opazi razlika, vendar ne očitna (ker prameni niso preveč različni moji naravni barvi)

Narastek sega že do spodnjega konca ušes.

Moja dilema pa je naslednja.

Razmišljala sem o popestritvi svoje “mišje” barve, s prelivom ali barvo iz kakšne drogerije, barva pa bi bila le za odtenek temnejša od moje naravne barve oz. kar nekaj odtenkov temnejša od pramenov.

Zanima pa me, kako bo videti spodnja polovica las?
Je taka barva dovolj močna, da prekrije pramene, narejene pri frizerju?

Moji lasje so namreč pri vrhu zelo dovzetni za barvanje, bolj ko se bližam konicam, pa ne (verjetno zaradi prejšnjih barvanj).

Je možno da barva lepo prekrije take pramene ali naj sploh ne tvegam in se pač odpravim do svojega frizerja?

Le-temu bi se namreč rada izognila izključno zato, ker so mi nazadnje celo barvanje precej zaračunali, rekoč da so moji lasje tako dolgi in gosti, da so porabili več kot 2x normalne količine.

Se zahvaljujem za odgovor(e).

Pojdite k frizerju in se posvetujte. Ne kupujte barvo sam, ker buste kupili slab produkt, za kar vam bo potem žas.

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close