Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi šli v razmerje z žensko, ki živi pri starših?

Bi šli v razmerje z žensko, ki živi pri starših?

najprej štalca pol pa kravca
pride kravca vse pohrusta
teb pusti pa lačna usta

Z možem kupita stanovanje, pa ga jemlješ kot svojega (primeš svojo kljuko, odpreš svoj…). Kaj to pomeni, da moža tudi jemlješ kot svojega? A je tvoja lastnina?

To ni provokacija. Samo sprašujem se, kakšna je razlika, med so/lastnino s starši in so/lastnino z možem. Ker razliko delamo. Zakaj?[/quote]

Ok, mogoče sem se malce narobe izrazila. Prav je: primem najino kljuko, najin hladilnik itn…
ampak, menda ste razumeli kaj sem želela povedati :)))

Mož JE moja lastnina. Nisem ga kupila, sem ga pa z leti priposestvovala (ta pojem bi znala razložiti antilopa, bibitka in spider) :)))), (v dobri veri sem ga dalj časa uporabljala in tačas se ni nobena druga pritožila češ da je njen).

Tole drugo v zvezi z lastnino/solastnino te pa nisem čisto dobro razumela, kaj me želiš vprašati.

:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

No, tole se zdi meni tako zelo pomembna stvar:
Jaz dediščine, ki sem jo dobila (ali pa jo še bom) in je v obliki zemlje, zlatnine,… skratka stvari, ki so šle iz roda v rod, nisem pripravljena deliti z možem, tako sta lastnika vsega tega moja otroka. Velja tudi obratno. Takšen imava dogovor.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

če bi šlo za njeno zdravje, življenje, … poplačilo povzročene škode … ji je na razpolago vse podedovano premoženje (kot njeno meni) — sicer pa kot Margot- prenos na potomstvo, za njihova “varnost”.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close