Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Bi šli letos na dopust v Turčijo?

Bi šli letos na dopust v Turčijo?

Ja in od milijon hotelov si našla enega od najdražjih in tako je vsepovsod po svetu tudi na Hrvaškem. Ti pa povem, da za 500 eur imaš tudi ogromno hotelov in niso nobene luknje kot ti trdis.,ko boš videla kakšno luknjo za 5 zvezdic ob Sredozemlju potem pa piši. , Samo še to, kako pa ti veš, da ni povpraševanja, delaš mogoče za njihove hotele?
[/quote]

Ajme meni, pa kje ti živiš, da te ne ukradejo? Odpreš kdaj kakšne novice? Če ne, ni čudno, da bi rinila v tako državo, saj sploh ne veš, kaj se tam dogaja in baziraš svoje vtise na dogodkih izpred let, ko je bila Turčija še relativno stabilna. Se ti zdi, da turisti rinejo v države, kjer se streljajo, bombardirajo, izvajajo državne udare in pobijajo, mučijo in zapirajo na tisoče nedolžnih?
Haha, enega najdražjih, ti si pa za komedije. Za primer sem dala v hotel, v kakšnega bi šla. Ti si napisala, da hodiš samo v “solidne”. Hotel + letalo do Turčije za 500 evrov je lahko samo največji poden, sori.

http://www.diplomaticourier.com/tourism-decline-turkey-happens-next/
[/quote]

A si bila, da ves???Cuden, ker nihce ne gre dol, da leti carter tedensko celo z Brnika, da s sosednjih letalisc ne govorimo!! Nihce ti ne brani, da gres ti na dopust kamor zelis, ampak ne govori o slabih hotelskih luknjah s 5zvezdicami na morju, kjer sploh nisi bila. Za dober dopust pa das toliko, kolikor se znajdes, da najdes kaj pametnega za zelo ugodno ceno.

Ajme meni, pa kje ti živiš, da te ne ukradejo? Odpreš kdaj kakšne novice? Če ne, ni čudno, da bi rinila v tako državo, saj sploh ne veš, kaj se tam dogaja in baziraš svoje vtise na dogodkih izpred let, ko je bila Turčija še relativno stabilna. Se ti zdi, da turisti rinejo v države, kjer se streljajo, bombardirajo, izvajajo državne udare in pobijajo, mučijo in zapirajo na tisoče nedolžnih?
Haha, enega najdražjih, ti si pa za komedije. Za primer sem dala v hotel, v kakšnega bi šla. Ti si napisala, da hodiš samo v “solidne”. Hotel + letalo do Turčije za 500 evrov je lahko samo največji poden, sori.

http://www.diplomaticourier.com/tourism-decline-turkey-happens-next/
[/quote]

A si bila, da ves???Cuden, ker nihce ne gre dol, da leti carter tedensko celo z Brnika, da s sosednjih letalisc ne govorimo!! Nihce ti ne brani, da gres ti na dopust kamor zelis, ampak ne govori o slabih hotelskih luknjah s 5zvezdicami na morju, kjer sploh nisi bila. Za dober dopust pa das toliko, kolikor se znajdes, da najdes kaj pametnega za zelo ugodno ceno.
[/quote]

Lahko ti pripopam milijon linkov, kako je turizem v Turčiji upadel, ampak če nisem bila tam, očitno ni res. :))) Prilinkani hotel je imel 5 zvezdic, pa noben luksuz ni bil, BTW. Če je to zate luksuzen hotel, ne veš, kaj luksuz sploh je.

[/quote]

Lahko ti pripopam milijon linkov, kako je turizem v Turčiji upadel, ampak če nisem bila tam, očitno ni res. :))) Prilinkani hotel je imel 5 zvezdic, pa noben luksuz ni bil, BTW. Če je to zate luksuzen hotel, ne veš, kaj luksuz sploh je.
[/quote]

Sem mogoce govorila o kaksnem lusuzu. Poznam pa primerljive hotele na Hrvaskem, kamor sem hodila 30 let in pa v Turciji in na Hrvaskem se lahko skrijejo glede svoje ponudbe, pa se drazji so. Na dopustu pac ne hodim jest v vecernih toaletah, ce ti to mislis, ker to me ne zanima. Vedno, pa je bilo vse na nivoju od cistoce, opreme in ostale ponudbe in prijaznosti zaposlenih. Sploh ne vem, zakaj se tako vtikujes in si polna predsodkov, ce te Turcija ne zanima, pac pojdi tja, kamor te je volja in mislis, da je ok. Sama sem bila nazadnje dol lansko leto in je bilo vse ok in pa bila sem tudi v Pamukkalah in se marsikje drugje.

Obmorska Turčija je definitivno destinacija na katero grem vsako leto.Kar se tiče čistoče in vsega skupaj živimo mi v ciganiji naproti njim. Iz prve roke lahko povem da mesta kot so Antalya, Alanya, Lara, Belek, Kemer, 1000x bolj napredna in čista kot pri nas…. V vseh teh letih sem videla mogoce toliko zakritih žensk na ulici da bi jih lahko preštela na prstih ene roke mogoce, da ne govorim o drugem, ženske delajo v trgovini, hotelih, povsod in niso zakrite, normalno se menijo z vsemi… Sama sem svetlolasa in sem imela probleme v Tuniziji, Egiptu, zato me je blo prav strah prvic it v Turcijo… amapk tako varno se nisem pocutila se nikjer, sama sem se lahko gibala prosto in po letaliscu in po ulicah, medtem ko v Tuniziji in Egiptu nisem upala iz kompleksa… Tudi ljudje so prijazni in cisto nic vsiljivi! Amapk kdor ne gre tja ne more pametovat o tem, ker se tega ni dozivel 😉 Ne recem tudi sama rada grem v Dalmacijo, ampak za tisti denar, ki bi ga zapravila na Hrvaskem dobim v Turciji luksuz 😉 Varni pa nismo vec nikjer, na nobenem koraku…

Cene v Turčiji letijo v nebo, hoteske cene so tudi za 60% višje kot pred 4-5 let nazaj.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close