Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi pustli 9 in 7 letnici sami na plazo

Bi pustli 9 in 7 letnici sami na plazo

Smo v mobilnih hiskah v kempu. Nasi sosedje imajo skoraj 9 in skoraj 7 let stari punci (septembrski). Punci posljejo sami v trgovino in na plazo. Sicer gresta starsa v roku 1h za njima pa vseeno.

Meni se to zdi neodgovorno.

Pa vam? Mogoce sem samo jaz cudna….jaz mojih ne pustim pa sta 10 in 8.

Zame je to neodgovorno. Sem pa tudi jaz letos v kempu videla, kako soseda po cele dneve pušča otroka starega 8 in 4 leta sama na plažo po več ur. Ko sem jo vprašala., če se ji zdi to varno se je čudila. Moj je star 13 let in ga samega brez nadzora na pol ure nisem puščala samega na plažo. Še vedno me skrbi.

Mislim enako.

Poslje 6 letnika in 4 letnika oba neplavalca na plazo skupaj s fotrom, ki ju pol ure se gleda pol ga pa vrze in hrgoli na obali tudi po uro in vec.

To je sele neodgovorno.

Ce sta punci plavalki in ne pocneta traparij in je na plazi veliko ljudi in imajo prtokol za predatorje potem bi ju jaz pustila…za uro sicer ne…kalih 20 min pa ze.

Utopitev je med top 3 vzrokov smrti mlajših otrok pri nas. Moja sta sicer stara 4 in 7 in ju imam skoz na očeh

Ne bi. Naša dva smo imeli ves čas na očeh, pa je eden v trenutku izginil za zasidranim čolnom, se zapletel v vrv in se skoraj utopil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close