Bi plačali toliko za hčerko?
Za hčerin študij je v treh letih porabil skoraj 35 tisoč evrov plus občasna žepnina, čeprav Aleksandra ob študiju tudi dela in si sama zasluži dodaten denar. Kot je razkril politik, si hčerka denar služi z delom v restavraciji, saj življenje v tujini ni poceni. Ponosni očka ji pokrije šolnino, ki znaša okoli 2000 evrov letno, in najemnino, ki znaša 800 evrov mesečno
Več na: https://www.zurnal24.si/magazin/vip/zmago-jelincic-za-hcerin-studij-mastno-placal-to-so-rezultati-444473 – http://www.zurnal24.si
Tisa626
jaz mislim, da noben študij niti tujini ni vreden tega. dobro medicina, pravo na nakei dobri univerzi, ok. ker dobiš ol min. 150 000dolarjev letno. to je pol nekako ok. to pol gre. je neki od tega. od tega sranaj od neke umetnoti pa je to, bol tak tak. tja jo se poslal, ker je vedel da ga evuhi sovražijo da tukaj en bo naredila nikoli nobene šole kam moli neke fakultete. saj to je logično.
pač, že ima denar svinajr levuhraski. saj to n idesni človek. to je taki pothunjen levičar. to desničar ni. to ni nič.
za umentika ne potrebuješ diplome. sploh ne v tujini. imajo dost uredu tečaje in neke ljudi, ki ti dajo prakso. kumot.
naj se jebe. on je lih tak kot drugi vedle 30 let prej da bo v kopru zusterni, zarta cesta in si je z nakradenim dnarom, kupil posest na najlepšem. če bi ona bil desničar, 60 let, ne b uspel dobit nua dnarja. bi ga fentali ko krambargerja.
to igras igro neko za ljudi. nič druzga. to je fse igra. tistega ki je res nevaren kučanu, ga ubijejo. tko je.
podlasca. navadna podlasca stara.
To je pa ekstremno nizka šolnina.
Jurja na mesec tudi ni nek hud strošek za študij v tujini. Očitno je nekje v EU kjer je šolanje poceni. Kolegica ima študenta, je priden in dela počitnice in občasno vikende….pa gre skoraj isto denarja zanj. Najemnina za sobo + stroški + trola = blizu 500 mesečno. Hrana, oblačila, kakšne stvari za šolo še ene 300 verjetno.
Ne razumem kaj sploh jamra ta kdorkoli že je. Večina študentov v lj., kateri so iz podeželja skoraj isto porabijo.
Dva jurja šolnine na leto sploh ni drago. Skoraj 30 jurjev je plačal samo najemnine. Saj to je neka normala za tujino. V Parizu imaš, če sploh, neko podstrešno luknjo za ta denar. Pa vsak dan reskiraš, da ti bo eden otroka posilil ali/in zabodel. Migranti zastonj in imajo prednost. Koliko so danes te diplome vredne ? Bore malo.
Če imaš rad, ne šteješ. Seveda če denar imaš. Ampak zakaj se on s tem hvali ?
Za hčerko sem plačala tu nekje, pet let, pa me še povoha ne. Naj bo.
Bah, 03.08.2025 ob 20:19
Dva jurja šolnine na leto sploh ni drago. Skoraj 30 jurjev je plačal samo najemnine. Saj to je neka normala za tujino. V Parizu imaš, če sploh, neko podstrešno luknjo za ta denar. Pa vsak dan reskiraš, da ti bo eden otroka posilil ali/in zabodel. Migranti zastonj in imajo prednost. Koliko so danes te diplome vredne ? Bore malo.
Če imaš rad, ne šteješ. Seveda če denar imaš. Ampak zakaj se on s tem hvali ?
Za hčerko sem plačala tu nekje, pet let, pa me še povoha ne. Naj bo.
Hči te ne povoha? Čudaško. Pa tako prijetna deluješ. Dober človek. Razgledana. Sočutna. Razumevajoča. Čudaško res.
Slika mi ni všeč, punca na fotografijah ne škili, na avtoportretu pa konkretno. Objavljenih je še nekaj njenih starih del in oči ji očitno delajo precej težav.
In nisem prepričana, da je Antwerpen bolj priznan kot pa Groningen.
Plus – za študij v tujini Slovenija nudi štipendije, ki niti niso tako zelo male.
Anonimno 3469, 03.08.2025 ob 19:50
Tisa626
jaz mislim, da noben študij niti tujini ni vreden tega. dobro medicina, pravo na nakei dobri univerzi, ok. ker dobiš ol min. 150 000dolarjev letno. to je pol nekako ok. to pol gre. je neki od tega. od tega sranaj od neke umetnoti pa je to, bol tak tak. tja jo se poslal, ker je vedel da ga evuhi sovražijo da tukaj en bo naredila nikoli nobene šole kam moli neke fakultete. saj to je logično.
pač, že ima denar svinajr levuhraski. saj to n idesni človek. to je taki pothunjen levičar. to desničar ni. to ni nič.
za umentika ne potrebuješ diplome. sploh ne v tujini. imajo dost uredu tečaje in neke ljudi, ki ti dajo prakso. kumot.
naj se jebe. on je lih tak kot drugi vedle 30 let prej da bo v kopru zusterni, zarta cesta in si je z nakradenim dnarom, kupil posest na najlepšem. če bi ona bil desničar, 60 let, ne b uspel dobit nua dnarja. bi ga fentali ko krambargerja.
to igras igro neko za ljudi. nič druzga. to je fse igra. tistega ki je res nevaren kučanu, ga ubijejo. tko je.
podlasca. navadna podlasca stara.
BRAVO!
Forum je zaprt za komentiranje.