Bi mi kdo vrgel karte, prosim
Anonimno 4811, 10.09.2021 ob 12:18
grozljivi zapisi, 10.09.2021 ob 11:48
Anonimno 4811, 10.09.2021 ob 11:28
Razčistiti si želiš s to osebo iz neduhovnih razlogov, egoistični, nepotrebnih razlogov – ni narobe, če si odločena. S stabilno odločnostjo boš manifestirala priložnost, vendar ne s trmo.
Z osebo sta bila zelo srečna, dokler ni prišlo do neke spremembe, ki je ne bosta odpravila. Vzemi si čas za samostojni, mirni premislek. Ko boš pri sebi razčistila in se duhovno uravnovesila, se bosta ponovno srečala v dobrem duhovnem stanju ter nadaljevala svojo življenjsko pot do sreče ločeno in s pristnimi željami, da jo oba najdeta.
(In dejansko so karte to povedale)
ne bom o kartah – ampak da nekdo človeku, ki v življenju želi stvari razčistiti piše,da je egoističen in podobno… o moj bog…
daj se ti malo zbrihtaj, ki to pisariš… ti veš kaj nerazčiščene stvari in potlačene nekam v podzavest delajo vsaki človeški psihi – a ti hočeš ustavriti psihične bolnike s takimi zapisi, da jim zaradi želje po razčiščenju nabijaš krivdo in jih označuješ z egoisti… to je naravnost nevarno in grozljivo…
če kaj ti bo vsak strokovnjak povedal – da katerakoli stvar je, se zgodi in koga teži jo je dobro in prav razčistiti takoj, čimprej asap, ker sicert pušča, rane, se paca v človeku in dela še večje rane, posledice… zato karkoli je – vedno razčistit, dat iz sebe, se soočit in razčistit – to je stvar osebne odgovornosti do lastnega zdravja in počutja IN NI NOBEN EGOIZEM , AMPAK JE ODGOVORNO IN PRAVILNO RAVNANJE. nobeno pacanje nečesa v sebi nikoli ne rodi nič dobrega, pač pa pušča posledice človeku, ki si ta čustva in misli paca, bolj jih nosi v sebi in ne razčisti, večje posledice kuha… tudi na zdravstevnem vidiku.
pa sploh ni važno za kakšen odnos gre in za katero stvar – velja enako za vse nerazčiščene stvari, ki jih nekdo nosi v sebi in paca, ali celo tlači in bog ne daj potlači se nikoli ne končajo dobro. za voljo lastnega zdravja je treba stvari razčistiti ASAP – to je prav, in edino prav… nikakor egoizem. To je ljubezen in odgovornost do sebe v prvi vrsti in tudi do vseh drugih vpletenih.
O moj bog kakšne traparije eni pisarite. To je naravnost grozljivo in nevarno.
In ker je očitno prišlo do nesporazuma:
1) nisem Mesija, avtorica je prosila za karte vreči.
2) Ne – včasih si je dobro vzeti time out, ki je lahko 5let ali 5min. Če te moti, da ti je en na križišču izsilil prednost je bolje 3globoko vdihniti in spustiti, če te en z avtom zbije pa razčistiš takoj.
3) verjetno se razume, da moj komentar ni božja zapoved ampak nasvet kart “kr ene” anonimne na spletu.
Malo realističnih pričakovanj prosim.
je razlika razmisliti kako razčistiti in odreagirati z razmislekom – ampak razčistiti in MED TEM DA TI PISARIŠ ČLOVEKU, DA JE ŽELJA PO RAZČIŠČEVANJU EGOISTIČNO DEJANJE.
človeku je napisano,da hoče razčistiti zaradi egoizma… lepo proim no… ne obračaj stvari… pisanje tvoje ni na mestu pa kakorkoli hočeš… je škodljivo.
nerazčiščeno, 10.09.2021 ob 12:39
Ne se obremenjevat s takšnimi zapisi. Sem Vam hvaležna, da ste pokazali dobro voljo in namenili eni neznaki tu gor svoj dragoceni čas. To ni Vaša skrb kdo kako resno vzame napoved iz kart. Včasih pa je en tak pogled v karte za kakšno dušo lahko pravi blagor, nekoga pripravi do tega, da začne drugače gledat na določeno zadevo, se poglovi vase, je včasih fajn takšna oprijemljiva točka, ko si na razpotju in se ne znaš zazret v sebe, da poiščeš trenutno rešitev izven sebe in se potem poglobiš v sebe. Še 1x HVALA!!!!
iščeš zunanje opravičilo za svoje neukrepanje in smiljenje sami sebi – in zdaj hvalnice poješ nekomu, ki ti je napisal: ne se ukvarjat z zadevo, ker to je egoistično, daj jo na stran in razmišlajj in se še naprej smisli sama sebi in išči lastno vrednost…
kao dovoljenje – nič mi ni treba narediti, to da ždim sama v svoji nesreči je rekla da je ok – ziher to pomeni,da iščem svojo lastno vrednost… in to imam za opravičilo sedaj… zaton ti pa to ustreza… ti kar išči svojo vrednost še milijon let… lahko še na drugem svetu… v tem cajtu gre pa življenje mimo tebe in se ne vrača… in gre ti v takem zanič stanju…
ampak zate je ok – ker ti je rekla ena šlogarca, da to pomeni,da iščeš svojo lastno vrednost… in pol si zadovoljna… in zadovoljena… baš odgovorno, lepo in zadovoljno življenje… ko boš na smrtni postelji ti bo žal za izgubljene dni, ko nisi naredila nič, pa bi lahko, ampak si raje iskala izgovore in opravičila in “dovoljenja” oz. bolj opravičevanja od zunaj, da je ne narediti nič, ok.
če bi ti bilo mar za lastno življenje ti to ne bi bilo ok… če bi ti bilo tvoje lastno žiivljenje in ti sama kaj vredno – ti to ne bi bilo ok. In bi sedaj naredila nekaj in prevzela odgovornost zanj.
razumljivo, 10.09.2021 ob 15:21
iščeš zunanje opravičilo za svoje neukrepanje in smiljenje sami sebi – in zdaj hvalnice poješ nekomu, ki ti je napisal: ne se ukvarjat z zadevo, ker to je egoistično, daj jo na stran in razmišlajj in se še naprej smisli sama sebi in išči lastno vrednost…
kao dovoljenje – nič mi ni treba narediti, to da ždim sama v svoji nesreči je rekla da je ok – ziher to pomeni,da iščem svojo lastno vrednost… in to imam za opravičilo sedaj… zaton ti pa to ustreza… ti kar išči svojo vrednost še milijon let… lahko še na drugem svetu… v tem cajtu gre pa življenje mimo tebe in se ne vrača… in gre ti v takem zanič stanju…
ampak zate je ok – ker ti je rekla ena šlogarca, da to pomeni,da iščeš svojo lastno vrednost… in pol si zadovoljna… in zadovoljena… baš odgovorno, lepo in zadovoljno življenje… ko boš na smrtni postelji ti bo žal za izgubljene dni, ko nisi naredila nič, pa bi lahko, ampak si raje iskala izgovore in opravičila in “dovoljenja” oz. bolj opravičevanja od zunaj, da je ne narediti nič, ok.
če bi ti bilo mar za lastno življenje ti to ne bi bilo ok… če bi ti bilo tvoje lastno žiivljenje in ti sama kaj vredno – ti to ne bi bilo ok. In bi sedaj naredila nekaj in prevzela odgovornost zanj.
Ahjoj pa ni potrebno toliko truda okrog obrazložitve. Avtorica, ti si drugače razlagaš ta pogled v karte in ga tudi preveč resno jemlješ. Razumljivo, ker jaz ko sem postavila vprašanje, sem bila osredotočena na točno določeno zadevo. Meni je dal odgovor čisto en drug stavek kot pa ta, da naj pustim in da sem egoistična. Na podlagi tega stavka, mi ni več pomembno vprašanje ali se bova srečala in razčistila, ker sem jaz že sama prišla do tega odgovora. Velikokrat sem slišala, da sem preveč prijazna, preveč gledam na čustva drugih in velikokrat naredim kaj sebi v škodo prav s tem namenom, da ne prizadenem drugih. Ja, to je edino zaradi česar bom verjetno obžalovala na smrtni postelji, da sem se mogoče razumsko odpovedla lastni sreči z namenom, da ne bi prizadela drugih.
Ločenka, 11.09.2021 ob 19:48
Lahko še meni prosim? Zanima me za prihodnost, in kako bo z bivšo ljubeznijo, pa z otroki?
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
nerazčiščeno, 10.09.2021 ob 11:03
Zanima me ali bom kdaj imela priložnost razčistit eno zadevo z določeno osebo?
Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Portal je postal eden izmed najbolj obiskanih platform na slovenskem prostoru, ki mesečno doseže 1 milijon uporabnikov. Strokovnjaki podajajo strokovne in neodvisne informacije na 200 različnih forumih. Naš cilj je postati največji, neodvisni in nevtralni portal, ki nudi informacije katere temeljijo na preverjenih dejstvih. Portal želi v ospredje postaviti vsebino, ki bo dovolj razumljiva za laičnega poznavalca ter na ta način zagotoviti, da imajo uporabniki, bolniki preverjene informacije s katerimi si ustvarja širšo sliko o svojem zdravstvenem stanju.Over.Net predstavlja enega prvih slovenskih portalov, ki svojim uporabnikom že devetnajsto leto ponuja informacije, mnenja in odgovore o zdravju, simptomih bolezni, zdravilih, prehrani, gibanju ter o vsakodnevnih temah, ki jih uporabniki sprožajo na javnomnenjskem forumu.
Jej semena črne kumine(vsak dan). Posti večkrat. Brez vode in hrane. In bos bolj zdrav/a… Ob tem pa pazi kaj vnasas vase… Cikce pustit itd… To je kar se zdravja tice… (na kratko).
A za ljubav… Ah ta ljubav…
Obstaja en rek…
Ko trazi Boga… Dobije djevojku. A ko trazi djevojku-dobije dzavola.
Puste te slogarce… Tist ki poveruje v to kar mu rece je negiral objavo.
lunica32, 12.09.2021 ob 15:01
Imam samo eno vprasanje: prijatelja ali kaj več?
Hvala
samska45, 12.09.2021 ob 15:06
Kako dolgo bom se zivela? Ne mislim met moza in otrok, bom sama, čeprav nisem starejša od 35let. Kaj bo z mojim bivšim, se mi bo še kdaj oglasil?
Forum je zaprt za komentiranje.