Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Bi majhen nosek res polepšal vsako žensko?

Bi majhen nosek res polepšal vsako žensko?

Mislite, da bi vsako žensko tak nos polepšal?

Npr. kot sta igralki Emilia Schule iz nadaljevanke Maria Antoaneta ali npr. Ema Stone?

Bi to res polepšalo vsako žensko??

? kam pa naj dam očala potem?
Figo pa lepota, če je ne vidim v špeglu ?

Ta Emilia je res lepa. In res dobro igra. Sicer so vsi v tej seriji dobri igralci.

Joj samo še trije deli so…

Odgovor na objavo uporabnika
nosek373, 19.08.2025 ob 22:04

Mislite, da bi vsako žensko tak nos polepšal?

Npr. kot sta igralki Emilia Schule iz nadaljevanke Maria Antoaneta ali npr. Ema Stone?

Bi to res polepšalo vsako žensko??

Na jutranji kavi je zraven sedela prava balkanska nosonja. Njena kolegica slovanska nosonja. Obe zoprni ko sam satan.

Seveda je mali in ozki nos lepši, kot nek kljukast ali velikanski, sploh pri ženski. Ampak vsem pa ne bi pristajal, proporci pa to. Večinoma imamo v naših krajih kar v redu nosove, ki so v sorazmerju z brado, čelom, ličnicami. Če so zraven še lepe oči, pa večji nos sploh ni problem. No saj v nobenem primeru ni problem.

Azijci še zdaleč niso vsi lepi, čeprav imajo micene noseke.

Bah, 20.08.2025 ob 00:54

Seveda je mali in ozki nos lepši, kot nek kljukast ali velikanski, sploh pri ženski. Ampak vsem pa ne bi pristajal, proporci pa to. Večinoma imamo v naših krajih kar v redu nosove, ki so v sorazmerju z brado, čelom, ličnicami. Če so zraven še lepe oči, pa večji nos sploh ni problem. No saj v nobenem primeru ni problem.

Azijci še zdaleč niso vsi lepi, čeprav imajo micene noseke.

Tu res nimate lepih nosov. Balkanske nosoroginje in jastrebi so še hujši. Slovani potem še z rilci. Kosate se samo z Afričani.  Pojdite po svetu med lepe ljudi in vam bo jasno v petih minutah. Kako so Švedinje in severnjakinje lepe, lepih obrazov in čudovitih postav.

Moj je tako majhen, da komaj diham. Ko Barbika sem 🙂 iii

Samo Fajonko poglej, pa ti bo vse jasno glede nosu.?

bog je z razlogom ustvaril ljudem različne nosove. Rada Manojlovoć, njej nikakor nebi pasal mali nosek.

Moja baba si je zmanjšala nos. Prej sem vedel kje je spredaj.

Absolutno ne. Nos, četudi je velik in kljukast ti paše k obliki obraza. Mogoče 1% da se da kaj popravit al pa še to ne. Se pa da služit na tem.

Vsaki ne. Marsikateri nos ima karakter. Če se sprehajaš po Splitu izven sezone v petek zvečer, in mimo tebe hodijo 175-180cm visoke dalmatinke … one rabjo nos, ki pritiče geštelu in ima karakter. Knofki so pa za drobne punce 🙂

Sendero luminoso, 20.08.2025 ob 05:21

Moja baba si je zmanjšala nos. Prej sem vedel kje je spredaj.

HA HA HA, post dneva!

nikakor.. nekatere zgledajo pujsasto in bi jim malo bolj karakteren nos lepše stal.. tej majhni so pač za male punčke ne odrasle ženske in kot taki zgledajo kot do nerazviti do konca, kot da jim tisti sredinski del manjka pa je samo rilec nakoncu..

Sem si ogledala slike obeh igralk. S profila imata tako malo, čisto malo prifrknjenega, drugače pa ni ravno mičken, ravno pravšnji. Za prvo bi rekla, da je plastificirana, za Emo Stone nisem zihr.  Sta kar v redu oba. Ne premajhna, ne prevelika. Niso pa to lepi nosovi. Obrazi s takimi nosovi  so pogosto kot pravimo nič posebnega. Ne grdi, ne lepi. Čisto mičken, popolnoma skažen in prifrknjen nosek ima Janet Jackson. Jaz bi na njenem mestu tožila svojega plastičnega kirurga, če bi me takole zayebal.  Lep nos je imela in ga ima še danes Ursula Andres, v mladih letih, celo danes ko jih ima skoraj 90 je še vedno lep. Raven, eleganten, prefinjen. Sicer pa imajo vsake oči svojega malarja.

Dolgčas od dolgčasa – ameriški zobje, tetovirane obrvi, fillerji in gumbkast “nosek”.

Jaz imam velik nos. Pa kaj naj zdaj? Letim h kirurgu, da bom eni xy osebi sprejemljiva? Ja ja, popolne boste s pahljačami nad očmi, narisanimi obrvmi, ruskimi nohti, lasersko odstanjenimi dlakami, face liftingi, pomlajevanimi vaginami itd.

Ko se boste sprejele takšne kot ste, boste približek popolnosti.

monovka, 19.08.2025 ob 22:09

? kam pa naj dam očala potem?
Figo pa lepota, če je ne vidim v špeglu ?

??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close