Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek bi kupila, pa ne upam

bi kupila, pa ne upam

kupujem poceni netbook… na bolhi jih je ogromno rabljenih, celo novih po ugodni ceni. eden mi je padel v oke, pa mi je vse skupaj sumljivo, ker tip (jih je več takšnih)prodaja kar nekaj povsem nove zapakirane opreme (telefone, netbooke, …)kako naj vem da ni ukraden? nebi rada potegnila kratko, zaradi tega ker sem kupila računalnik, ki ga je nekdo ukradel.

še eno vprašanje na gornjo temo…sem panik po naravi, pa me zanima če kupiš rabljen računalnik, ali se da (jaz kot ameterka) videt, če ni kakšna kamera, da ni kakšen čudak nastavil not snemalno napravo? vem da je čudno vprašanje, samo berem vse možno in me kar spreleteva.

samo en način je da izveš..naj ti pokaže račun, dobavnico in pravilno izpolnjen garancijski list..ko se začne mutenje z izgubljenimi dokumneti veš koliko je ura in da je po vsej verjetnosti roba padla z kamiona, ..spet niso pa vsi prevaranti…drugač pa, a ni najboljš da greš v trgovino , daš 200 evrov več pa veš pri čem si? sploh zato ker si tak paničar, zate je trgovina najboljša izbira…pa zapomni si, nihče nikogar ne nategne..vsak se sam

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close