Bi katera aparat za peko kruha?
Če bi katera rada prišla ceneje do aparata za peko kruha, ji ga prodam.
Namreč- kupila sem ga oktobra lani (je še v garanciji) in nekaj časa pridno pekla kruh: bel, polnozrnat, francoski… vse lepo in prav, kruh je bil dober, ampak potem so se mi uprli otroci in začel je ostajat…
Da jemo preveč kruha, ko je še topel, pravijo. Potem, ko pa ni več svež, ga ne marajo.. Da je “moj” iz pečlce, če ga spečem, boiljši, ker ni “kvadratast” in ima drugačno- razpokano in pomokano skorjo….
Skratka, aparat že nekaj mesecev sameva in bi ga z veseljem prodala tisti, ki bi v njem z veseljem pekla kruh….
Gre za aparat ELTA BA120 za 750 do 1250 g kruha, s podolgovatim koritom in dvema gnetilnima lopaticama. Aparat je še v garanciji do oktobra !! Dela brezhibno.
Ima 10 programov (normalen, quick, polnozrnat, francoski beli, express, toast, samo testo, za kuhanje marmelade, za pečenje kolačev in še enega- se ne spomnim…) Potem pa 3 možnosti zapečenosti kruha in tri možnosti nastavitve velikosti (750 g, 1000 g , 1250 g štruca)….
Zapakirala sem ga nazaj v originalno škatlo, zraven so navodila, merilna posodica, kaveljček… Prodam pa ga za 12,000 sit…
Če katero zanima, naj mi prosim piše na mail (daisy@siol.com)…
Forum je zaprt za komentiranje.