Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Bi bile v tem primeru ljubosumne?

Bi bile v tem primeru ljubosumne?

Me zanima, če bi bile v tem primeru kaj ljubosumne.
Partner ima neko frendico, ki jo je prevaral njen mož. In zdaj ga je ona poklicala, sta na vezi … skratka nudi ji oporo v teh težkih trenutkih.

ni razloga za ljubosumnost

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Ne bi bila ljubosumna.

kaj ji roji po glavi. Ljubosumna ne bi bila, mal pozorna pa vsekakor.

Ja, bi bila. Prijateljstva nasprotnega spola ne zdržijo. Vsaj z ene strani je naklonjenost večja kot le prijateljstvo.

Ne razumem, zakaj naj bi bila ljubosumna, če moj partner nudi oporo prijatelju ali prijateljici.

In ja, prijateljstva (tudi med obema spoloma) so možna, tudi zgolj kot dobra prijateljstva in nič več.

Sploh nikoli ne bi imela moškega, ki ima tako tesne prijateljice. Brcni ga čez prag in si najdi “manj prijateljskega do žensk”.

WTF, a če bi tebi kolega pojamral, da ga je baba prevarala, mu pa ne bi ponudla rame? Bi raje rekla: “Ne, sori, je moj možek preveč ljubosumen, da bi se lahko še dobivala s tabo?”!!!

Če mu ne zaupaš niti tolko, potem ne vem, zakaj si sploh z njim. Jaz sem z mojim 3000km narazen, pa mu zaupam, da ne dela bedarij. Niti na kraj pameti mi ne pade, da bi mu tečnarla okoli tega. Čeprav bi se lahko zdaj gonil okoli, kolikor bi ga bila volja…pa jaz nikoli ne bi zvedela. Mogoče pa počne ravno to. in jaz nikoli ne bom zvedela. Torej? Ni problema. Ampak jaz zaupam, da spi doma in sanja o meni 😀

Glej, več ko razmišljaš, slabše je. Samo rit ti raste, če se sekiraš.

Če že misliš resno, se vsedi v avto in preveri, kaj počne. Če ne misliš resno, pa se sploh nehaj sekirat. In si raje daj duška pri drugih vrednotah, ki ti več pomenijo 😉

torej…če sta s tvojim možem, že neki časa kolega in se sem pa ke kaj slišta, pol niti ni čudno, da se je odločla, da bo on njena rama za plakanje
če pa nista mela neki stikov in zdej kr naenkrat, naj bi jo tvoj mož tolažil, pol pa ne vem glih…

Ponavadi ženske najdeta žensko, da ji zaupate take stvari…edino, če sta kolega res že dolgo in ti to veš..
napiš mal več

če bo preveč sočuten….

Ta frendica lahko komot deli žalost z vama obema, a ne?
Pravzaprav je na potezi tvoj dragi, ki te ne sme odrezati od dogajanja.

Če je njegova frendica, potem jo ziher tudi ti poznaš; no vsaj sklepam

pa glih tvojega je našla. najbrž ne on ne ona ne razmišljata v tej smeri, vendar se človek hitro naveže. jaz bi hotela biti zraven pa se vsi pogovarjajmo

Tako nekako bi razmišljala jaz v takšnem primeru…….

če sta prijatelja od 10 let nazaj, ni problema, če pa sta se šele zdaj zbližala…ojoj, potem bi čist ponorela.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close