Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem beugeto boxer-se splača menjat motor

beugeto boxer-se splača menjat motor

Zružil je motor na P. Boxerju. Se ga splača menjati? Kje dobiti drugega (avto je star cca 6 let) in koliko priblj. bi stalo delo? Avto je ostal v tujini, prevoz domov bi me stal cca 400 E, pa ne vem, naj ga sploh spravim domov ali ga naj kar tam pustim …..

Sem iz okolice MB – če me lahko kdo napoti na kak servis (magari na črno), samo da bi ga lahko po neki normalni ceni zrihtala. Sama imam kaj malo pojma o cenah….

Hval za vsak nasvet

Prodaj ga v tujini..

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Žal nimam nikogar tam. Gre pa en prevoznik s šleparjem tam skozi, pa bi ga lahko za 400 E pripeljal domov. Pa ne vem, al naj probam najt motor zanj, če se splača…

Mož je tudi v tujini, pa sem padla not, in ne vem, kako se sploh tega lotit. Brskam po netu, pa nič ne najdem. Se mi pa mudi, ker gre prevoznik v ponedeljek že tam skozi.

Imaš mogoče nasvet, kje naj iščem motor? Kak odpad?Je pa diesel motor, 2,8, letnik 2004.

Najlepša hvala za pomoč

Koliko se dejansko danes sploh še splača menjat motor, vrjamite mi se ne več, kot pred 15 leti, ko so brez premišljevanja menjal motor, če je bil zanič, jaz ga niti domov nebi peljal, ampak ga poskusil v tujini prodat ali pa ga bi vseeno spravil domov, kot pa da mi nekdo ponuja 1000 evrov za celi avto, motor bo vrjetno tudi težko dobit, kaj pa popravilo le tega, se bolj splača pa veš kaj imaš potem.

New Report

Close