Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek berodul za astmo

berodul za astmo

Kako ugotovim, koliko zdravila je še v dozi, navodilo, kjer piše sem vrgla stran. Hvala in lp.

hm…ponavadi so berodual, flexotide in ventolin za približno 200 vpihov…beroduala na poznam, imam pa flexotide in ventolin…in pri teh dveh vem, ko pumpico malo “premešam” koliko zdravila je še notri…a berodual-a ne moreš “potresti”?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Swan, Flixotide 125 ima samo 60 vpihov.
Mi dihmo na masko, pa se vidi, če kaj pride ven. Jaz bi pa na tvojem mestu vzela novega.

res je…sem šla prav pogledat…flexotide ima 60 vpihov 🙂
vedno imej rezervo…jaz imam vsakega po dva…in ko enega izpraznem, že grem po drugega

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

pihni (potisni) in poglej, ponavadi se tudi vidi v zraku oblaček, vsaj pri ventolinu se.

purchase prednisone canada prednisone prescription for sale prednisone 20 mg purchase
https://prednisonet.online prednisone 12 tablets price
can i order prednisone 50 mg prednisone from canada can you buy prednisone over the counter in canada

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close