bernardin ali terme palace
O čem ti to?
Pojdite v Bernardin, v hotel Histrion, ima ful bazenov z morsko vodo, tobogane…omejitve kopalcev, tako, da ni pretirane gužve, tudi welness, če češ…in do bazenov se pride z liftom skozi hotel, nič ne hodiš zunaj…plus tega je ful dobra hrana, samoposrežna restavracija z veliko izbiro.
Ne bo vam žal!
Jap, ampak bazeni so v hotelu Historion in ne v grand hotelu Bernardin. Jaz si predstavljam, da sprašuje o primerjavi med grand hotelom Bernardin in gran hotelom Palace…..
V grand hotelu Bernardin ni bazenov, ampak je potrebno pešačiti do hotela Historion ok 300m. V grand hotelu Palace, pa se samo spustiš z dvigalom.
Če misliš v Portorožu Life class hotele greš lahko v Riviero ki ima bazen z ogrevano morsko vodo in po mili volji lahko uporabljaš tudi welness center (Palace) do katerega pa žal ni povezave znotraj… ima pa super savne
Histrion ima tudi bazen-e z morsko vodo….
hrana in nastanitev je povsod dobra…
ampka meni sicer bolj odgovarja Bernardin ker imaš lušten sprehod ali do Pirana ali do Portoroža….
če si pa v Portorožu se pa kar dobro nahodiš že do Bernardina…potem pa še do Pirana :-((( mami nesi me
smo se pa pred kratkim vrnili s prekratkega dopusta (Riviera) in je bilo čudovito
Forum je zaprt za komentiranje.