Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice bernardin ali terme palace

bernardin ali terme palace

Šli bi en teden na zimski dopust v terme Palace v Portorožu ali v Bernardin. Kaj je bolj primerno za otroka starega 6 let. Kje se vam zdijo boljši bazeni, kateri hotel priporočate. Kje vam je bolj všeč. Vzeli bi pa polpenzion.

Hja, težek odgovor. Oboje je v redu, ampak v Termah Palace je najbrž dražje. So pa dosti bolj prijazni in tudi strokovni. Torej,lp,lahko ste pa v kakšnem bolj poceni hotelu in se hodite kopat v Terme Palace. Ampak stvar sploh ni poceni

Kaj pa Hotel Žusterna v Kupru? Sem bila že večkrat tam, poceni in
prijazno otrokom.

Glejte pod
>terme-catez.si>

Ja za goste je res poceni Žusterna, za navadne obiskovalce je pa drago. Sobe so pa v Žusterni bolj uboge. Samo v informacijo.Zdej imajo en paket ugodno, poglej,lp, če si lahko privoščiš Portorož raje,ampak bo dražje

Terme palace je bolje, ker imaš bazen v hotelu, Bernardin pa nima notranjih bazenov oz. enega zelo majhnega. Pri Bernardinu moraš ok. 300m zunaj peš do bazenov…..

Nats, res je, prav imaš, se nisem spomnila.lp

O čem ti to?
Pojdite v Bernardin, v hotel Histrion, ima ful bazenov z morsko vodo, tobogane…omejitve kopalcev, tako, da ni pretirane gužve, tudi welness, če češ…in do bazenov se pride z liftom skozi hotel, nič ne hodiš zunaj…plus tega je ful dobra hrana, samoposrežna restavracija z veliko izbiro.
Ne bo vam žal!

No, sorry, res me ni blo že dost časa tam. Vem da so prenavljali, ampak domačini pač ne hodimo tja. Ok, ena informaciaj več.lp

Jap, ampak bazeni so v hotelu Historion in ne v grand hotelu Bernardin. Jaz si predstavljam, da sprašuje o primerjavi med grand hotelom Bernardin in gran hotelom Palace…..

V grand hotelu Bernardin ni bazenov, ampak je potrebno pešačiti do hotela Historion ok 300m. V grand hotelu Palace, pa se samo spustiš z dvigalom.

Jaz sem pa razumela, da sprašuje po hotelih, ki so v Bernardinu, torej je to lahko Histrion ali hotel Bernatdin…v bistvu imava obe prav:-)

Hvala za vse odgovore!
Se še nismo odločili, pri Bernardinu je v bazenih slana voda, v Palacu pa normalna. Vedno smo hodili v terme in me to malo moti, da je v bazenih slana voda.
Se mi pa zdi Bernardin bolj primeren za otroke, vsaj tako sem razbrala na spletni strani.

Če misliš v Portorožu Life class hotele greš lahko v Riviero ki ima bazen z ogrevano morsko vodo in po mili volji lahko uporabljaš tudi welness center (Palace) do katerega pa žal ni povezave znotraj… ima pa super savne

Histrion ima tudi bazen-e z morsko vodo….

hrana in nastanitev je povsod dobra…

ampka meni sicer bolj odgovarja Bernardin ker imaš lušten sprehod ali do Pirana ali do Portoroža….

če si pa v Portorožu se pa kar dobro nahodiš že do Bernardina…potem pa še do Pirana :-((( mami nesi me

smo se pa pred kratkim vrnili s prekratkega dopusta (Riviera) in je bilo čudovito

Za otroka je gotovo boljši Bernardin oz. po novem Histrion.

Živi in pusti živeti

Včesih se je Histrion klical Bernardin.

Živi in pusti živeti

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close