Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Berem da se pritožujete, zato prosim

Berem da se pritožujete, zato prosim

Nekaj časa je bilo zabavno..Zdaj je pa že malo bolano. Nima smisla, da si dovolim biti slabe volje zaradi virtuale..

Veselo svinjanje še naprej..Mene pa izpuščajte iz debat…ker me ne zanima več..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

srce: ta scena z “japonskimi” mamicami je bila javno objavljena v cajtngih, na netu … ni moje avtorstvo.
Ti pa kot pridna “kurjačica” podjebavaš samo tam in tistega, ki nastavlja ogledalo — ne pa tistega, ki se vanj gleda.
kot kakšna “farška” … saj veš kaj, anede.[/quote]

Sanja se mi ne, o kakšnih farških ti to. Očitno je to bolj tvoje področje.
Podjebavam nikogar, v prispevke se vtaknem po lastni presoji. Ne si ničesar domišljat.[/quote]

“farške” so splošno znan pojem za babnice, ki opravljajo farane/občane medtem, ko jih fajmoštri (tudi partijski sekretarji …) natepavajo (spada v osnovna vedenja o človeških lastnostin)

Podjebavaš ne “osebno/nick” pač pa v sceni, ko izpostaviš (kot obsojanja vredno) posledico – ne pa vzrok!! JA?? Če kdo umre od mojega udarca potem, ko sem njegov (prvi) udarec preživel – nisem morilec, ker je to bila samoobramba.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Primož je za to odgovoren, če ne bo ukrepal, ker Robijeva najvišja pooblastila so le brisanje postov.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Človek še kar nadaljuje svoje poslanstvo :

Torej, bo kdo blokiral račun temu pacientu ? ? ?

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Torej, bo kdo blokiral račun temu pacientu ? ? ?[/quote]

saj si jih sam sprovociral par okoli kepe … kaj bi sedaj rad: da zato, ker si ti butl mene tepejo ☻
DoSadni: največji efekt bo, če sam ne zahajaš več sem ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

V celi temi nisem zasledila nič kar bi me potegnilo.Razen komentarja Sadnega ,ki me je zdaj na koncu “s pacientom ” do solz nasmejal.Od hudiča no.)

Meni tudi ni všeč Nm-jevo pisanje, samo kaj češ.
Naj bo gor, itak nič ne pove o Spiderjevi mami, nič o Sadnem, nič o nikomer, ki ga omenja poleg svojih vulgarnih prispodob, ki nimajo ne repa na glave, veliko pa pove o njem samem, o tem kakšen človek je, o čem razmišlja, da lahko kaj takega spravi na ekran in pošlje v net….
V tem smislu me ne moti, če je to napisano, če lastnika foruma ne moti, da to piše na njegovih straneh.
Fantički, ki pa skačejo v luft, hodijo jokcat nekomu in ga za rokco vleč, češ naj pogleda kako grdo delajo z njimi, so pa druga stran istega kovanca in mi je nekako žal zanje, da še vedno ne prepoznajo igre in bevskajo v mesec ter delajo nemir, dvigujejo paniko, na teh straneh.
Kriv je pa Robi……ccccccccc

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

smer si zadel pravo … pazi še na naslednjih križiščih in v labirintih … pa boš prišel na “cilj”.
Ne delam nobenih psiho – socio …. analiz “ljudi” na forumih — ker smo pač “tiči istega” perja … in se zato nima smisla kljuvati v oči, brcati v noge … in se “zameriti” s psovkami tipa (grde) živali, idijoti, nedojebanci, opisom osebnih fizičnih lastnosti …
Ja??

smer si zadel pravo … pazi še na naslednjih križiščih in v labirintih … pa boš prišel na “cilj”.
Ne delam nobenih psiho – socio …. analiz “ljudi” na forumih — ker smo pač “tiči istega” perja … in se zato nima smisla kljuvati v oči, brcati v noge … in se “zameriti” s psovkami tipa (grde) živali, idijoti, nedojebanci, opisom osebnih fizičnih lastnosti …
Ja??[/quote]Zakaj pa potem ti to počneš? O_0 :/

ps
Ne izgovarjaj se na napakah, ki jih delajo drugi, to ne morejo bit tvoja opravičila 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ja??[/quote]Zakaj pa potem ti to počneš? O_0 :/

ps
Ne izgovarjaj se na napakah, ki jih delajo drugi, to ne morejo bit tvoja opravičila ;)[/quote]
odgovor je enak tvojemu — ko se vprašaš “zakaj sem sploh še tukaj” ☺
[sup]hint: ker se mi pač da.[/sup]

Zakaj pa potem ti to počneš? O_0 :/

ps
Ne izgovarjaj se na napakah, ki jih delajo drugi, to ne morejo bit tvoja opravičila ;)[/quote]
[sup]hint: ker se mi pač da.[/sup][/quote]Saj nisem spraševal zakaj si tukaj, sprašujem zakaj take pišeš….. 😉

Iskreno povedano je v zadnjem času NM še najlažje prebavljiv.
Mene bolj motijo tisti, ki so nujno potrebni pasterizacije, ker se jim bo vsak čas “skisalo”…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

[sup]hint: ker se mi pač da.[/sup][/quote]Saj nisem spraševal zakaj si tukaj, sprašujem zakaj take pišeš….. ;)[/quote]
ker znam tudi tako ☺ — čizs – zakaj pa ti tako sprašuješ??
aja pa po moje sta svinja in prasec “kralj / kraljica” v prehrambeni verigi (ne pa zmerljivka)
še kokoš (čeprav pri prehranjevanju požre 30% lastnih iztrebkov) je užitna …
Ja?

Saj nisem spraševal zakaj si tukaj, sprašujem zakaj take pišeš….. ;)[/quote]
aja pa po moje sta svinja in prasec “kralj / kraljica” v prehrambeni verigi (ne pa zmerljivka)
Ja?[/quote]Ne!
Četudi so v sskj je treba pazit v kakšnem kontekstu se uporabljajo.
To tebi dela probleme in po tem sprašujem zakaj si (namerno) tako “štorast”? 😉

Ja?

Ja?[/quote]Ne!
Četudi so v sskj je treba pazit v kakšnem kontekstu se uporabljajo.
To tebi dela probleme in po tem sprašujem zakaj si (namerno) tako “štorast”? 😉

Ja?[/quote]
heh … SSKJ je pač “umetna tvorba” — minimajni skupni imenovalec / medij preko katerega se sporazumevamo.

vsaj jaz pa se grem “materin” jezik in “vaške” navade.
btw: ko bo v štajerščini “gotof je” tudi v prvi osebim množini … se bom pa še jaz šel kaj drugega …. itak pa nismo na nekam javnem nastopu in tekmovanju o oporabi slovnice, SSKJ …
Ja??

in kako si prišel do tega, da meni kaj dela probleme??? Kaj pa če jih imaš ti, vsi ki ne razumejo židovskega / obešenjaškega humorja ???

Meni tudi ni všeč Nm-jevo pisanje, samo kaj češ.
Naj bo gor, itak nič ne pove o Spiderjevi mami, nič o Sadnem, nič o nikomer, ki ga omenja poleg svojih vulgarnih prispodob, ki nimajo ne repa na glave, veliko pa pove o njem samem, o tem kakšen človek je, o čem razmišlja, da lahko kaj takega spravi na ekran in pošlje v net….
V tem smislu me ne moti, če je to napisano, če lastnika foruma ne moti, da to piše na njegovih straneh.
Fantički, ki pa skačejo v luft, hodijo jokcat nekomu in ga za rokco vleč, češ naj pogleda kako grdo delajo z njimi, so pa druga stran istega kovanca in mi je nekako žal zanje, da še vedno ne prepoznajo igre in bevskajo v mesec ter delajo nemir, dvigujejo paniko, na teh straneh.
Kriv je pa Robi……ccccccccc[/quote]

No, jaz se s tem ne strinjam. Mislim, da pisanje NM pa mogoče še koga veliko pove tudi o nas, ker to dopuščamo oziroma še huje, moteči in nezreli smo po mnenju mainstreama itak tisti, ki jim to ni všeč. NM samo tipa, do kod lahko gre, a nam s tem hkrati kaže ogledalo. Jaz osebno ne verjamem, da je v resnici tak človek, bolj se mi zdi, da je iskal hvaležno občinstvo in ga našel.
Lastnika foruma takšno pisanje moti, če lahko sklepam po pravilih, ki nam jih ponuja pod nos, ko se registriramo in s katerimi se strinjamo.

Kako? Tako, ko se po eni strani zgovarjaš na sskj po drugi strani pa nismo na nekam javnem nastopu in tekmovanju o oporabi slovnice, SSKJ …

Za židovski / obešenjaški humor boš moral pa izbrat kako bolj (intimno) “dojemljivo” mesto, se mi zdi, da nisi na pravem naslovu…. ;) Ok, se po svoje strinjam s tem zadnjim. Potem se pač naj pobriše vse tisto kar ni v skladu s pravili pa mir. Samo, da ne bo kdo trpel. Kaj pa če s tem spet užalimo NM-ja? 😉

Kako? Tako, ko se po eni strani zgovarjaš na sskj po drugi strani pa nismo na nekam javnem nastopu in tekmovanju o oporabi slovnice, SSKJ …

Za židovski / obešenjaški humor boš moral pa izbrat kako bolj (intimno) “dojemljivo” mesto, se mi zdi, da nisi na pravem naslovu…. ;) Ok, se po svoje strinjam s tem zadnjim. Potem se pač naj pobriše vse tisto kar ni v skladu s pravili pa mir. Samo, da ne bo kdo trpel. Kaj pa če s tem spet užalimo NM-ja? ;)[/quote]

In spet ta omalovažujoči ton, da ne bi kaka nežna dušica trpela … Enake argumente imajo tipi, ki se jim čudno zdi, da ženske ne znamo sprejemati komplimentov v obliki grabljenja za rit. Ko je pa vendar ne bi zgrabila, če ne bi bila seksi.

če pa se ne registriraš pa pravila ne veljajo ☺ .. no, jaz sem registriran in si jemnljem neregistrirano “svobodo”

zdej pa se lahko z NM-2w nehate ukvarjati in se gresta kaj o sebi ☺

Ja primerjava je kar prava…. In če nadaljujeva v tej smeri, katero bolj klofajo tisto, ki se jezi in gre tožit…nekomu ali tisto, ki zna “ubožce” potolažit drugač in se ne sikira kakšno rit ima?

Ja primerjava je kar prava…. In če nadaljujeva v tej smeri, katero bolj klofajo tisto, ki se jezi in gre tožit…nekomu ali tisto, ki zna “ubožce” potolažit drugač in se ne sikira kakšno rit ima?[/quote]

Butasto razmišljanje. Poleg tega ni šlo za mojo rit, ampak za tujo, pa me je vseeno zmotilo. Tudi tega ne prenašam, da kdo grabi tuje riti namreč.
Upam, da svojih otrok ne učiš življenja v tem duhu, ne glede na to, ali imaš sina ali hči oziroma več njih.

Ja primerjava je kar prava…. In če nadaljujeva v tej smeri, katero bolj klofajo tisto, ki se jezi in gre tožit…nekomu ali tisto, ki zna “ubožce” potolažit drugač in se ne sikira kakšno rit ima?[/quote]

Butasto razmišljanje. Poleg tega ni šlo za mojo rit, ampak za tujo, pa me je vseeno zmotilo. Tudi tega ne prenašam, da kdo grabi tuje riti namreč.
Upam, da svojih otrok ne učiš življenja v tem duhu, ne glede na to, ali imaš sina ali hči oziroma več njih.[/quote]Učim jih v tem duhu, da ne moreš nič pri tem, če imajo nekateri dolge prste in umazane misli, da se ne splača živcirat za take reči, če imaš sam čiste roke, da je to edino kar šteje. In da se znajo postavit zase, ko je to treba in da ločijo zrnje od plev.
Koliko mi uspeva to je pa druga zgodba…. 😉

Ne vem zakaj bi bilo butasto? Sploh ker gre za neko namišljeno okolje in razen prizadetih čustev nikomur nič drugega ne manjka. Vprašanje je kakšni ljudje so to, ki jih premakne neka bedna opazka čistih neznancev, ki z njihovim realnim življenjem nimajo nič skupnega?
Kaj je šele v reali, kako lahko funkcionirajo? Samo naglas razmišljam, briga me itak nič 😉

redko prebiram ta forum in ne morem dati objektivnega mnenja.

sicer pa : Robi, težko je delat v večinsko ženskem kolektivu, pa še kao bdet na neko, v 95 % brez vezno čvekanje, je nič drugega kot tvoje jalovo delo.

produktivnost in smisel bi bil samo v tem, da bi nekdo izluščil teh 5%, recimo jim: modre misli v dobrih odgovorih.

ta MŽČ, baba čula- baba rekla, pa bi lahko bil brez moderatorja.

Evo, obtoževanje, da si ne upam povedati vsega v obraz, se je sprevrglo v vabilo na piknik v okolici Brežic!! Halooo, kdo me skuša nategniti?? Robi pokliči!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

Bemu, pa kaj ste naredili iz moško ženskega čveka?? Zahtevam ločitev od mize, pralnega stroja, in metle!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close