Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Berem da se pritožujete, zato prosim

Berem da se pritožujete, zato prosim

Ne, jst sem prelen za moderatorja. Nimam tok časa, da bi vsak komentar pregledal, tako da bi verjetno bil še slabši od tebe. Nekdo je zadnjič predlagal, da bi lahko ta čvek imel več kot samo enega moderatorja. No tudi meni se zdi to dobra ideja.[/quote]

Ni problem v količini prispevkov, ki bi jih bilo treba pregledati, problem je avtor prispevka. To skušamo obzirno povedati in samo to očitamo Robiju – jaz in tisti, ki se z mano strinjate.

Nič drugega kot blokiranje uporabnikov, ki so konstantno vulgarni, za kar niso potrebna nobena svarila, saj če nekdo ne pozna bontona oz. osnov lepega vedenja, ki je nujno potreben za vse oblike komunikacij, je vsak razgovor z njim ali opomin povsem odveč, ker s tem rušijo kulturo dialoga in onemogočanje vpletanje v pogovore ostalim piscem.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Jaz bom pa hitman!☺☺☺☺☺☺[/quote]
pa slike mam lahkoocenjujeva … če ne ustreza kriterijem svojega potomstva … leti potomsttvo iz foruma ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ne, jst sem prelen za moderatorja. Nimam tok časa, da bi vsak komentar pregledal, tako da bi verjetno bil še slabši od tebe. Nekdo je zadnjič predlagal, da bi lahko ta čvek imel več kot samo enega moderatorja. No tudi meni se zdi to dobra ideja.[/quote]

Ni problem v količini prispevkov, ki bi jih bilo treba pregledati, problem je avtor prispevka. To skušamo obzirno povedati in samo to očitamo Robiju – jaz in tisti, ki se z mano strinjate.[/quote]
Aja, no jst bi pa dodal še kaj drugega. Ne gre se samo za prostaški govor, kletvice pa to, tudi offtopic komentarje bi bilo potrebno brisat. Tu ciljam predvsem na tiste piramide, ko si dopisuje 3-4 folka medsabo, ko bi pa lahko komot šli na nek chat, ali pa prek zasebca to opravili. Še ena stvar je. Kot vidiš imam jst vedno probleme z enimi in istimi uporabniki, največ štiri jih lahko našteješ ( trio adio + NM ), z ostalimi se odlično razumem. No pri meni je tako, da jaz ne bom nikoli žalil po nepotrebnem, razen če me greš namerno provocirat, tu ciljam predvsem na tiste enovrstične stavke Marka, ki se ponavadi končajo s smajlijem, kao samo hec, v resnici je pa prc. Seveda se pa teh taktik ne bo posluževal pri tebi, it, bibiti in ostalimi userji. To pa zaradi tega, ker se pogostokrat strinjate z njim, medtem, ko smo na drugi strani uporabniki kot sem jst, Spider, Matkic, Dante vedno nasprotnega mnenja, kar pa njega očitno zmoti in potem ne more iz svoje kože ne da bi se zadržal butastih pripomb. Še huje je pa, ko se človek spusti v neutrudno teoretiziranje, s katerimi te na vsak način želi prepričat, da razmišljaš napačno, ker se tvoj način življenje ne ujema z njegovim. Sicer že zdaj vidim kako bo vse to lepo zanikal in se delal nedolžnega, ampak ok, briga me.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz bom pa hitman!☺☺☺☺☺☺[/quote]
pa slike mam lahkoocenjujeva … če ne ustreza kriterijem svojega potomstva … leti potomsttvo iz foruma ☺[/quote]
No lih o tem govorim. Točno to je lep primer nepotrebnih citatov, ki bi se jih lahko brisalo. Ampak bi potem moral imet ta čvek še kakšnega moderatorja več.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Najprej v človeka poserješ, potem se pa čudiš, če ta drek dobiš nazaj? Si pa domišljav.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

pa slike mam lahkoocenjujeva … če ne ustreza kriterijem svojega potomstva … leti potomsttvo iz foruma ☺[/quote]
No lih o tem govorim. Točno to je lep primer nepotrebnih citatov, ki bi se jih lahko brisalo. Ampak bi potem moral imet ta čvek še kakšnega moderatorja več.[/quote]
ja in to tvoj DoSadni … vpletel si se v temo, ki se te (še) ne tiče z podjebavanjem za katerega jih potem dobiš okoli kepe, da te trese še 10 tem.

[sup]pazi se, ko bom modi[/sup] ♥

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Problem je v osnovni človeški nekulturi, kar pa ni virtualni problem, ampak zelo konkretni vsakdanji. Čisti odraz družbe, v kateri živimo – ni samo Ženski in Moški čvek, ampak čvek ulice. Na forumu Čustvena inteligenca takšnega izvennivojskega/pobalinskega govora ne boste srečal. Problem je širši tudi zato, ker je za nekatere to zelo normalen/običajen nivo “pogovora”, drugačnega ne poznajo, niti ga ne želijo spoznati, v tem so doma, tako so odrasli in tako želijo nadaljevati in nič spremeniti na bolje, raje na slabše. Zato bi tudi raje odstranili tiste, ki kulturo poznajo, ker jih s tem motijo v svoji zaslepljenosti.

Poznam osebo, ki večkrat na dan reče: ti nisi normalen/normalna. Del besednjaka, ki ji je v krvi, kot npr. komu drugemu dober dan.

Problem je v nedoslednosti! V oštariji tipa vprašam kaj ga bolj umiri: apaurin ali klofuta.
Tu je problem nedoslednost.
Vsi radi kršimo pravila, iščemo luknje in luknjice, v zakonih pravilih in še kje, bo pripomnil NM in prav je tako.
Krdelo lahko umiri le dosleden pastir!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

izziv je v premikanju meja na forumih ☺ … razbijanju moralnih kalupov … [sup]ko sem že ravno povabljen k pisanju[/sup]

Problem je v nedoslednosti! [/quote]

Jaz pa vidim bolj problem v tem, ker se ljudje ne znajo soočati z različnimi življenjskimi situacijami oz. z različnimi tipi drugih ljudi.

Niso vsi ljudje kulturni. In kar Robi naredi je to, da jim pusti njihov način izražanja. Ne posega v njihovo nekulturnost, če se lahko tako izrazim, z neko silo v smislu brisanja, ampak želi neko spremembo doseči na nivoju osveščanja. Isto dela tudi Marko. Ali On_.

Žal mi je, če drugi pisoči tu gor ne vidijo, da besede, kot jih drugi berejo, niso nujno tudi besede, kot jih nekdo drugi zapiše. Ali če poenostavim, ni nujno, da so besede bile zapisane kot žalitev, če jih ti tako prebereš. In tu mislim predvsem na Markota in očitke glede njegovega pisanja.

Bereš, kar nosiš v sebi.

Izboljšati tole greznico ni mogoče. Jaz sem predlagal ukinitev.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Spider, jaz nekaj ne razumem. Kakšna je razlika, ali greš iz tega foruma, ker več nočeš brati, pisati,… ali pa greš iz foruma ker ga ukinejo. Končni izzid je v obeh primerih enak. Ne pišeš/bereš več po forumu.

P.S.
Pa s tem ne mislim, da te ne želim več brati na tem forumu, ampak enostavno sprašujem.

Vsak naj naredi izboljšav pri sebi, ne pa da kaže na druge s prstom, pa se bo zadeva izboljšala. Več od tega itak ne moreš. Če pa nekdo samo kaže s prstom na druge, pa ga je “žal” potrebno opozorit. Če kdo čuti potrebo po umiku, naj to tudi naredi, ne pa da “jamra” in predlaga neke bizarne rešitve, kot so ukinitev foruma. to je isto, kot da bi želel ukiniti družbo, ki se giblje okrog nas. Forum ni nič drugega, kot odraz različnih ljudi na majhnem prostoru.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Spet ti in tvoja bedasta vprašanja. Jaz nisem tip človeka, ki bi drugim privoščil slabo. Če jaz grem dol, to nič ne spremeni. Se boste pač bolj med sabo virtualno klali, ne pa več z mano. Marko bo še evdno pisal 1000-krat zakaj, zato…NM-3w oz Paco bo še vedno na stopnji Avstralopiteka..ta folk lahko k sebi spravi le ukinitev tega nesmiselnega čveka.

@ Pajkec: s Pacom sva vsaj na neki stopnji … ameba kot si se pa še vedno razmnožuje s cepljenjem
Kar je dokaz že v tem, da si še vedno tukaj

Isto velja za “srečno vezane”, ki rabijo ta čvek, da druge prepričujejo, kako srečne veze imajo..Komu le lažejo..samim sebi..

Misliš, da ne bi poiskali drugega foruma? Spider, priznaj, da nam želiš vzet nekaj, kar nam je všeč, ker so tvoji predlogi zelo bizarni, ničesar ne rešujejo. :))

Tudi jaz nisem tip, ki bi drugim privoščila slabo. Misliš, da sem? Misliš da je Robi? Da je Marko? Za koga tako misliš.

A misliš, da se ljudje v realnem življenju med seboj ne “koljejo”? Če že mora biti “klanje”, ali ni bolje, da je virtualno, da je forum kot nek prevodnik za sprostitev nekih nakopičenih občutkov, kot pa da je ta prevodnik … kdo…, žena oz. partnerka, mama/oče, sosedje oz. mejaši…, otroci ? …

Hvala, da si moja vprašanja označil za bedasta.

a ti veš kaj o NM-3w, kar on o sebi ne ve?

Me zanima, če bo jutri še vedno gor tale prispevek:

žal jaz nimam več mamice, ki bi me po.fu.ka.la predno grem v šolo
ampak kaj je s tabo, da odpiraš nove teme … a z mamico natepavaš samo zato, ker si priden sinko??

Ni pa edini v takšnem tonu. Avtor jih veselo štanca, ker jih lahko in ga nihče ne ustavi (pač pa smo problem in moteči tisti, ki na to opozarjamo).

Ne vem in me niti ne zanima…Svoj domet pa nazorno razkazuješ s svojim načinom izražanja.

srce: ta scena z “japonskimi” mamicami je bila javno objavljena v cajtngih, na netu … ni moje avtorstvo.
Ti pa kot pridna “kurjačica” podjebavaš samo tam in tistega, ki nastavlja ogledalo — ne pa tistega, ki se vanj gleda.
kot kakšna “farška” … saj veš kaj, anede.

srce: ta scena z “japonskimi” mamicami je bila javno objavljena v cajtngih, na netu … ni moje avtorstvo.
Ti pa kot pridna “kurjačica” podjebavaš samo tam in tistega, ki nastavlja ogledalo — ne pa tistega, ki se vanj gleda.
kot kakšna “farška” … saj veš kaj, anede.[/quote]

Sanja se mi ne, o kakšnih farških ti to. Očitno je to bolj tvoje področje.
Podjebavam nikogar, v prispevke se vtaknem po lastni presoji. Ne si ničesar domišljat.

Tu je Primoževo spraševanje odveč, saj je očitno, kaj je potrebno narediti.
Robi seveda ne more bdeti nad istimi osebki in vsak dan brisati poste.
Zelo moteče je tole NM-jevo verižno oddajanje postov po topikih vedno na eno in isto vižo, ki nikoli ne presežejo vulgarnosti.

žal jaz nimam več mamice, ki bi me po.fu.ka.la predno grem v šolo
ampak kaj je s tabo, da odpiraš nove teme … a z mamico natepavaš samo zato, ker si priden sinko??[/quote]

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close