Bephanten-mnenja
Kakšne so vaše izkušnje z mlekom za telo Bephanten (mislim, da se reče tako), ki je za suho in občutljivo kožo, dobi pa se v lekarnah? Jaz imam suho in tanko kožo po telesu, pa razmišljam o tem, da bi to kupila. Ker mi nič ne pomaga.Par let nazaj, ko sem si na morju z nekim oljem za sončenje zadnji dan napasla alergijo, krastice in čist zjeb… kožo, sem sicer to uporabljala, ampak takrat ne vem več kak učinek je imelo. Ker sem imela tako fuč kožo, da je bila edina rešitev, da počakam, da mi alergija mine, koža pa se olupi.
Vsako mnenje je dobrodošlo!
Jaz imam tudi suho kožo, pa mi Bepanthen ni pomagal. Kaj pa če bi si namesto mleka za telo enkrat kupila kremo (katerokoli) za telo. Namreč kreme so bolj hranljive.
Jaz ne bom nikoli pozabila kakšno super gladko, mehko in oh in sploh kožo sem imela, ko sem dobila za darilo eno tako veliko okroglo škatlo kreme za telo od Clinique. Fantastična zadeva, boljše še nisem videla, resnično!!!! Ampak sem malo škrtuh, kadar je treba sebi privoščiti in vsakič, ko me mika, da bi jo kupila, je potem ne, ker mi je predraga.
ker sem na bolniški (rizična nosečnost), že nekaj časa nisem kolovratila okoli drogerij. Pokliči v Muller ali še bolje Douglas v Citypark (po moje je tam ceneje) in ti bodo povedali (čez 10.000 sigurno, ampak je veliko pakiranje). Krema je sicer teksture kot npr. krema za obraz, bolj maslena, ampak se takoj vpije in imaš tako telo, da sem rekla, da če bi imela še svilene rjuhe, bi takoj dol zletela z njih, tako svilnata sem bila tudi jaz, ha, ha.
Imaš Bepanthen mleko in bepanthen intenzivni losjion za telo. Prvi ni tako masten kot drugi. Meni je oboje zakon. Po vsaki drugi zadevi se potim, imam občutek, da sem cela mastna in da imam vse pore v telesu zaprte. Skratka, odkar sem odkrila to dvoje, se pacam samo še s tem. Koža mehka in gladka :-), poleti nobenih opeklin, lupljenja po prekomernem sončenju, nobenih mozoljev,…. skratka da best.
Forum je zaprt za komentiranje.